• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وب سایت برنامه جو، افتتاح شد!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

برنامه جو وب سایتی است که خریداران، پروژه و یا درخواست خود را ارسال کرده و برنامه نویسان، طراحان و نویسندگان (کدنویسان) پیشنهاد خود را در مورد آن ارسال می کنند. خریدار بهترین کدنویس را انتخاب کرده و پروژه را به وی واگذار میکند. پس از تکمیل پروژه، خریدار مبلغ توافق شده را از طریق سیستم امانت گذاری سایت یا بصورت مستقیم به کدنویس می دهد و هر دو نظر خود را درمورد یک دیگر به وب سایت فرستاده و به یکدیگر رتبه می دهند.

کار در خانه
www_MyEmoticons_com__fishing.gif

به امید استقبال شما برنامه نویسان و طراحان عزیز
12.gif

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,176

برنامه جو وب سایتی است که خریداران، پروژه و یا درخواست خود را ارسال کرده و برنامه نویسان، طراحان و نویسندگان (کدنویسان) پیشنهاد خود را در مورد آن ارسال می کنند. خریدار بهترین کدنویس را انتخاب کرده و پروژه را به وی واگذار میکند. پس از تکمیل پروژه، خریدار مبلغ توافق شده را از طریق سیستم امانت گذاری سایت یا بصورت مستقیم به کدنویس می دهد و هر دو نظر خود را درمورد یک دیگر به وب سایت فرستاده و به یکدیگر رتبه می دهند.

کار در خانه
www_MyEmoticons_com__fishing.gif

به امید استقبال شما برنامه نویسان و طراحان عزیز
12.gif
جدی یعنی : ثبت نام کنید و مبلغ 1000 تومان در حساب خود دریافت نمایید! :: نقدا

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
جدی یعنی : ثبت نام کنید و مبلغ 1000 تومان در حساب خود دریافت نمایید! :: نقدا
نقد که نیست :D شما میتونید با اون 1000 تومن از سرویسهای سایت استفاده کنید، یا موقع اولین برداشت، کارمزد کمتری بدید...

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
اخبار :D
یکسری تغییرات جزئی اعمال شد. در ضمن مشکل دریافت لینک فعال سازی مرتبط با سرویس یاهو هست، به سایت ربطی نداره! ممکنه توی بالک دریافت کنید.

hamid_rd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت خیلی جالبی هست

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

sasan_blue

Registered User
لایک‌ها
29

منم قبلا همچین ایده ای رو داشتم! ولی کو سواد؟
دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم سایت phpclasses هم همین کار رو میکرد.

انشاالله بعدها که یه چیزایی یاد گرفتیم میایم اونجا... :rolleyes:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بچه ها نظرتون در مورد راه اندازی یه سیستم affiliate (سیستم معرفی) برای سایت چیه؟ استقبال میکنید؟
boredsmiley.gif

H A T E U N ! T

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها نظرتون در مورد راه اندازی یه سیستم affiliate (سیستم معرفی) برای سایت چیه؟ استقبال میکنید؟
boredsmiley.gif
یعنی چیجوری؟ میدونم Affiliate چیه ها فقط توضیح بده منظورت اینجا چی بود.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
یعنی چیجوری؟ میدونم Affiliate چیه ها فقط توضیح بده منظورت اینجا چی بود.
ببین. یعنی مثلا شما یه نفر که پروژه داره به سایت معرفی کنی و اون پروژه رو بده به یکی از برنامه نویسا. اونوقت اگر موقع تسویه حساب از سیستم امانت گذاری سایت استفاده کردن، من فلان درصد بدم به شما.
1657.gif

اگرم بیرون از سایت تسویه حساب کردن که هیچی! به من چیزی نمیرسه که درصد بدم
190.gif

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
فقط يه عيبي داره (از نظر من!)
به عنوان مثال من العان يه طرح خاص تو ذهنمه كه فكر مي كنم خيلي خاص و منحصر به فرده و در كل ايده نوييه ! حالا بيام به صورت پابليك عنوان بكنم ؛ اين ايده من رو هزاران نفر مي بينن و ممكنه تا من بخوام اجرا كنم ؛ يكي بياد پيش دستي كنه !
تدبيري براي اين مساله انديشيديد ؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
فقط يه عيبي داره (از نظر من!)
به عنوان مثال من العان يه طرح خاص تو ذهنمه كه فكر مي كنم خيلي خاص و منحصر به فرده و در كل ايده نوييه ! حالا بيام به صورت پابليك عنوان بكنم ؛ اين ايده من رو هزاران نفر مي بينن و ممكنه تا من بخوام اجرا كنم ؛ يكي بياد پيش دستي كنه !
تدبيري براي اين مساله انديشيديد ؟
آره :D
میتونی موقع ارسال پروژه (طرحت) از گزینه "مخفی کردن مشخصات پروژه" استفاده کنی. در این صورت تنها کاربرای سایت میتونن پروژهت رو بخونن (توی گوگل اندیکس نمیشه). در ضمن میتونی مشخصات کامل پروژه رو فقط به کدنویسی که خودت میخوای پی ام کنی، و برای همه شرح کامل ندی. مثلا بگی اطلاعات بیشتر پس از ارسال نمونه کار، پیغام خصوصی میشه :D

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
آره :D
میتونی موقع ارسال پروژه (طرحت) از گزینه "مخفی کردن مشخصات پروژه" استفاده کنی. در این صورت تنها کاربرای سایت میتونن پروژهت رو بخونن (توی گوگل اندیکس نمیشه). در ضمن میتونی مشخصات کامل پروژه رو فقط به کدنویسی که خودت میخوای پی ام کنی، و برای همه شرح کامل ندی. مثلا بگی اطلاعات بیشتر پس از ارسال نمونه کار، پیغام خصوصی میشه :D
آهان اينطوري باز خيلي بهتره !

