• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبمستر سرباز

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
نصفه شبی دارم سرمو میکوبم به ستون مخم داغونه داغونه یه ماه دیگه باید برم سربازی چند تا سوال دارم اگه کسی هست الان اگه نیست فردا پسفردا جواب بدید.
1. تو سربازی دسترسی به اینترنت وجود داره؟ منظورم بعد دو سه ماه چند روز اومدن به خونه نیست حالا خود پادگان یا مرخصی ساعتی داخل شهر و هرچی که هست.
2. اگه سربازی نرم اصن و هیچ کاری نکنم چی میشه؟ :|
3. کارت پایان خدمت به چه دردی میخوره؟ منظورم اینه که من وبمستر کار رسمی ندارم مثل یه کارگرم و کلا 3 تا چیز رسمی دارم یک اینکه حساب بانکی دو اینکه ماشینی که میخوام بخرم سه اینکه بعد جدایی از خانواده که خواستم خونه بخرم تو این سه چیز نیاز به کارت پایان خدمت دارم؟
4. مثلا برای من فوق دیپلم زدن سربازی خریدش 20 میلیون تومانه این برای خریدش حتما باید اول 8 سال از سربازی فراری باشم یا همینجوری میتونم بخرمش؟ بعد اینکه قسطی میشه خرید یا باید نقد داد؟ :| دی:
5. من برادرم معاف شد چون پدرم 36 ماه جانبازی و ایثارگری داره ولی آموزشی رو رفته میخواستم بدونم میتونم آموزشی رو حداقل من معاف شم الان؟
6. اگه قبل سربازی به خاطر استرس سربازی اینقد سرمو بزنم به دیوار و ستون که باعث مرگم بشه میرم جهنم؟
7. کسی برام ماشین میخره؟

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
سلام
نصفه شبی دارم سرمو میکوبم به ستون مخم داغونه داغونه یه ماه دیگه باید برم سربازی چند تا سوال دارم اگه کسی هست الان اگه نیست فردا پسفردا جواب بدید.
1. تو سربازی دسترسی به اینترنت وجود داره؟ منظورم بعد دو سه ماه چند روز اومدن به خونه نیست حالا خود پادگان یا مرخصی ساعتی داخل شهر و هرچی که هست.
3. کارت پایان خدمت به چه دردی میخوره؟ منظورم اینه که من وبمستر کار رسمی ندارم مثل یه کارگرم و کلا 3 تا چیز رسمی دارم یک اینکه حساب بانکی دو اینکه ماشینی که میخوام بخرم سه اینکه بعد جدایی از خانواده که خواستم خونه بخرم تو این سه چیز نیاز به کارت پایان خدمت دارم؟
4. مثلا برای من فوق دیپلم زدن سربازی خریدش 20 میلیون تومانه این برای خریدش حتما باید اول 8 سال از سربازی فراری باشم یا همینجوری میتونم بخرمش؟ بعد اینکه قسطی میشه خرید یا باید نقد داد؟ :| دی:
5. من برادرم معاف شد چون پدرم 36 ماه جانبازی و ایثارگری داره ولی آموزشی رو رفته میخواستم بدونم میتونم آموزشی رو حداقل من معاف شم الان؟
6. اگه قبل سربازی به خاطر استرس سربازی اینقد سرمو بزنم به دیوار و ستون که باعث مرگم بشه میرم جهنم؟
7. کسی برام ماشین میخره؟
سلام
1. توی خود آموزشی که حتی یه تیکه سیم ازت بگیرن به عنوان جاسوسی حسابی اذیتت می کنن. بخصوص چون پرونده نداری که برات اضافه خدمت بزنن، به صورت فیزیکی (بازداشت و تنبیه فیزیکی) اذیت می کنن. اگه جای خوبی بیفتی می تونی رو مرخصی پنجشنبه (بعدازظهر از ساعت 4 عصر) و جمعه حساب کنی ولی این هر هفته نیست و بستگی به نظر فرمانده داره. یه مرخصی حداقل 3 روزه به اسم میان دوره هم دارین که روی اونم میشه حساب کرد. ممکنه یه مدت هم پایان دوره بهتون مرخصی بدن. ولی هیچ کدومش قطعی نیست. آدم هست کل 60 روز آموزشی رو تو پادگان بوده، آدم هم هست تو همون پادگان ولی دوره های بعدی کلا 20 روز پادگان نبوده.
بعد از آموزشی هم بستگی داره کجا بیفتی. اگه یه جا باشی خیلی گیر ندن و پای کامپیوتر باشی می تونی با همین مودم های سیم کارت خور وصل کنی به اون کامپیوتر و یواشکی اینترنت استفاده کنی (ولی بفهمن تا دادگاه نظامی ممکنه بکشوننت). بعضی جاها کلا مشکلی با موبایل و اینترنت ندارن چون کارشون خیلی محرمانه نیست ولی پارتی می خواد اونجا بیفتی.
کلا خدمت سه جوره: یه جورش صبح تا حداقل 2 یا 4 بعدازظهر (اصطلاحا کار اداری ولی در واقع حمالی) که شبا می تونی خونه بخوابی ولی حداقل هفته ای یه شب باید تو پادگان نگهبان باشی، یه جور دیگه اش معروفه به 24-24 (یا 24-48 که فقط برای دکترهاست) یعنی 24 ساعت کامل تو پادگانی و 24 (یا 48 ) ساعت استراحت داری و می تونی بری خونه. یه جورشم منطقه ای (45 روز تو منطقه و حداقل 15 روز مرخصی) که بهش میگن 45-15.
برای وبمستر خدمت به صورت 24-24 از همه اش بهتره. شاید فکر کنی حالت اداری برای وبمستر خوب باشه ولی اونجا تا برسی خونه خرد و خسته ای می خوای بخوابی. یه تکون هم بخوری شب شده و فرداش ساعت 6 صبح باید پادگان باشی! حتی اگه پادگان نزدیک خونه تون باشه بازم معمولا حداقل یه ساعت تو راه هستی!
2. هیچی
3. به درد نشون دادن به سرباز صفرا یا اونایی که دارن اعزام میشن (بو واکسن میدن :D) و دلشون رو آب کردن :general304:
4. فرار با غیبت فرق داره. همین که دفترچه بفرستی میشی سرباز و اگه سر موقع نری خدمت میشی فراری. اگه وسط خدمت هم دیگه نری بازم فراری هستی. غایب کسی هست که اصلا دفترچه پر نکرده باشه. فقط هم غایبین هستن که فعلا می تونن سربازی رو بخرن.
5. آموزشی معاف نمیشی مگه اینکه کل خدمت معاف بشی! آموزشی خیلی مهمه! حتی معاف از رزم ها باید آموزشی رو بگذرونن و فقط از بعضی مواردش مثل تیراندازی معاف هستن! حتی اونایی که دوره 45 روزه بسیج رو رفتن توی ارتش و نیرو انتظامی آموزشی رو باید کامل طی کنن. فقط توی **** آموزشی شون میشه 7 تا 10 روز که تو این مدت رسما سرویسشون می کنن چون کاری که باید 2 ماهه انجام بشه رو می خوان یه هفته ای انجام بدن. از اونطرف غذا و جای خواب درست حسابی هم گیرشون نمیاد چون بعنوان آموزشی بهشون نگاه نمی کنن.
6. از نظر من باید بری بهشت
7. نه

