منتخب بازارچه

وب سايت دوزبانه با يك برنامه مديريت محتوا

CyberArchitect

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
12 اکتبر 2003
نوشته‌ها
35
لایک‌ها
0
براي ساخت يك وب سايت دوزبانه با يك برنامه مديريت محتوا چه بايد كرد ؟ هيچ كدام چنين امكاني ميدهند يا بايد در دوجاي مختلف دو نسخه فارسي و انگليسي جدا نصب كرد ؟ و اينكه آيا دو نسخه روي يك سرور از يك ديتابيس ميتوانند استفاده كنند ؟
 

mamalionline

Registered User
تاریخ عضویت
5 ژانویه 2005
نوشته‌ها
1,235
لایک‌ها
0
سن
31
محل سکونت
wp-config
به شما وردپرس را پیشنهاد میکنم ، پلاگین هایی دارد که به شما امکان این را میدهد که یک وبسایت چندزبانه داشته باشید .
 

adel28

Registered User
تاریخ عضویت
11 فوریه 2007
نوشته‌ها
633
لایک‌ها
26
محل سکونت
مازندران
بالاخره چه کردید؟
از چه پرتالی استفاده کردید که 2 زبانه باشه؟!؟
 

TruthPraiser

Registered User
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2004
نوشته‌ها
2,346
لایک‌ها
10
محل سکونت
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
عزیز یه نگاه به تاریخ ایجاد موضوع هم بندازین بد نیست , دیگه مطمئنا مشکل هرچی هم که بوده هزارباره برطرف شده.

چه امکاناتی نیاز دارین که بهتون بگم از چه برنامه ای استفاده کنین بهتره؟
 

adel28

Registered User
تاریخ عضویت
11 فوریه 2007
نوشته‌ها
633
لایک‌ها
26
محل سکونت
مازندران
به تاریخ توجه کرده بودم ولی سوالم دقیقا همین سوال دوستمون بود.
اگه یه تاپیک جدید میزدم حتما مدیریت یه پست میزد و می گفت چرا تاپیک تکراری باز کردی!
در هر صورت اگه کاره اشتباهی کردم از مدیریت معذرت می خوام.

این امکانات می خواهیم وجود داشته باشد:
1- امکان بروز رسانی توسط خود کاربر (مبتدی) وجود داشته باشد.
2-زیبایی سایت اهمیت زیادی داره.
3- به 2 زبان طراحی شود. (انگلیسی- فارسی)
 

TruthPraiser

Registered User
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2004
نوشته‌ها
2,346
لایک‌ها
10
محل سکونت
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
نه عزیز , بنده اگه چیزی گفتم فقط برای یادآوری بود وگرنه حق با شماست.

امکاناتی که شما مدنظرتونه خیلی کلیه , یعنی تو خیلی برنامه های مدیریت محتوای موجود یا بصورت پیشفرض وجود داره یا می شه با استفاده از یک افزونه یا هک بهشون اضافه کرد ولی پیشنهاد بنده بهتون اینه که اگه می خواین برنامه وب سایت جوری باشه که در آینده بتونین راحتتر تو گسترش اون دست ببرین از برنامه Wordpress استفاده کنین ولی اگه می خواین امکانات معمول یک وب سایت از اول آماده در اختیارتون باشه PHPNuke یا هم خانواده های اون رو انتخاب کنین , ظاهر گرافیکی رو هم می تونین خیلی راحت با انواع و اقسام قالب های گرافیکی حتی رایگان به راحتی دگرگون کنین , این برنامه ها یا برنامه هایی مثل Mambo یا نشاءت گرفته ها از هسته اصلیه اون هم به دلیل انعطاف پیذیری خوبی که دارن دارای کاربرپسندیه بالایی هستن.

بازم اگه موردی بود بنده در خدمتم.

