• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وب فارسی یا وب انگلیسی ؟!

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
سلام

قبل از سوالم ایده ها رو به سه دسته تقسیم میکنم :

1. ایده های کاملا کپی از وب انگلیسی ( که اسمشو نمیشه گذاشته ایده! ولی توی وب فارسی وجود نداشته باشه )
  2. ایده های کامل شده ایده های قبلی انگلیسی
  3. ایده کاملا جدید

با این توضیحات سوالم اینه که برای هر کدوم از انواع ایده های بالا به نظرتون روی کدوم وب انجام شه بهتره ؟!

مثلا به نظر خودم ایده کاملا کپی برای وب فارسی خوبه .
ایده کاملا جدید هم برای وب جهانی یا همون انگلیسی خوبه .

اما ایده ای که کامل شده ی ایده های قبلی انگلیسی هست به نظرتون روی کدوم وب انجام بشه بهتره ؟!

نظراتتون رو ممنون میشم بگید .

سوال دوم :

کلا ورود به دنیای وب جهانی با اون رقابت خیلی شدیدی که وجود داره ، کار عقلانی هست !؟

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
کلا ورود به دنیای وب جهانی با اون رقابت خیلی شدیدی که وجود داره ، کار عقلانی هست !؟

بهترین کسی که به این سوال می تونه جواب بده خودتی :)
باید ببینی توانایی های خودت در چه سطحیه ...

اگر مطمئن نیستی اول با یه پروژه کوچیک انگلیسی شروع کن تا تجربه کسب کنی ... ;)

موفق باشی

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
مسلما کار تو وب ایران زود بازده تر هست ولی درآمد پایین تر و نامرتب تری نسبت به وب جهانی داره .

نظر امیر عزیز هم تایید میشه .

اگه ایده ای انگلیسی دارید که تو وب ایران انجام نشده و مطمئن هستید که مورد توجه ایرانیها قرار میگیره حتما انجام بدین , مطمئنا جواب میگیرین .

در ضمن اگه ایده ای برای وب جهانی دارید که تا حالا انجام نشده و اگه تواناییشو دارید (زبان , نحوه درآمد و ...) مطمئنا از وب فارسی بهتر هست و میتونید از این کار به عنوان یه درآمد همیشگی حساب ببرین .

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
مسلما کار تو وب ایران زود بازده تر هست ولی درآمد پایین تر و نامرتب تری نسبت به وب جهانی داره .

اگه ایده ای انگلیسی دارید که تو وب ایران انجام نشده و مطمئن هستید که مورد توجه ایرانیها قرار میگیره حتما انجام بدین , مطمئنا جواب میگیرین .

در ضمن اگه ایده ای برای وب جهانی دارید که تا حالا انجام نشده و اگه تواناییشو دارید (زبان , نحوه درآمد و ...) مطمئنا از وب فارسی بهتر هست و میتونید از این کار به عنوان یه درآمد همیشگی حساب ببرین .

تایید می شه
من شروع کردم 2 تا سایت انگلیسی راه اندازی کردم
دیرتر به بازده می رسه ولی وقتی می رسه واقعا" بازده مناسبی می ده
موفق باشید دوست عزیز

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135
بهترین کسی که به این سوال می تونه جواب بده خودتی :)
باید ببینی توانایی های خودت در چه سطحیه ...

اگر مطمئن نیستی اول با یه پروژه کوچیک انگلیسی شروع کن تا تجربه کسب کنی ... ;)

موفق باشی

درسته ، من مشکلی با ایده جدید و راه اندازی و اجراش ندارم ، مشکل تحریمها و امثال این هست.
و مورد دیگه اینکه قدرت مالی زیادی ندارم و مسلما با کمترین فشار و تحریم ممکنه دیگه قادر به انجام اون کار نباشم .
از یک طرف دیگه بعضی ایده ها اینقدر جدید و خوب هستند که آدم حیفش میاد توی وب فارسی بزنه ، چون ممکنه یک ایرانی عزیز که قدرت مالی خوبی داره همونو به انگلیسی سریع کپی کنه !

من از تکرار ایده واقعا متنفرم و برای همین هست که چند سال هست که بیشتر ترجیح دادم به جای ساختن سایتهای با ایده تکراری تجربه خودم رو نسبت به وب کمی کاملتر کنم .
درسته منم کم کم به این نتیجه رسیدم که اول یکی از ایده های خودم رو که کامل شده ایده های انگلیسی هست رو پیاده کنم و بعد اگر قدرت مالیم بیشتر شد روی ایده های اصلی خودم کار کنم.
مشکل اصلی همون نحوه در آمد هست که چه جوری بازاریابی کنم و چه جوری اون پول رو به ایران برسونم

تایید می شه
من شروع کردم 2 تا سایت انگلیسی راه اندازی کردم
دیرتر به بازده می رسه ولی وقتی می رسه واقعا" بازده مناسبی می ده
موفق باشید دوست عزیز

خوبه نمیتونی در مورد کلیت کار توضیح بدی ؟ نحوه بازاریابی ، گرفتن پول و .....

همچنین شما و دو عزیز دیگه ای که در تاپیک شرکت کردند هم امیدوارم موفق باشند .

my2ir

Registered User
لایک‌ها
4
درسته ، من مشکلی با ایده جدید و راه اندازی و اجراش ندارم ، مشکل تحریمها و امثال این هست.
و مورد دیگه اینکه قدرت مالی زیادی ندارم و مسلما با کمترین فشار و تحریم ممکنه دیگه قادر به انجام اون کار نباشم .
از یک طرف دیگه بعضی ایده ها اینقدر جدید و خوب هستند که آدم حیفش میاد توی وب فارسی بزنه ، چون ممکنه یک ایرانی عزیز که قدرت مالی خوبی داره همونو به انگلیسی سریع کپی کنه !

من از تکرار ایده واقعا متنفرم و برای همین هست که چند سال هست که بیشتر ترجیح دادم به جای ساختن سایتهای با ایده تکراری تجربه خودم رو نسبت به وب کمی کاملتر کنم .
درسته منم کم کم به این نتیجه رسیدم که اول یکی از ایده های خودم رو که کامل شده ایده های انگلیسی هست رو پیاده کنم و بعد اگر قدرت مالیم بیشتر شد روی ایده های اصلی خودم کار کنم.
مشکل اصلی همون نحوه در آمد هست که چه جوری بازاریابی کنم و چه جوری اون پول رو به ایران برسونم

خوبه نمیتونی در مورد کلیت کار توضیح بدی ؟ نحوه بازاریابی ، گرفتن پول و .....

همچنین شما و دو عزیز دیگه ای که در تاپیک شرکت کردند هم امیدوارم موفق باشند .

بستگی به نوع کار و وبسایتی که می خوای بزنی داره دوست عزیزم

بالا