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
ممنون در مورد 3 اطلاعات بیشتر بدین.

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
والا کارت پایان خدمت من تا حالا به دردم نخورده :rolleyes:
ولی خب بیشترین کاربردش برای هم خدمتی هام این بود که گذرنامه بگیرن برن خارج. یه تعداد محدودی هم باهاش توی ادارات دولتی استخدام شدن.
خیلی از اقوام هم با معافیت اعصاب و روان (قرص اعصاب می خوردن که عصبی و پرخاشگر بشن و اینجوری معافیت بگیرن) همین کارا رو با کارت معافیتشون می کنن.
طبق قانون استخدام رسمی (چه دولتی چه خصوصی) بدون کارت پایان خدمت ممنوعه که توی بخش خصوصی کسی توجه نمی کنه. بخش دولتی هم پارتی می خواد برای استخدام
قبلا بانک جای کارت ملی، کارت پایان خدمت هم قبول می کرد که حالا دیگه نمی کنه. برای گرفتن گواهینامه لازم بود که الان دارن الزامش رو برمیدارن.
برای خرید ماشین و املاک بعید می دونم لازم باشه، شایدم باشه. بهرحال می تونین از کارت پایان خدمت اقوام استفاده کنین چون کسی اینجور مواقع معمولا دقیق چک نمی کنه و همین که یه چیزی جلوشون بذارین که روش نوشته کارت پایان خدمت براشون کافیه

