• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبمسترها، شما چه فکر می کنید؟

sina_72

Registered User
لایک‌ها
164
اینم از نظر من
متاسفانه تلگرام و اینستا باعث شده سایت های تفریحی کلا برکنار بشن و مردم دیگه سراغ سایت های تفریحی نرن
از طرف دیگه گوشی ها و تبلت ها دیگه جای لب تاپ و پی سی رو گرفتن دیگه هیچکس حس و حال نشستن پشت پی سی یا لب تا پ رو نداره با گوشی همه کاراشو انجام میده الان 85 درصد بازدید های سایت ها از طریق موبایلی هستن
تو موبایل هم متاسفانه نمیشه تبلیغات درج کرد البته این روزا تبلیغ کانال های تلگرام میزارن که اونم باعث اذیته
بنرهای کلیکی دیگه به اون صورت کلیک نمیخوره چون تو موبایل اصلا دیده نمیشه
شما با اپلیکیشن ها یی مثل اینستا و تلگرام مخالف هستین در حالی که من با گوشی هوشمند مخالفم چون واقعا اذیته مجبوریم قالبو ریسپانسیو کنیم که در این حالت به قولی بنرا نشون داده نمیشن
متاسفانه بنده خودم خطر رو به شدت احساس میکنم
از سایت هایی تفرحی بیشتر تلگرام داره ترافیک میخوره / وگرنه فیسبوک و دیگر شبکه های اجتماعی که عمرشون خیلی بیشتر از وب فارسی / تلگرام اگه فیلتر بشه / مثل یه سد که شکسته شده و آب سرازیر شده ، برای سایت های تفریحی میمونه / با این روندی که داره میره جلو مطمینن خیلی زود یا فیلتر میشه یا با همین ساماندهی که بهش میدن کاربراشو خیلی از دست میده

sina_72

Registered User
لایک‌ها
164
کسی که "فقط" از گوشی برای استفاده از اینترنت استفاده میکنه، فقط لب ساحل وامیسته و پاهاشو خیس میکنه. نمیدونه در این دریا چی به چیه...... اینکه خاله و عموی مسن من و شما دارن از تلگرام استفاده میکنند دلیل بر این نمیشه که فکر کنیم دیگه دنیا رو تلگرام و اینستاگرام برداشته و دیگه "وبسایت" جایگاهش کمرنگ شده.
چون این حالت رو فیسبوک هم داشت اما الان دیگه شده شهر ارواح. و مخصوصا در ایران که بخاطر تفریح اکثراً از این چیزا استفاده میکنند یعنی مثل ایمیل براشون حیاتی نیست.... دورانی داره و بعد از یک مدتی فروکش میکنه.
به نظر من سیستم هایی که برای ایرانی ها بر پایه FUN استفاده میشه هیچ تهدیدی برای وب سایت ها نیست. کم کاری و ضعف تولید محتوای مفید وب سایت رو به حساب فراگیر شدن ابزارهای موبایلی نمیشه گذاشت. کپی پیست بودن محتوا در محیط موبایل و هم وب ، مخرب هست که کمتر کسی بهش توجه لازمه رو میکنه.
شما اگر در سطح وب جهانی یه سرچی بزنی میفهمی که خیلی بیشتر از وب فارسی درش کپی وجود داره

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
یه چیزی میگم یادگاری بمونه اینجا... الان میتونید نشنیده بگیرید و چند سال بعد بیاید بخونیدش...
شرایط روز به روز تغییر میکنه... اگه شما به عنوان یه وبمستر تونستی خودتو وفق بدی زنده میمونی... اگر نه،‌ خیلی زود زیر انبوه تغییرات له میشی و فراموش میشی...:);)

