برگزیده های پرشین تولز

وردبرس بهتره یا اسکریپ ..بلدی راهنمایی کن..برنامه وب

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
سلام
دوستان من یه سایت تفرحی میخام که موندم از اسکریپ اختصاصی برام بنوبیسن یا رو وردبرس کد نویسی بشه یعنی سایت رو وردبرس بالا بیاد این امکاناتی که من مییخام تو اسکریپ راحتره اجرا میشه
ولی انگار میگن که وردبرس زود تر بالا میاد و اسکریپ اختصاصی ورودی گوگل نخاهد داشت من با اسکریپ راحترم ولی میترسم بعد این همه خرج سایتم ورودی گوگل نداشته باشه خدایش درست حسابی راهنمایی کنید که کدوم بهتره ومورد تایید هست من میخام ورودی هام بیشترشون از گوگل باشه ومطلب زود ایندکس بشه وسایت بالابیاد حالا کدومش بهتر است؟؟
ایا برای باز دید گرفتن و ورودی گوگل و ایندکس شدن زود مطلب به محتوای سایت ربط داره ...یعنی اسکریپ باشه یا وردبرس

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,236
تا اونجایی ک من خبر دارم فک نکنم ایندکس شدن روی اسکریپت ربطی داشته باشه ...
بنظر من اگر فروم ندارید با وردپرس کار کنید ک هم مدیریتش راحتره هم فکنم تجربه مدیریت وردپرس رو داشته باشید .
اگر سایتتون فروم داره از اسکریپت های رایگان استفاده کنید تا اگر بازدیدتون و الکساتون خوب بود ی اسکریپت اختصاصی بزنید ...
چون ریسکش 90درصده .ینی 90 درصد امکان باخت هست توی اسکریپت اختصاصی

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
یعنی چی چرا 90درصد احتمال باخت هست پس چرا اسکریپ گرونتره من میخام اختصاصی بزنم که سایتم خوب باشه
درضما این امکاناتی که من میخام نمیشه رو وردبرس دادم چک کردن مثل دمبال کردن کاربر ....
یعنی کاربر میاد عضو میشه مطلب میذاره مثل 4جوک ولی وردبرس نمیشه حالا موندم نمیدونم جیکار کنم

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,236
داداش ... هر چی ک اختصاصی باشه دلیل بر این نیست ک میتونه موفق باشه ...!
میتونی اختصاصی بزنی اگر مث 4جوک میخوای + تبلیغات زیاد

ided

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
دوستان من یه سایت تفرحی میخام که موندم از اسکریپ اختصاصی برام بنوبیسن یا رو وردبرس کد نویسی بشه یعنی سایت رو وردبرس بالا بیاد این امکاناتی که من مییخام تو اسکریپ راحتره اجرا میشه
ولی انگار میگن که وردبرس زود تر بالا میاد و اسکریپ اختصاصی ورودی گوگل نخاهد داشت من با اسکریپ راحترم ولی میترسم بعد این همه خرج سایتم ورودی گوگل نداشته باشه خدایش درست حسابی راهنمایی کنید که کدوم بهتره ومورد تایید هست من میخام ورودی هام بیشترشون از گوگل باشه ومطلب زود ایندکس بشه وسایت بالابیاد حالا کدومش بهتر است؟؟
ایا برای باز دید گرفتن و ورودی گوگل و ایندکس شدن زود مطلب به محتوای سایت ربط داره ...یعنی اسکریپ باشه یا وردبرس

سلام

شما اول راهی هنوز
حرف دوستمون هم درسته.احتمال باخت شما زیاده ، نداشتن تجربه کافی، کم بودن بودجه،رقابت شدید ، تبلیغات بی اثر یا کم اثر و... باعث میشه که احتمال شکست بالا بره
شما میتونی به روش نرمال کار کنی یعنی اول آهسته شروع کنی تا ببینی بازار چطوریه
یا میتونی ریسک کنی و کلی سرمایه بخوابونی که ببینی آخرش نتیجه میده یا نه
اسکریپت اختصاصی یا عمومی ربطی به ورودی گوگل نداره