pamasshop

Registered User
لایک‌ها
35
سلام ببینید در سربازی اصولا تمام وقت مشغول خواهید بود البته مونده کجا بیافتید در شهر محل سکونت یا خیلی دور و.. و وظیفتون چی باشه . ولی در کل وقت نخواهید داشت . اگرم وقت داشته باشید با استرس کاری که احتمال ایجادش خواهد یود در حین سربازی حوصله وب مستری نخواهید داشت در اون زمون در خود پادگان هم دسترسی اینترنت نیست . مگه خونه خالست اینترنت باشه تفریح باشه اگه دور از محل سکونت بیافتید میتونید مرخصی بگیرید و در شهر برید کافی نت و یا اگر محل سکونت افتادید اگر جاتون خوب بود مثلا در اداره و به اصطلاح در صفی ستادی بودید بعد از ظهر ها بنا به کارتون شاید وقت بود و یا مرخصی روزانه گرفتید و رفتید خونه گفتم اینا همش بستگی داره کجا بیافتید و در چه ارگانی.
کارت پایان خدمت رو که برای گواهینامه حذف کردن قدیما لازمه گرفتن گواهینامه رانندگی کارت پایان خدمت و یا سرباز بودن حین خدمت بود . فقط به درد خوردنش در ازدواج و خروج از کشور و یا استخدام به درد میخورده.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
ممنون در مورد 3 اطلاعات بیشتر بدین.
کارت پایان خدمت هیچ کاربردی در هیچ جا نداره به غیر از دو مورد تا چندماه قبل , یک گرفتن گواهینامه و دوم گرفتن پاسپورت
ولی الان با توجه به اینکه جدیدا قانون تصویب کردن که برای گرفتن گواهینامه نیازی به کارت پایان خدمت نیست , پس تنها کاربرد پایان خدمت گرفتن پاسپورت هست
اگر برنامه ای برای خروج از کشور داری پس مجبوری بری خدمت اما اگر فکر میکنی از کشور خارج نمیشی حتی برای تفریح پس عملا داشتن یا نداشتن پایان خدمت برات فرقی نداره

حالا اگر نری چه اتفاقی میوفته , دو حالت داره یا اصلا نمیری خدمت , یا اینکه میری و بعدش بیخیالش میشی و ول میکنی
شدیدا توصیه میکنم گزینه دوم رو انجام ندی , اگر قصد رفتن نداری میتونی اصلا نری ولی به محض اینکه یک قدم پاتو داخل پادگان گذاشتی اونجا دیگه جیم زدن داستانش فرق داره
معمولا تا چند سال اول بعد از جیم زدن از پادگان داستان بگیر و ببند وجود داره , بعدش دیگه کم کم پروندت میره جزو پرونده های راکد و کسی به کسی نیست

در مورد خرید هم به عنوان کسی که 17 میلیون پول ناقابل رو ریختم تو حلق این جماعت بهتره اصلا بهش فکر نکنی مگر اینکه بتونی چند برابر اون پول رو در اون دوسال در بیاری

فقط به درد خوردنش در ازدواج و خروج از کشور و یا استخدام به درد میخورده.

ازدواج ! داداش پس این همه سرباز متاهل داخل پادگان چطور هست ؟ کسی واسه ازدواج کارت پایان خدمت نمیخواد

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
کارت پایان خدمت هیچ کاربردی در هیچ جا نداره به غیر از دو مورد تا چندماه قبل , یک گرفتن گواهینامه و دوم گرفتن پاسپورت
ولی الان با توجه به اینکه جدیدا قانون تصویب کردن که برای گرفتن گواهینامه نیازی به کارت پایان خدمت نیست , پس تنها کاربرد پایان خدمت گرفتن پاسپورت هست
اگر برنامه ای برای خروج از کشور داری پس مجبوری بری خدمت اما اگر فکر میکنی از کشور خارج نمیشی حتی برای تفریح پس عملا داشتن یا نداشتن پایان خدمت برات فرقی نداره

حالا اگر نری چه اتفاقی میوفته , دو حالت داره یا اصلا نمیری خدمت , یا اینکه میری و بعدش بیخیالش میشی و ول میکنی
شدیدا توصیه میکنم گزینه دوم رو انجام ندی , اگر قصد رفتن نداری میتونی اصلا نری ولی به محض اینکه یک قدم پاتو داخل پادگان گذاشتی اونجا دیگه جیم زدن داستانش فرق داره
معمولا تا چند سال اول بعد از جیم زدن از پادگان داستان بگیر و ببند وجود داره , بعدش دیگه کم کم پروندت میره جزو پرونده های راکد و کسی به کسی نیست

در مورد خرید هم به عنوان کسی که 17 میلیون پول ناقابل رو ریختم تو حلق این جماعت بهتره اصلا بهش فکر نکنی مگر اینکه بتونی چند برابر اون پول رو در اون دوسال در بیاری

ازدواج ! داداش پس این همه سرباز متاهل داخل پادگان چطور هست ؟ کسی واسه ازدواج کارت پایان خدمت نمیخواد
من کاغذی که از +10 دادن بهم روش نوشته 19/10 اعزامم هست یعنی یه ماه دیگه.
الان گزینه دو میشم یا یک؟
بعد خونه یکی بخواد به اسمم بزنه به صورت رسمی در دفتر ثبت اسناد رسمی مشکلی که پیش نمیاد؟

pamasshop

Registered User
لایک‌ها
35

منظورم قبل ازدواج گرفتنش راحت تره بعد ازدواج سخت میشه خدمت کردن و سربازی وگرنه مشکلی نداره خیلیا تو خدمت متاهل هستند.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
من کاغذی که از +10 دادن بهم روش نوشته 19/10 اعزامم هست یعنی یه ماه دیگه.
الان گزینه دو میشم یا یک؟
بعد خونه یکی بخواد به اسمم بزنه به صورت رسمی در دفتر ثبت اسناد رسمی مشکلی که پیش نمیاد؟
تا زمانی که پاتو تو پادگان نزاشتی فعلا گزینه اول هستی , در همین شرایط هم میتونی نری ( اینطور برداشت نکنی که من دارم تشویقت میکنم که نری) , کسی دنبالت نمیاد و نهایتا 3 ماه اضافه خدمت میخوری بابت تاخیر در مراجعه
البته سیستم الان رو نمیدونم که چقدر پیگیر هستند , چون همه چیز سیستماتیک و ثبت نام اینترنتی شده ممکنه شرایط فرق کنه

در مورد سند بنام زدن و غیره هم گفتم به غیر از پاسپورت فعلا هیچ کاربردی نداره , البته این مملکت زیاد حساب و کتاب نداره , یهو می بینی شب میخوابی و صبح یه قانونی تصویب میشه که زندگی آدم کنفیکون میشه

یک نکته ای در پست اولت بود که گفته بودی فوق دیپلم هستی. تا اونجا که من اطلاع دارم و از قدیم هم روال به همین شکل بوده , فوق دیپلم و بالاتر بعد از ساعت اداری تعطیل هستند مگر اینکه در ارگانی باشی که نیاز به شما داشته باشند مثل نیروی انتظامی , راهنمایی رانندگی
با شرایط مدرک تحصیلی به نظرم بهترین کاری که متیونی انجام بدی این هست که پارتی پیدا کنی تا بعد از آموزشی بیوفتی شهر خودت در یه ارگان مناسب مثل ****
اینطوری میتونی بعد از ساعت اداری بیای خونه و وبمستریت برسی

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
تا زمانی که پاتو تو پادگان نزاشتی فعلا گزینه اول هستی , در همین شرایط هم میتونی نری ( اینطور برداشت نکنی که من دارم تشویقت میکنم که نری) , کسی دنبالت نمیاد و نهایتا 3 ماه اضافه خدمت میخوری بابت تاخیر در مراجعه
البته سیستم الان رو نمیدونم که چقدر پیگیر هستند , چون همه چیز سیستماتیک و ثبت نام اینترنتی شده ممکنه شرایط فرق کنه

در مورد سند بنام زدن و غیره هم گفتم به غیر از پاسپورت فعلا هیچ کاربردی نداره , البته این مملکت زیاد حساب و کتاب نداره , یهو می بینی شب میخوابی و صبح یه قانونی تصویب میشه که زندگی آدم کنفیکون میشه

یک نکته ای در پست اولت بود که گفته بودی فوق دیپلم هستی. تا اونجا که من اطلاع دارم و از قدیم هم روال به همین شکل بوده , فوق دیپلم و بالاتر بعد از ساعت اداری تعطیل هستند مگر اینکه در ارگانی باشی که نیاز به شما داشته باشند مثل نیروی انتظامی , راهنمایی رانندگی
با شرایط مدرک تحصیلی به نظرم بهترین کاری که متیونی انجام بدی این هست که پارتی پیدا کنی تا بعد از آموزشی بیوفتی شهر خودت در یه ارگان مناسب مثل ****
اینطوری میتونی بعد از ساعت اداری بیای خونه و وبمستریت برسی
من اره فوق دیپلمم و **** ثبت نام کردم گفتن 50 درصد احتمال داره قبول بشی تو **** و گفتن البته هر چی بشه اگه پیگیر باشی بعد آموزشی تو شهر خودت میوفتی چون پدرت 36 ماه ایثارگری داره اگه درست باشه برام عالی میشه.
.
.
.
واقعا از کمک و راهنمایی هاتون ممنونم احساس آرامش بهتری نسبت به زمان ارسال مطلب دارم یعنی بدون شوخی سرمو میزدم به دیوار خیلی دیوونه کننده است...
کاش این اداره **** وظیفه یا پلیس +10 هم یه مشاوری چیزی داشت اینجوری توضیح میداد اینارو هر روز که میرم نه چیزی بلدن کسی هم اگه بلد باشه یه چیزی میگه که خودشم مطمئن نیست و در کل جوابشون بیشتر از بله و نه نیست...

سيد عليرضا ..

Registered User
لایک‌ها
761
بهتر بود نمی رفتی و اتفاق خاصی ام نمی افتاد بعد تایم 8 سال میخریدیش، مشکلم فقط دوجا میتونه ایجاد بشه
1- پاسپورت نمیتونی بگیری برای خروج از کشور
2- کار دولتی نمیتونی انجام بدی.
گواهی نامه هم قبلا نمی شد گرفت که مشکلش حل شده و بدون کارت پایان خدمت هم میشه گواهی نامه گرفت.
خود من از دانشگاه انصراف دادم تا 8 سالم زودتر شروع بشه الان فکر کنم 2 سال گذشته ازش و بعد بتونم بخرم، چون این روال هست بودجه کم میارن و همیشه روی این خرید ها حساب میکنند.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
عجب آدمی هستی تو ! من این همه گفتم... کافیه برای آیدی من سرچ کنی سربازی ببینی چی نوشتم
1- نکنه فکر کردی سرباز بلک واتر هستی؟! من از دو ماه 4 روز مرخصی بودم اون هم تو خونه کما رفتم دنیا دور سرم میچرخید
2- هیچی نمیشه, نترس... از زندگیت لذت ببر
3- مگه این همه پول داری که بتونی خونه بخری؟! پول زیاد لازمه اجاره کنی بصرفه تره در نهایت خونه به نام همخونه ای(GF) باشه که کارت ازش نمیخوان
4- خریدن 8 سال غیبت تا اعلام کنن در کل میشه 10 سال پس بیخیال خریدن
5- بفهم بفهم جایی که من بودم فوق لیسانس و لیسان و دکترا بود کاری که دکترا میکرد منم میکردم هیچ تفاوتی نداشت دکترا معاف نشد تو معاف آموزشی میشی؟!
6- اونجا طرف بود عمل قلب باز کرده بود انواع بیماری های مختلف هم داشت ولی معاف نشد! سلامتی خودتو از دست هم بدی معافی نمیدن من راه هایی رفتم که به عقل شیطون هم نمیرسید دور معافی پزشکی خط بکش که ناممکنه
7- ماشین GF بده سوار شه
سربازی لغو/انصراف ندارد یعنی بعد از رفتن تنها راه, فرار از پادگان هست و باید تا همیشه مثل یک دزد زندگی کنی چون تحت تعقیب هستی
*** یک راه بدون دردسر برای معافی هست که پ خ میکنم
فرد به اصطلاح فرمانده تعریف میکرد یه سرباز تو نگهبانی خوابش برده بود بی اختیار تیر زده بود به سرش و مرده بود, بچه ها گفتن آدمی خوبی بود فرمانده گفت نه آدم خوبی نبود یک ساعت خون از در و دیوار پاک میکردیم!! یعنی ارزش یه سگ هم ندارید, مثل کشتن پشه ولی حالا خودشون یه خراش بردارن چیزی جز دیه و قصاص نداره برای یکی مثل شما مرگتون در حد کشتن پشه هست! حالا برید اونجا حال کنید سربازی خاطره میشه مرد میشید! با همچین افکاری بمیرید بهتره
تنها کار مفیدی که اونجا کردم به یه گربه غذا دادم...
1Untitled.png

Last edited:

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
سلام
7. کسی برام ماشین میخره؟
درود دوست گرامی
1. بستگی به یگان خدمتی داره ( در دوران آموزشی هفته ای یک روز مرخصی دارید و در یگان خدمتی بستگی به ده ها شرایط داره که ممکنه هر روز خونه باشید یا سه ماهی 15 روز یا ده ها مدل دیگه ) در هر صورت دسترسی به اینترنت فقط به مکان خدمت شما بر میگرده
2. وارد دوره ی غیبت میشی و از شرایط ویژه که توی بند های بعدی بهتون میگم محروم میشید و بعد از اون توی این کشور آدم حساب نمیشی
3. توی ایران فقط به درد زن گرفتن میخوره ( اگر وب مستری برات نون داره شغل دولتی هم لازم نداری )
4. باید 8 سال غیبت متوالی باشه تا بتونی نقدی یا قسطی بخری
5. قانون جدید چند روز پیش میگه که شما هم میتونید از همون خدماتی که برادرتون استفاده کرده استفاده کنید یا از شرایط کسری خدمت بهره ببرید. شدیدا و سریعا پیگیر کارای معافی یا کسری بشید ( تا داغه باید بچسبونی ممکنه سریعا لغو بشه )
6. بستگی به شدت ضربه داره یه وقتم فلج یا ضربه مغزی میشی پس بهتره این کار را تکرار نکنی
7. سریعتر یه اسنپ بگیر برو پلیس +10 جریان قانون جدید فرزندان ایثار گران را پیگیری بکن. مفتی مفتی معاف میشی یا کسری میگیری اگر اقدام نکنی مثل من ( برادرم استفاده کرده بود ) دو سال از عمرت تلف میشه

