• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وبمستر ها و مشکلات با برنامه نویسان

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
مدیران وب عزیز،

گمونم تک تک شما حداقل یه بار کارتون به یه برنامه نویس گیر کرده.

برنامه نویس ها هم معمولا کار خودشون نباشه، سیستم پیچش رو در تمام موارد پیش می گیرن و اگه بالاسرشون نباشید، یه باگ آخرش می نویسن می دن دستتون.

تو این تاپیک سه تا کار می کنیم،

اول، روش های تعاملتون با کل تیم، خصوصا برنامه نویسا

دوم، معرفی برنامه نویس های خوب و منصف و کار درست، (تبلیغ رفیق نباشه فقط)

سوم، معرفی برنامه نویسان ضعیف، باگ نویس و حتی کلاهبردار

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
تاپیک توپیه اگه بچه هایی که واقعا تجربه داشتند تجربیاتشون رو در اختیار بقیه بگذارن

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
تجربه ی تبدیل شدن پروژه 1 ماهه به پروژه 10 ماهه.

اوایل سال پروژه ی دو منظوره ای رو استارت زدیم و داکیومنت کردن رو قبل از پایان عید تموم کردیم.

پروژه رو به یکی از دوستان تقریبا نزدیک سپردیم. به دلیل رفاقت و نزدیکی صحبتی روی تخلف زمانی یا .... صورت نگرفت.

پروژه بعد از 10 ماه تقریبا تو فاز پایانی یک بخش از دو بخشش هست. (بزانداز نیست)

اما این همه تاخیر چرا؟

- عدم تکمیل داکیومنت کامل و طرح قبل از شروع کار: اولین نقص، نقص شخص بنده بود. قبل از طراحی کامل تمام جزییات، به خاطر صرفه جویی در زمان کار رو شروع کردیم. این بزرگترین مشکل کار بود. چرا که باعث می شد فضای ذهنی طراح و برنامه نویس یک شکل نباشه و چند بار یه فیچر بازنویسی می شد تا به نتیجه ی دلخواه برسه

- دورکاری برنامه نویس: در دسترس نبودن برنامه نویس یکی از دلیل های اصلی دیگه بود. یک هفته یا دو هفته یک جلسه ی نیم ساعته برگزار کردن باعث شد تا هیچ وقت ایده کامل شکل گرفته نشه

- عدم تست برنامه نویس: تیم تستر تقریبا در تمام پروژه های آی تی وجود داره. اما بعضی از برنامه نویس ها با کمترین توجه درواقع یک باگ می نویسن و بعد از تیم تست می خوان که باگ ها رو برای دیباگ لیست بکنه

- دیباگ >>> باگ: به خاطر موارد بالا، با هر ورژنی که خورده می شد و دیباگ انجام می شد، چند باگ بوجود می اومد. زمان پروژه به شدت بالا رفت

- برنامه نویس ها گرافیست نیستن: این نکته رو شاید خیلی هامون رعایت نکنیم. برنامه نویسا واقعا گرافیست نیستن و ممکنه هیچ دیدی نسبت به آرت نداشته باشن. از رنگ شناسی بگیرید تا طراحی آیکون. همیشه برای پروژه های متوسط به بالا از یه آرتیست دعوت کنید تا کارهای گرافیکی و قالب پروژه رو انجام بده. مطمئن باشید برنامه نویس ها با ساده ترین اچ تی ام ال ها خیلی راحت تر کنار میان.

- طولانی شدن زمان پروژه: هرچقدر از زمان استارت پروژه جلوتر بریم، دو اتفاق می افته. سرد شدن کل تیم، تغییر دید نسبت به ایده اولیه. مطمئن ایده ی اولیه نکاتی داره که ممکنه بعد از یه مدت این نکات کامل فراموش بشه، خصوصا برای تیم هایی که مالتی تسک هستن.

اضافه شدن فیچر های جدید: اگر به یک طراح پروژه زمان بیش از حد بدیم، تا دنیا دنیاست می خواد پروژه رو گسترده بکنه. عدم فاز بندی برای پروژه باعث می شه این دید بوجود بیاد که کل فیچر ها باید در ورژن 1 وجود داشته باشه. این موضوع هم باعث اضافه شدن بیش از حد زمان پروژه برای این مورد بود.

نکته ی دیگه ای اگر به ذهنم رسید حتما اضافه می کنم.

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
چند تا نکته رو من از درون به برون درک کردم بهتون میگم :D

1- اکثر برنامه نویسای ایران دانشجو هستند ! سعی کنید تو فصل امتحانات دنبالشون نباشید و پروژه دستشون ندید !
2- برنامه نویس ایرانی پول خون باباشو ارث بابابزرگش رو از هموطنش طلب داره !
3- برنامه نویس ایرانی همیشه تهش به یکی از سایتهای دانلود اسکریپت وصله و اسکریپتتون رو بعد یه مدت سعی می کنه به بقیه بفروشه و بعد که مشتری ته کشید رایگان میده به سایتهای دانلود اسکریپت
4- برنامه نویس ایرانی همیشه یه جاش می خواره و بعد این که برنامه تون رو نوشت باید بدین یه کارشناس امنیتی چک کنه و دروازه های احتمالی رو ببنده !
5- مواظب باشید بعضی برنامه نویسا مرض دارند و بدون این که باهاتون طی کرده باشند سورس رو مثل آدم بهتون نمیدن ! کد گذاری می کنند و خودون باید کدش رو بشکنید :D
6- برنامه نویسهای ایرانی معتبر (اکثراً شرکت و دفتر کار و تیم کامل دارند) پول ارث باباشون رو ازتون نمیخوان ! به جاش پول نفت مملکت رو از شما طلب می کنند !
7- برنامه نویس خوب و کاردرست و قابل اعتماد و با انصاف یا نیست ، اگرم باشه کلی باید ناز و نوازشش کنی تا برات کار کنه !
8- تو ایران تایم لاین و تعریف زمان برای پروژه از نظر برنامه نویسها یه جوک حساب میشه !
9- اعصابم از دست برنامه نویسهای ایرانی خورده :D

10- کارتون رو به برنامه نویس ایرانی ندین ! با خارجی ها کار کنید ! با دلار 2000 تومنی هم بازم سود می کنید هم تو کیفیت کار ، هم زمان تحویل پروژه و امنیت و احترام و قیمت و خلاصه همه چی !

پ.ن: منظورم با همه برنامه نویسها نیست ... بلکه منظورم با افراد بی خاصیتی است که برنامه نویسهای خوب و واقعی ایرانی رو به سایه روندند ...

Last edited:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
بلانسبت هم بگید ته حرفاتون :D
برنامه نویس خوب و آدم هم پیدا میشه ها :rolleyes:
ولی باید پول خوب بدید!
یه بنده خدایی اومد پیشم گفت واسه فلان کارم میخوام بدم سایتمو برام طراحی کنن. گفتم کار خوب بخوای زیر 3 تومن دنبالش نباش، کار تر و تمیز و با کمترین مشکل. گفت فلان کَسَک بم گفته 700 تومن :D گفتم به همون اندازه 700 تومن کار برات میکنه! 2 ماه بعد پشیمون شد و مجبور شد 3.5 واسه کارش بده :D
برنامه نویس خوب = کار خوب = پول خوب = پروژه'ی خوب

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
بلانسبت هم بگید ته حرفاتون :D
برنامه نویس خوب و آدم هم پیدا میشه ها :rolleyes:
ولی باید پول خوب بدید!
یه بنده خدایی اومد پیشم گفت واسه فلان کارم میخوام بدم سایتمو برام طراحی کنن. گفتم کار خوب بخوای زیر 3 تومن دنبالش نباش، کار تر و تمیز و با کمترین مشکل. گفت فلان کَسَک بم گفته 700 تومن :D گفتم به همون اندازه 700 تومن کار برات میکنه! 2 ماه بعد پشیمون شد و مجبور شد 3.5 واسه کارش بده :D
برنامه نویس خوب = کار خوب = پول خوب = پروژه'ی خوب

بله آدمای خوب هم هستند و ما هم چاکرشیم ;) :D

ولی تجربه ای که من دارم اینه که برنامه نویس ایرانی به نسبت کیفیتی که ارائه میده پول زیادی میگیره ...
واسه همینه زدم تو کار برنامه نویسای خارجی ....
من هم دوست دارم با همزبونم کار کنم ولی وقتی میبینم برنامه نویس خارجی کیفیت بالاتر رو با دو سوم قیمت داخلی میگه خوب میرم سراغ اون !
تو خارج فکر می کنم فضای رقابتی بیشتر جا افتاده و واسه همین هم کیفیت بالاتره و هم قیمت پایین تره ...
البته کار کردن با اونوریها هم مشکلات خاص خودش رو داره ها ! مثلاً دائم باید بهش بفهمونی که از عکس کم استفاده کنه تو طراحی چون سرعت اینترنت ایران ذغالیه !
باید بهش بفهمونی برای اینترنت اسکپلورر ( 6,7,8,9 و بقیه دوستان ! ) هم فیکس بنویسه و ...
بهش درگاه بدی بنویسه باید یه ساعت بهش حالی کنی که چه سیستم بانکی مسخره ای داریم و بعد هم یک ساعت خنده های اون رو گوش کنی :D
و مشکلاتی از این قبیل ...

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
لینوکسی یا ویندوزی؟

پ.ن: من هیچ کس رو نه رد میکنم و نه قبول میکنم. فقط چون شوما تاج سری معرفی میکنم :دی

صدرصد لینوکسی.

قربونت برم.

پ خ کن بد درگیرشم

===

پ ن: آقا ما که به مرادمون رسیدیم تاپیک و قفل کنید بندازید بره :دی نکنیا

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
سعادت، نمیخوای 2 هزار هم به ما برسونی؟ :D
پروژتو بسپر دست من، من برات انجام میدم :D نهایت 20% از کار گیرم میاد دیگه :D

روحی ندش تا مجبور شه بیاد پیش خودم :D