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
دوست عزیز میدونم من تبلیغاتو سئو خواهم کرد فقط نمیخام راه اشتباهو برم یعنی میخام درست انتخاب کنم که وردبرس بهتره برای بازدید گرفتم وگوگل یا اسکریپ اختصاصی

ided

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دوست عزیز میدونم من تبلیغاتو سئو خواهم کرد فقط نمیخام راه اشتباهو برم یعنی میخام درست انتخاب کنم که وردبرس بهتره برای بازدید گرفتم وگوگل یا اسکریپ اختصاصی

وردپرس یه اسکریپت اپن سورسه و این یه مزیته
ولی اسکریپتهای اختصاصی نهایتا یه تیم چند نفره هستند که اسکریپت رو مینویسن

به نظر من از همین اسکریپتا استفاده کن ولی بده واست قالب اختصاصی طراحی کنن

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
راستش اسکریپ اختصاصی سایتموبرام مینوسن تیم گروهی ولی من از سئو کاران شنیدم میگن که اسکیرپ بازدید گوگل کم میگره ودیر مطالب ایندکس میشه
حالا موندم کدوم درسته

ided

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
راستش اسکریپ اختصاصی سایتموبرام مینوسن تیم گروهی ولی من از سئو کاران شنیدم میگن که اسکیرپ بازدید گوگل کم میگره ودیر مطالب ایندکس میشه
حالا موندم کدوم درسته

من گفتم اون بالا
اکثر اسکریپتها اپن سورس هستن و باعث میشه از هر نظری بهتر از اسکریپهای اختصاصی باشن
ولی تا جایی که من اطلاع دارم اسکریپت اختصاصی ربطی به وردی گوگل نداره

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,236
حالا موندم کدوم درسته

:D
اونا خاستن ی مطلبی تو سایتشون بزارن . و سایتشون پر مطلب شه ...:D
ب گوگل هیچ ربطی نداره ک کی میخواد از چ اسکریپتی استفاده کنه ،ک اگر شما وردپرس داشته باشید بیاید اول و کسی ک جوملا داشته باشه بیادصفحه 7 گوگل مثلن...

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
نه برای سئو میگن خدایس اگه صحت نداشته باشه یعنی کلا مشکل من حله
برای این ناراحتم که میگن اسکریپ 10مگابایت کلا وردبرس 300میگابایت میگه تو اسکریپ مطالب زود ایندکس نمیشه و وردی نسبتاکمتری از وردبرس میگره میترسم بسازن تبلیغ کنم خرجش کنم ولی بازدهی خوب نده وباز مجبوئر شم برگردم وردبرس

ided

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
نه برای سئو میگن خدایس اگه صحت نداشته باشه یعنی کلا مشکل من حله
برای این ناراحتم که میگن اسکریپ 10مگابایت کلا وردبرس 300میگابایت میگه تو اسکریپ مطالب زود ایندکس نمیشه و وردی نسبتاکمتری از وردبرس میگره میترسم بسازن تبلیغ کنم خرجش کنم ولی بازدهی خوب نده وباز مجبوئر شم برگردم وردبرس

چند بار من و دوستان اعلام کنن که ربطی نداره ؟ :D
من واسه بار آخر میگم که ربطی ندارن بهم

الان باز دوباره جواب میدی میگی مطمئنی؟:general710:

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203

ided

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
http://forum.persiantools.com/threads/وردبرس-بهتره-یا-اسکریپ-بلدی-راهنمایی-کن.608835/page-2#post-10182967
اینجا رو نگاه هرکی یه حرفی میزنه برای همین قانع نمیشم نمیدونم کی راست میگه
من فقط میخام ورودی ها بییشتر از گوگل باشه دلیلشم اینه ندارم همیشه تبلغ کنم برای مدتی میخام سایتو بیارم بالا و از گوگل بازدید بگیره