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
درود دوست گرامی
1. بستگی به یگان خدمتی داره ( در دوران آموزشی هفته ای یک روز مرخصی دارید و در یگان خدمتی بستگی به ده ها شرایط داره که ممکنه هر روز خونه باشید یا سه ماهی 15 روز یا ده ها مدل دیگه ) در هر صورت دسترسی به اینترنت فقط به مکان خدمت شما بر میگرده
2. وارد دوره ی غیبت میشی و از شرایط ویژه که توی بند های بعدی بهتون میگم محروم میشید و بعد از اون توی این کشور آدم حساب نمیشی
3. توی ایران فقط به درد زن گرفتن میخوره ( اگر وب مستری برات نون داره شغل دولتی هم لازم نداری )
4. باید 8 سال غیبت متوالی باشه تا بتونی نقدی یا قسطی بخری
5. قانون جدید چند روز پیش میگه که شما هم میتونید از همون خدماتی که برادرتون استفاده کرده استفاده کنید یا از شرایط کسری خدمت بهره ببرید. شدیدا و سریعا پیگیر کارای معافی یا کسری بشید ( تا داغه باید بچسبونی ممکنه سریعا لغو بشه )
6. بستگی به شدت ضربه داره یه وقتم فلج یا ضربه مغزی میشی پس بهتره این کار را تکرار نکنی
7. سریعتر یه اسنپ بگیر برو پلیس +10 جریان قانون جدید فرزندان ایثار گران را پیگیری بکن. مفتی مفتی معاف میشی یا کسری میگیری اگر اقدام نکنی مثل من ( برادرم استفاده کرده بود ) دو سال از عمرت تلف میشه
دو هفته پیش رفتم **** وظیفه برای اینکه بپرسم آموزشی معاف میشم یا نه فقط گفت برادرت همه رو استفاده کرده و معاف شده و باید خدمت کنی الان رو دیگه نمیدونم باز فردا میرم.
شما الان کسری گرفتی یا معاف شدی؟
بعد منظورتون از گزینه 7 دقیقا چیه یعنی با وجود معاف شدن برادرم میتونم کسری بگیرم یا آموزشی معاف بشم؟

zarpop

Registered User
لایک‌ها
282
دو هفته پیش رفتم **** وظیفه برای اینکه بپرسم آموزشی معاف میشم یا نه فقط گفت برادرت همه رو استفاده کرده و معاف شده و باید خدمت کنی الان رو دیگه نمیدونم باز فردا میرم.
شما الان کسری گرفتی یا معاف شدی؟
بعد منظورتون از گزینه 7 دقیقا چیه یعنی با وجود معاف شدن برادرم میتونم کسری بگیرم یا آموزشی معاف بشم؟
متاسفانه نه معاف کردند نه کسری دادند.
اون زمان هم خدمتم راحت بود دیگه پیگیر نشدم
حقیقتش این مسائل دیگه برام مهم نیست و با دقت پیگیری نمیکنم. شما پیگیر باش شاید واقعا یه خبرایی باشه
http://www.e-estekhdam.com/آخرین-تغییرات-خدمت-سربازی-و-معافیت-ها/
http://www.e-estekhdam.com/ثبت-نام-دو-گروه-جدید-برای-طرح-کسری-یا-مع/

در کل شرایطی برای معافیت از آموزشی وجود نداره. و آموزشی را حتما باید بری بعدش ممکنه بهت تخفیف بدند
اگر هم کامل معاف شی که هیچی دیگه