موفق باشید.
 

maxpelank

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 ژانویه 2009
نوشته‌ها
25
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان

من هم سیستم جوملا رو پیشنهاد می دم که در اون شما می تونید با یک دیتابیس و و نصب یک سیستم یک سایت دوزبانه داشته باشید البته با کمک افزانه های اون هم می تونید با دوبار نصب اون در دو فولدر بخوبی از اون استفاده نمایید .
این سیستم از رابط کاربری بسیار خوبی بهره می گیره که به کار بر اجازه می ده به سادگی به هدف خودش برسه .
تعداد قالب ها و کیفیت اون ها هم که می تویند به معروفترین اون ها:

joomlart
joomlashake
siteground
rockettamplate
dreamtemplate
.....

برید و ببینید

از نظر زیبای قابل های بسیاری متنوعی برای اون طراحی شده است . شما یم تویند با اون انواع سیستم ها از فروشگاهی تا سازمانی رو هم ئبا اون اداره کنید.

خلاصه امکلانات خوبی داره و نواقصی هم داره . مهمه اونه که شما ایا با این سیستم به هدفتون می رسید یا خیر .
مهمه اینه که شما از سیستم چه انتظاری دااشته باشید .

توصیه می کنم سیستم های معرفی شده رو دریافت و با هر کدوم کمی کار کنید البته بعد از اینکه ساختار اون رو درک کردید .
و بعد ببینید کدوم به شما می خوره .

موفق باشید

محمد
 

adel28

Registered User
تاریخ عضویت
11 فوریه 2007
نوشته‌ها
633
لایک‌ها
26
محل سکونت
مازندران
چه بد که این انجمن دکمه "تشکر" نداره.
در هر صورت ممنونم.
 

adel28

Registered User
تاریخ عضویت
11 فوریه 2007
نوشته‌ها
633
لایک‌ها
26
محل سکونت
مازندران
نه عزیز , بنده اگه چیزی گفتم فقط برای یادآوری بود وگرنه حق با شماست.

امکاناتی که شما مدنظرتونه خیلی کلیه , یعنی تو خیلی برنامه های مدیریت محتوای موجود یا بصورت پیشفرض وجود داره یا می شه با استفاده از یک افزونه یا هک بهشون اضافه کرد ولی پیشنهاد بنده بهتون اینه که اگه می خواین برنامه وب سایت جوری باشه که در آینده بتونین راحتتر تو گسترش اون دست ببرین از برنامه Wordpress استفاده کنین ولی اگه می خواین امکانات معمول یک وب سایت از اول آماده در اختیارتون باشه PHPNuke یا هم خانواده های اون رو انتخاب کنین , ظاهر گرافیکی رو هم می تونین خیلی راحت با انواع و اقسام قالب های گرافیکی حتی رایگان به راحتی دگرگون کنین , این برنامه ها یا برنامه هایی مثل Mambo یا نشاءت گرفته ها از هسته اصلیه اون هم به دلیل انعطاف پیذیری خوبی که دارن دارای کاربرپسندیه بالایی هستن.

بازم اگه موردی بود بنده در خدمتم.

موفق باشید.

آیا مهمترین نکته که همون 2 زبانه بودن سایت هست با وردپرس امکان پذیر هست؟!؟
 

adel28

Registered User
تاریخ عضویت
11 فوریه 2007
نوشته‌ها
633
لایک‌ها
26
محل سکونت
مازندران
با سلام خدمت دوستان

من هم سیستم جوملا رو پیشنهاد می دم که در اون شما می تونید با یک دیتابیس و و نصب یک سیستم یک سایت دوزبانه داشته باشید البته با کمک افزانه های اون هم می تونید با دوبار نصب اون در دو فولدر بخوبی از اون استفاده نمایید .
این سیستم از رابط کاربری بسیار خوبی بهره می گیره که به کار بر اجازه می ده به سادگی به هدف خودش برسه .
تعداد قالب ها و کیفیت اون ها هم که می تویند به معروفترین اون ها:

joomlart
joomlashake
siteground
rockettamplate
dreamtemplate
.....

برید و ببینید

از نظر زیبای قابل های بسیاری متنوعی برای اون طراحی شده است . شما یم تویند با اون انواع سیستم ها از فروشگاهی تا سازمانی رو هم ئبا اون اداره کنید.

خلاصه امکلانات خوبی داره و نواقصی هم داره . مهمه اونه که شما ایا با این سیستم به هدفتون می رسید یا خیر .
مهمه اینه که شما از سیستم چه انتظاری دااشته باشید .

توصیه می کنم سیستم های معرفی شده رو دریافت و با هر کدوم کمی کار کنید البته بعد از اینکه ساختار اون رو درک کردید .
و بعد ببینید کدوم به شما می خوره .

موفق باشید

محمد

محمد جان
مرسی بابت راهنمایی جامع و کاملت.

در مورد 2 زبانه بودن سایت، 2 راه رو پیشنهاد دادید.
کدوم رو ترجیح میدید؟
آیا با نصب افزونه به جوملا امکان 2 زبانه بودن بهش اضافه خواهد شد؟!؟
 

TruthPraiser

Registered User
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2004
نوشته‌ها
2,346
لایک‌ها
10
محل سکونت
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق

adel28

Registered User
تاریخ عضویت
11 فوریه 2007
نوشته‌ها
633
لایک‌ها
26
محل سکونت
مازندران
با جستجوهایی که انجام دادم، خیلی از دوستان پیشنهاد دادن که 2 تا سیستم مدیریت محنوا (بر فرض جوملا) رو روی یک هاست نصب کنیم.

یعنی مثلا 2 تا پوشه به نام Fa و En ایجاد کنیم و ....

نظر شما چیه؟
 

maxpelank

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 ژانویه 2009
نوشته‌ها
25
لایک‌ها
0
با سلام

بنده هم همین پیشنها (ایجاد سایت در دو فلدر ) رو می دم به چند دلیل :

- امکان بوجود امدن مشکل برای زبان به حداقل میرسد .
-راحتی کار و مشخص بودن فولدرها .
- مدیریت اسان .

در مورد نحوه ایجاد اون هم باز به دو طریق میشه انجام داد .
شما می تونید یک سیستم رو به صورت پیشفرض در روت اصلی و دیگری رو در فولدر مورد نظر (مثلا en ) بگزارید و پیشفرض رو روی یکی قرار دهید و برای هرکدوم هم یک دیتا بیس ایجاد کنید .

دوم شما می تونید از یک صفحه خوشامد گو و انتخاب زبان با فلش هم بهره ببرید . البته اگر سایت شرکت و یا کارخانه صنعتی این مورد پیشنهاد می شود . خیلی هم خوب جواب می دهد .

سوم شما می تونید برای هر زبان یک فولدر ایجاد و برای هر کدام هم یک دیتا بیس نصب کرده و در روت اصلی یک ایندکس قرار داده و در اون یا به صفحه پیشفرض redirect کنید یا بر اساس ای پی کنترل کنید .

در مورد کنترل ای پی کمی پر در دسر است .
موفق باشید
 

phoenix_i06

Registered User
تاریخ عضویت
10 آپریل 2007
نوشته‌ها
2,113
لایک‌ها
172
محل سکونت
آمریکا
سلام

منم دیدم سایت های بزرگ مثلا autodesk و ... هم هر زبان (یا هر کشور) رو توی یه فولدر قرار میدن.
اگر ورد پرس رو توی چند تا فولد ایجاد کنیم. مثلا برای 10 تا زبان، اونوقت 10 تا کنترل پنل جداگانه داره؟ یا اینکه توی یه پنل میشه مدیریت کرد؟

ممنون

با سلام

بنده هم همین پیشنها (ایجاد سایت در دو فلدر ) رو می دم به چند دلیل :

- امکان بوجود امدن مشکل برای زبان به حداقل میرسد .
-راحتی کار و مشخص بودن فولدرها .
- مدیریت اسان .