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یک مقدار زیرخاکی بکشیم بیرون با اجازه!

چون من تازه یه مدتی هست با این سایت آشنا شدم. یه چند تا پیشنهاد و انتقاد.
kaffeetrinker_2.gif

1. وقتی پروژه های دیگه رو نگاه میکنیم ، مثلا یه طرحی هست که خوشمون میاد و از قیمت پیشنهاد دهنده هم خوشمون میاد ولی خوب اشکال اینجاست که نمیشه به اون پیشنهاد دهنده پروژه پی ام داد که همون رو برای ما طراحی کنه. باید دوباره یه پروژه مثل اون بسازی بعد اون نفر رو هم دعوت کنی ببینه که خوب این فکر کنم زیاد جالب نیست. کاش میشد وقتی پیشنهاد دهنده ، پابلیک داره میگه. نفر دیگه ای هم همون طرح رو بهش کار بده.

2. امکان ویرایش نیست! چرا؟
718bl6qbualsalq1r1hn.gif
من خودم یه سوتی دادم توی نوشتن پروژه خواستم ادیت کنم نشد!

3. کاش یه جوری بود قیمتی که پیشنهاد دهنده مشخص میکنه بیشتر از بودجه پروژه دهنده نباشه. من یه پروژه دادم کلی ام توضیح که بابا این چیز خاصی نیست!! ولی قیمتی که دادن حتی میرفتم یه سیستم فوق العاده رو هم میگرفتم کمتر در میومد!
160.gif

یه چیز دیگه هم بود یادم نمیاد. ببخشید دیگه همینا.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
یک مقدار زیرخاکی بکشیم بیرون با اجازه!

چون من تازه یه مدتی هست با این سایت آشنا شدم. یه چند تا پیشنهاد و انتقاد.
kaffeetrinker_2.gif
این تاپیک کجا بود
badthinking.gif

1. وقتی پروژه های دیگه رو نگاه میکنیم ، مثلا یه طرحی هست که خوشمون میاد و از قیمت پیشنهاد دهنده هم خوشمون میاد ولی خوب اشکال اینجاست که نمیشه به اون پیشنهاد دهنده پروژه پی ام داد که همون رو برای ما طراحی کنه. باید دوباره یه پروژه مثل اون بسازی بعد اون نفر رو هم دعوت کنی ببینه که خوب این فکر کنم زیاد جالب نیست. کاش میشد وقتی پیشنهاد دهنده ، پابلیک داره میگه. نفر دیگه ای هم همون طرح رو بهش کار بده.
خب آخه روال کار بهم میریزه. هم روال کاری هم روال مالی
29qf5v5.gif

چون هر پروژه رو قرار صاحب پروژه واگذار بکنه به یک کدنویس و بعدا هم پول پرداخت کنه بابتش، اینها بر اساس پروژه تایین شدن و نمیشه پروژه دو تا صاحاب داشته باشه
4743.gif

مشکلی نیست خوب شبیه همون پروژه رو بزن. اونطوری که تو میگی بیشتر شبیه فروم میشه که اصلا قصد اینکار رو ندارم :D

2. امکان ویرایش نیست! چرا؟
718bl6qbualsalq1r1hn.gif
من خودم یه سوتی دادم توی نوشتن پروژه خواستم ادیت کنم نشد!
همه چیز مکتوبه حتی غلط املایی شما دوست عزیز :p و اینکه چون همه چیز approve میشه، اگر ادیت وجود داشت کنترلش خیلی سخت میشد
718bl6qbualsalq1r1hn.gif

3. کاش یه جوری بود قیمتی که پیشنهاد دهنده مشخص میکنه بیشتر از بودجه پروژه دهنده نباشه. من یه پروژه دادم کلی ام توضیح که بابا این چیز خاصی نیست!! ولی قیمتی که دادن حتی میرفتم یه سیستم فوق العاده رو هم میگرفتم کمتر در میومد!
160.gif
1657.gif
یعنی ماکزیمم؟
یکمی وقت میبره اسکریپت باید ادیت بشه ولی در حال حاضر میتونی بگی کسی بالاتر از فلان قیمت گفت اصلا توجه نمیکنم! اونوقت همه حساب دستشون میاد
170fs799081.gif

یه چیز دیگه هم بود یادم نمیاد. ببخشید دیگه همینا.
با تشکر برای بالا آوردن این تاپیک زیر خاکی
4u2ap3b.gif
love070.gif

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
توی سایت برنامه جو جناب سعید خان از شیراز واقعا آدم با معرفت و وظیفه شناسی هستند!! جا داره ازشون تشکر کنم!! اگرم پروژه ای داشتید حتما بدید ایشون :دی

بالا