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
عجب آدمی هستی تو ! من این همه گفتم... کافیه برای آیدی من سرچ کنی سربازی ببینی چی نوشتم
1- نکنه فکر کردی سرباز بلک واتر هستی؟! من از دو ماه 4 روز مرخصی بودم اون هم تو خونه کما رفتم دنیا دور سرم میچرخید
2- هیچی نمیشه, نترس... از زندگیت لذت ببر
3- مگه این همه پول داری که بتونی خونه بخری؟! پول زیاد لازمه اجاره کنی بصرفه تره در نهایت خونه به نام همخونه ای(GF) باشه که کارت ازش نمیخوان
4- خریدن 8 سال غیبت تا اعلام کنن در کل میشه 10 سال پس بیخیال خریدن
5- بفهم بفهم جایی که من بودم فوق لیسانس و لیسان و دکترا بود کاری که دکترا میکرد منم میکردم هیچ تفاوتی نداشت دکترا معاف نشد تو معاف آموزشی میشی؟!
6- اونجا طرف بود عمل قلب باز کرده بود انواع بیماری های مختلف هم داشت ولی معاف نشد! سلامتی خودتو از دست هم بدی معافی نمیدن من راه هایی رفتم که به عقل شیطون هم نمیرسید دور معافی پزشکی خط بکش که ناممکنه
7- ماشین GF بده سوار شه
سربازی لغو/انصراف ندارد یعنی بعد از رفتن تنها راه, فرار از پادگان هست و باید تا همیشه مثل یک دزد زندگی کنی چون تحت تعقیب هستی
*** یک راه بدون دردسر برای معافی هست که پ خ میکنم
فرد به اصطلاح فرمانده تعریف میکرد یه سرباز تو نگهبانی خوابش برده بود بی اختیار تیر زده بود به سرش و مرده بود, بچه ها گفتن آدمی خوبی بود فرمانده گفت نه آدم خوبی نبود یک ساعت خون از در و دیوار پاک میکردیم!! یعنی ارزش یه سگ هم ندارید, مثل کشتن پشه ولی حالا خودشون یه خراش بردارن چیزی جز دیه و قصاص نداره برای یکی مثل شما مرگتون در حد کشتن پشه هست! حالا برید اونجا حال کنید سربازی خاطره میشه مرد میشید! با همچین افکاری بمیرید بهتره
تنها کار مفیدی که اونجا کردم به یه گربه غذا دادم...
مشاهده پیوست 1048202
این سایت برات باز میشه یا نه http://vazifeh.police.ir/ برا من اصن باز نمیشه :|
ممنون پستت حسابی کمک کرد.
آره از این داستانا برادر من هم وقتی برگشت گفت دوستش که شهر نزدیک شهر خودمونه چون سنی بوده اینقد زدنش دیوونه شده فرار کرده بعد تو جنگل و چند شب در حال فرار جن زده شده و تا ماه پیش میرفت پیش روانشناس و آخوند که درمان بشه الان نمیدونم وضعش چطوره :(
آموزشی رو کامل توضیح بده اگه هنوز خونه ای دارم دیوونه میشم...
هرچی تو سربازی دیدی بگو فکر کن خودتم داری به خودت کمک می کنی :general503:

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
این سایت برات باز میشه یا نه http://vazifeh.police.ir/ برا من اصن باز نمیشه :|
ممنون پستت حسابی کمک کرد.
آره از این داستانا برادر من هم وقتی برگشت گفت دوستش که شهر نزدیک شهر خودمونه چون سنی بوده اینقد زدنش دیوونه شده فرار کرده بعد تو جنگل و چند شب در حال فرار جن زده شده و تا ماه پیش میرفت پیش روانشناس و آخوند که درمان بشه الان نمیدونم وضعش چطوره :(
آموزشی رو کامل توضیح بده اگه هنوز خونه ای دارم دیوونه میشم...
هرچی تو سربازی دیدی بگو فکر کن خودتم داری به خودت کمک می کنی :general503:
اون سایتو بیخیال شو، الان مشاورش محدودیت کارکتر گذاشته یعنی سوال بالای نیم خط جواب نمیدن!! هر کسی گفت فلان جا خوبه فلان جا بده اینا همش دروغه قرار نیست هر کسی اندازه یه شاهنامه بنویسه تا بفهمید سربازی خوبه یا بده، بخوام در یک کلمه خلاصه کنم "هولوکاست ایران" اول بگو هدفت از این کار چیه؟ فکر میکنی تو کار های اداری به مشکل میخوری؟ اجبار خانواده؟ با پول میشه خانواده را حذف کرد، تو کار اداره هم مشکل نداره باید از proxyyy به عبارتی از فرد واسط برای مجوز گرفتن استفاده کنی مثلا جواز کسب به اسم GF . تو آزادی برو از آزادیت لذت ببر همین الان دسته کم دو میلیون مشمول هست که بالای هشت سال غیبت دارن امکان خریدن هم داشتن ولی نخریدن، هیچ کدومشون از سربازی نرفتن، نمردن. آموزشی چه میگذره دست و پا زدن تو کثافت . اردوگاه کار اجباری هیتلر را در نظر بگیر، فرقش با اونجا اینه که اون ها خواب شب داشتن ولی تو نداری شبانه روز در حال فعالیت بدون حتی یک دقیقه استراحت شب هم میای بخوابی باید از بیژامه فرمانده نگهبانی بدی دزد نبره! 4 صبح بیداری تا 10 شب شب هم دو ساعت نگهبان... برو تو گروه زیر و تو سایت سربازی دات آس البته بیشترشون دروغ میگن مثلا کسی گفت فلان پادگان هتله، بخور و بخوابه *** ننه اش هتله هر کسی گفت خاطره میشه مرد میشی، بیارش من چوب تو ماتحتش کنم
بهترین راه، نرفتنه
https://t.me/joinchat/CIPWdD7PHfcTzb-UcTTSXA
تلگرام خودم SW_ZX

