سلام
سایت تهران سافت رو در تاریخ 21 فروردین آماده ی سرویس دهی کردم
تا الان حدود 25 مطلب ارسال شده که همگی اختصاصی هستند و ترجمه خود من و یکی از دوستانی که به عنوان نویسنده فعالیت میکنه هست
و به همین علت 3-4 روزی میشه که سایت روزانه بین 5 تا 10 ورودی از گوگل داره
آدرس سایت تهران سافت
موضوع عمده سایت معرفی و دانلود نرم افزار هست و حدودی هم روی بازیهای کامپیوتری و فایلهای گرافیکی فعالیت میکنیم
لینک دانلود هم به صورت مستقیم و هم از سایت Hipfile هست
در مورد تبلیغات داخل سایت هم اگر موضوعاتی سراغ دارید بگید تا جاشون بذارم ، چون تا زمانی که الکسا به زیر 200 هزار جهانی نرسه نمیخوام تبلیغ بزارم ، به نظرتون چی جاش بزارم که ستونهای کناری سایت زیادی خالی دیده نشن؟
دوستان اگر پیشنهاد یا انتقادی دارند ممنون میشم اعلام کنند
قالب سایت هم کپی هست که کپی رایتش در فوتر هست
نظرتون در مورد انجمن چیه؟ فعلاً دست نگه دارم یا در کنار آپدیت سایت انجمن هم آماده کنم ؟
ممنون
سایت تهران سافت رو در تاریخ 21 فروردین آماده ی سرویس دهی کردم
تا الان حدود 25 مطلب ارسال شده که همگی اختصاصی هستند و ترجمه خود من و یکی از دوستانی که به عنوان نویسنده فعالیت میکنه هست
و به همین علت 3-4 روزی میشه که سایت روزانه بین 5 تا 10 ورودی از گوگل داره
آدرس سایت تهران سافت
موضوع عمده سایت معرفی و دانلود نرم افزار هست و حدودی هم روی بازیهای کامپیوتری و فایلهای گرافیکی فعالیت میکنیم
لینک دانلود هم به صورت مستقیم و هم از سایت Hipfile هست
در مورد تبلیغات داخل سایت هم اگر موضوعاتی سراغ دارید بگید تا جاشون بذارم ، چون تا زمانی که الکسا به زیر 200 هزار جهانی نرسه نمیخوام تبلیغ بزارم ، به نظرتون چی جاش بزارم که ستونهای کناری سایت زیادی خالی دیده نشن؟
دوستان اگر پیشنهاد یا انتقادی دارند ممنون میشم اعلام کنند
قالب سایت هم کپی هست که کپی رایتش در فوتر هست
نظرتون در مورد انجمن چیه؟ فعلاً دست نگه دارم یا در کنار آپدیت سایت انجمن هم آماده کنم ؟
ممنون
Last edited: