• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وب سایت شما تا سقف 4-5 میلیون تومان

samansalari

Registered User
لایک‌ها
60
با سلام

درصورتیکه وب سایت با ارزشی برای واگذاری دارید لطفا فقط و فقط در پیغام خصوصی و یا تاپیک اطلاع دهید تا بررسی گردد.
ترجیحا بیشتر از 5 میلیون قصد سرمایه گذاری ندارم اما در صورتیکه ارزش سایت تان بیش از این رقم است بسته به شرایط باز هم قابل بررسی خواهد بود.

نکته: وب سایت هایی با موضوعات زیر به نظر بنده ارزشی ندارند و تمایلی به معامله چنین وب سایت هایی ندارم:
1- با موضوع فیلم و سریال و...
2- با موضوع موسیقی و ...
3- با موضوع سینما و بازیگران و ...
4- با موضوع فوتبال
5- فروشگاه های فروش اجناس تقلبی و رایجی که در سایت های مختلف امروزه به چشم میخورند.
6- اسکریپت های بازدید جمع کن و . . .

با تشکر

hostingfa

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
با سلام

درصورتیکه وب سایت با ارزشی برای واگذاری دارید لطفا فقط و فقط در پیغام خصوصی و یا تاپیک اطلاع دهید تا بررسی گردد.
ترجیحا بیشتر از 5 میلیون قصد سرمایه گذاری ندارم اما در صورتیکه ارزش سایت تان بیش از این رقم است بسته به شرایط باز هم قابل بررسی خواهد بود.

نکته: وب سایت هایی با موضوعات زیر به نظر بنده ارزشی ندارند و تمایلی به معامله چنین وب سایت هایی ندارم:
1- با موضوع فیلم و سریال و...
2- با موضوع موسیقی و ...
3- با موضوع سینما و بازیگران و ...
4- با موضوع فوتبال
5- فروشگاه های فروش اجناس تقلبی و رایجی که در سایت های مختلف امروزه به چشم میخورند.
6- اسکریپت های بازدید جمع کن و . . .

با تشکر
دوست عزیز شما با این سرمایه میتونید یه ایده جدید رو کامل پوشش بدید و در امد میلیونی جهت ایده جدید دریافت کنید
بنده یه ایده خیلی کار امد دارم با تضمین 100 % دریافت در امد که حاضرم با قیمت مناسب اونو به فروش بزارم چون خودم توانایی اجراشو ندارم

Last edited:

samansalari

Registered User
لایک‌ها
60
دوست عزیز شما با این سرمایه میتونید یه ایده جدید رو کامل پوشش بدید و در امد میلیونی جهت ایده جدید دریافت کنید
بنده یه ایده خیلی کار امد دارم با تضمین 100 % دریافت در امد که حاضرم با قیمت مناسب اونو به فروش بزارم چون خودم توانایی اجراشو ندارم

بستگی به ایده و مدت زمان برای اجرا و هزینه و کارمند و ... دارد.
با هم میتونیم توی پ.خ در ارتباط باشیم...

بالا