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
اون سایتو بیخیال شو، الان مشاورش محدودیت کارکتر گذاشته یعنی سوال بالای نیم خط جواب نمیدن!! هر کسی گفت فلان جا خوبه فلان جا بده اینا همش دروغه قرار نیست هر کسی اندازه یه شاهنامه بنویسه تا بفهمید سربازی خوبه یا بده، بخوام در یک کلمه خلاصه کنم "هولوکاست ایران" اول بگو هدفت از این کار چیه؟ فکر میکنی تو کار های اداری به مشکل میخوری؟ اجبار خانواده؟ با پول میشه خانواده را حذف کرد، تو کار اداره هم مشکل نداره باید از proxyyy به عبارتی از فرد واسط برای مجوز گرفتن استفاده کنی مثلا جواز کسب به اسم GF . تو آزادی برو از آزادیت لذت ببر همین الان دسته کم دو میلیون مشمول هست که بالای هشت سال غیبت دارن امکان خریدن هم داشتن ولی نخریدن، هیچ کدومشون از سربازی نرفتن، نمردن. آموزشی چه میگذره دست و پا زدن تو کثافت . اردوگاه کار اجباری هیتلر را در نظر بگیر، فرقش با اونجا اینه که اون ها خواب شب داشتن ولی تو نداری شبانه روز در حال فعالیت بدون حتی یک دقیقه استراحت شب هم میای بخوابی باید از بیژامه فرمانده نگهبانی بدی دزد نبره! 4 صبح بیداری تا 10 شب شب هم دو ساعت نگهبان... برو تو گروه زیر و تو سایت سربازی دات آس البته بیشترشون دروغ میگن مثلا کسی گفت فلان پادگان هتله، بخور و بخوابه *** ننه اش هتله هر کسی گفت خاطره میشه مرد میشی، بیارش من چوب تو ماتحتش کنم
بهترین راه، نرفتنه
https://t.me/joinchat/CIPWdD7PHfcTzb-UcTTSXA
تلگرام خودم SW_ZX
خودت که رفتی.
من بیشتر اصرار خانواده است وگرنه نه قراره برم خارج یا استخدام کار دولتی بشم یا خونه بخرم.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
خودت که رفتی.
من بیشتر اصرار خانواده است...
منم به اجبار خانواده سنتی*** رفتم .منم مثل تو دنبال اینطور چیز ها نیستم، یادمه قبلا دنبال خونه مجردی میگشتی، من از یه وکیل پرسیدم که اگه بریم... گفت مرد بالای 18 سال چه با کارت پایان خدمت چه بدون اون اگر خانواده را ترک کند صد بار هم زنگ بزنن 110 هیچکس پیگیری نمیکنه قانونا آزادی که بری مستقل زندگی کنی، من در اولین فرصتی که یه مقدار پول گیرم بیاد میرم، الان در چه وضعیتی هستی؟ اگه یک ماه دیگه میخوای ثبت نام کنی، پاتو بزاری پلیس منهای ده کار تمومه برو راحت باش اگه یک ماه دیگه اعزامته برگ غیبت میاد در خونت که باید مکان جابجا کنی مستقیم نیان پیدات کنن

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
منم به اجبار خانواده سنتی*** رفتم .منم مثل تو دنبال اینطور چیز ها نیستم، یادمه قبلا دنبال خونه مجردی میگشتی، من از یه وکیل پرسیدم که اگه بریم... گفت مرد بالای 18 سال چه با کارت پایان خدمت چه بدون اون اگر خانواده را ترک کند صد بار هم زنگ بزنن 110 هیچکس پیگیری نمیکنه قانونا آزادی که بری مستقل زندگی کنی، من در اولین فرصتی که یه مقدار پول گیرم بیاد میرم، الان در چه وضعیتی هستی؟ اگه یک ماه دیگه میخوای ثبت نام کنی، پاتو بزاری پلیس منهای ده کار تمومه برو راحت باش اگه یک ماه دیگه اعزامته برگ غیبت میاد در خونت که باید مکان جابجا کنی مستقیم نیان پیدات کنن
بد دردیهههههه اجبار خانواده مثل بقیه جاها نیست که بگی *** احساسی مشکل پیش میاد.
آره به جای خونه مجردی رفتم +10 برگه اعزام گرفتم :( و 10/19 اعزامم.
فعلا که رفتم **** شاید افتادم **** فردا میرم ببینم چی شده قبول شدم یا نه :(

بالا