در مورد نحوه ایجاد اون هم باز به دو طریق میشه انجام داد .
شما می تونید یک سیستم رو به صورت پیشفرض در روت اصلی و دیگری رو در فولدر مورد نظر (مثلا en ) بگزارید و پیشفرض رو روی یکی قرار دهید و برای هرکدوم هم یک دیتا بیس ایجاد کنید .

دوم شما می تونید از یک صفحه خوشامد گو و انتخاب زبان با فلش هم بهره ببرید . البته اگر سایت شرکت و یا کارخانه صنعتی این مورد پیشنهاد می شود . خیلی هم خوب جواب می دهد .

سوم شما می تونید برای هر زبان یک فولدر ایجاد و برای هر کدام هم یک دیتا بیس نصب کرده و در روت اصلی یک ایندکس قرار داده و در اون یا به صفحه پیشفرض redirect کنید یا بر اساس ای پی کنترل کنید .

در مورد کنترل ای پی کمی پر در دسر است .
موفق باشید
 

alimosavifard

Registered User
تاریخ عضویت
17 جولای 2006
نوشته‌ها
1,913
لایک‌ها
59
محل سکونت
MA
دلتون خواست می تونید از دوپال هم استفاده کنید. نیاز به چندبار نصب نیست .
بنظر من دروپال بهترین سیستم چنزبانه هست

مال خودم : http://vatgar.com
 

adel28

Registered User
تاریخ عضویت
11 فوریه 2007
نوشته‌ها
633
لایک‌ها
26
محل سکونت
مازندران
با سلام

بنده هم همین پیشنها (ایجاد سایت در دو فلدر ) رو می دم به چند دلیل :

- امکان بوجود امدن مشکل برای زبان به حداقل میرسد .
-راحتی کار و مشخص بودن فولدرها .
- مدیریت اسان .

در مورد نحوه ایجاد اون هم باز به دو طریق میشه انجام داد .
شما می تونید یک سیستم رو به صورت پیشفرض در روت اصلی و دیگری رو در فولدر مورد نظر (مثلا en ) بگزارید و پیشفرض رو روی یکی قرار دهید و برای هرکدوم هم یک دیتا بیس ایجاد کنید .

دوم شما می تونید از یک صفحه خوشامد گو و انتخاب زبان با فلش هم بهره ببرید . البته اگر سایت شرکت و یا کارخانه صنعتی این مورد پیشنهاد می شود . خیلی هم خوب جواب می دهد .

سوم شما می تونید برای هر زبان یک فولدر ایجاد و برای هر کدام هم یک دیتا بیس نصب کرده و در روت اصلی یک ایندکس قرار داده و در اون یا به صفحه پیشفرض redirect کنید یا بر اساس ای پی کنترل کنید .

در مورد کنترل ای پی کمی پر در دسر است .
موفق باشید
از راهنمایی هاتون ممنونم.
پیشنهاد دوم بنظر عالی میاد.
 

TruthPraiser

Registered User
تاریخ عضویت
12 ژوئن 2004
نوشته‌ها
2,346
لایک‌ها
10
محل سکونت
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
سلام

منم دیدم سایت های بزرگ مثلا autodesk و ... هم هر زبان (یا هر کشور) رو توی یه فولدر قرار میدن.
اگر ورد پرس رو توی چند تا فولد ایجاد کنیم. مثلا برای 10 تا زبان، اونوقت 10 تا کنترل پنل جداگانه داره؟ یا اینکه توی یه پنل میشه مدیریت کرد؟

ممنون
اصلا نیازی به چندبار نصب یک برنامه نیست , مثلا الان خیلی از برنامه ها بصورت پیشفرض دو یا چند زبان رو پشتیبانی می کنن که خیلی راحت هم می شه بینشون switch کرد , کسی نمی یاد برای اینکار چندبار یک برنامه رو نصب کنه.
 
بالا