نظر شخصی من اینه که تلگرام خیلی مسئله مهمیه و نباید شوخی گرفته بشه... چون یه فرق عمده با بقیه شبکه های اجتماعی داره... رباتها... :general412:
رباتهای تلگرام میتونن مثل یه سایت سرویس بدن به کاربر و حتی به صورت تعاملی عمل کنند...
از این ابزار استفاده کنید جلو میافتید... استفاده نکنید هم عقب میافتید حسابی... :general105:

پ.ن: دقت کنید که اون بالا گفتم اگه خودتون رو وفق بدید تازه "زنده میمونید" توی این فضای گرگ بازار... این خیلی فرق داره با موفق شدن... :rolleyes:

ariaieboy

Registered User
لایک‌ها
256
به نظر بنده نه تنها باعث پسرفت وبسایت ها نمیشه بلکه باعث پیشرفت هم میشه. چرا که خیلی از وبسایت های بزرگ دارند بازدید کنندگانشون رو از این طریق فراهم می کنند. فقط به کمی خلاقیت و کمی پشت کار نیاز داره
از این جهت این پیام رسان ها مثل تلگرام خوب هستند که فراگیرند. هر کسی که حتی ممکنه قبلا به اینترنت وصل نشده باشه از طریق این پیامرسان ها به اینترنت وصل میشه و استفاده می کنه و فقط کافی هست که وبمستر های عزیز کمی با خلاقیت و ایجاد پست های خوب این دسته افراد و کاربران بیشمار این دسته پیام رسان ها و یا شبکه های اجتماعی رو منتقل کنند به وبسایتشون و ترافیک درست کنند.
متاسفانه مسئله ای که هست خیلی از وبمستر ها اعتقادی به شبکه های اجتماعی ( که خیلی خطرناک تر از پیام رسان ها ظاهر شدند) و پیام رسان ها اعتقادی ندارند و فعالیت چندانی نمی کنند. در حالی که میشه از این طریق مردم را با اینترنت با فضای وب و وبسایت هامون آشنا کنیم و از این پتانسیل بهترین استفاده رو بکنیم.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
باید واقع بین بود...

1- شبکه های اجتماعی چه خوشمون بیاد چه نیاد درصد نسبتاً زیادی از بازدیدها رو به خودشون اختصاص دادن.

2- سایتهای تفریحی، موزیک، عکس، خبر و... همین الان هم در معرض خطر جدی هستند.

3- در دستگاه های تبلت و موبایل امکان درج تبلیغات به صورت گسترده فراهم نیست. همچنین وضعیت دریافت اطلاعات آماری بازدیدکننده در شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها به راحتی سایتها نیست.

4- این طرز تفکر که باید کاری کرد تا بازدیدکننده از شبکه اجتماعی به سایت روانه بشه به کل اشتباه است. شبکه اجتماعی از نظر روانی حالتی بوجود میاره که بازدیدکننده اصلاً دلش نمیخواد اون محیط رو حتی برای چند لحظه ترک و روی لینک کلیک کنه و به محیط وب وارد بشه.

با این اوصاف شبکه های اجتماعی رقیبی سخت برای سایتها خواهند بود. تنها و تنها برگ برنده سایتها، گوگل است. در واقع گوگل باید یک تنه جلوی شبکه های اجتماعی از سایتها دفاع کنه. تا وقتی گوگل هست، حداقل امکان نابودی سایتهای تخصصی کمتره.

یک نکته مهم هم فراموش نکنید، ممکنه با هدایت زیاد کاربران به شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها، آگهی دهنده ها هم به سمت این شبکه ها تمایل بیشتری پیدا کنند و این موقع است که با کاهش درآمد سایتها، وضع فاجعه باری بوجود میاد. البته در آینده (به فرض استفاده زیاد کاربران از اپلیکیشن ها و...) اینجور نیست که کل سایتها از بین برن. ممکنه نحوه تعامل سایت با کاربرانش تغییر کنه ولی سایتها به صورت کلی از بین نمیرن، اما درصد رشد سایت ها کاهش پیدا می کنه.

Last edited:
بالا