من اینجا شخصا به خدایان جدید و خدایان قدیم قسم یاد میکنم که ربطی نداره o_O به شرافت ادارد ند استارک قسم میخورم اسکریپت اختصاصی یا اسکریپت عمومی ربطی به ورودی گوگل نداره

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
معذرت که اینقدر پیگیر میشم اخه چون هرکی یه چیزی میگه منم دول میشم
اخرین سوال اینه
یعنی همون قدر که وردبرس شانس بالا اومدن و ورودی گوگل داره همون قدرم اسکیرپ اختصاصی شانس داره یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تنها دلیلم اینه نمیخام بعدش پشیمان بشم

ided

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
معذرت که اینقدر پیگیر میشم اخه چون هرکی یه چیزی میگه منم دول میشم
اخرین سوال اینه
یعنی همون قدر که وردبرس شانس بالا اومدن و ورودی گوگل داره همون قدرم اسکیرپ اختصاصی شانس داره یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تنها دلیلم اینه نمیخام بعدش پشیمان بشم

ببین خیلی مسائل رو بالا امدن و ورودی از گوگل تاثیر داره
به نظر من مهترینش تولید محتواس، یعنی خودت مطلب بنویسی نه کپی پیست کنی
بعد یه سئوی خوبه
و خیلی مسائل دیگه که خارج از بحث ماست

ولی شانس بالا امدن اسکریپت اختصاصی و عمومی تو گوگل یکیه و کامل بستگی به مسائل بالا که گفتم داره
تو اسکریپتهای عمومی یه سری پلاگین هست که کار سئو رو انجام میده ولی اسکریپت های اختصاصی شامل این وضعیت نمیشن و باید بدی به یه نفر و کلی هزینه کنی واسه سئو
علاوه بر پلاگین سئو یه دنیا پلاگین هست واسه اسکریپت های عمومی که خودت باورت نمیشه همچین چیزایی وجود داشته و کارتو خیلی راحت میکنه
به نظر من از اسکریپت عمومی استفاده کن + یه قالب خیلی شیک و اختصاصی

mahdi271

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر من رو وردپرس بهتره یه قالب اختصاصی قشنگ درست کنی رو سایت کار کنی فکر بهتر از اسکریپت باشه چون هزینه قالب کمتر میشه تا اسکریپت

soheil441

Registered User
لایک‌ها
203
ممنون بایت راهنمایی دوستان فقط امکاناتی که بنده میخام اسکریپ عمومی یا همون وردبرس نداره باید اختصاصی باشه که هزینه بالا داره حالا مشکل هم هزینه نیست مشکل بازدید بود که از گوگل بگیره سایت بنده شبیع به جملک هستjomlak.com/ ولی اون الکساشزیر 1000ولی تو گوگل اصلا نیست میترسم منم این همه خرج کنم الکساو بیارم پایین ولی اصلا از گوگل نداشته باشم

ided

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ممنون بایت راهنمایی دوستان فقط امکاناتی که بنده میخام اسکریپ عمومی یا همون وردبرس نداره باید اختصاصی باشه که هزینه بالا داره حالا مشکل هم هزینه نیست مشکل بازدید بود که از گوگل بگیره سایت بنده شبیع به جملک هستjomlak.com/ ولی اون الکساشزیر 1000ولی تو گوگل اصلا نیست میترسم منم این همه خرج کنم الکساو بیارم پایین ولی اصلا از گوگل نداشته باشم
ببین اصلا امکان نداره یه چیزی تو اسکریپت اختصاصی باشه و تو اسکریپت عمومی نباشه
هر چیزی که فکر میکنه تو اختصاصی هست ولی وردپرس نیست به احتمال 90% هست و اگه نباشه میدی بیرون با یه هزینه کم یه پلاگین واست مینویسن که اون کارو انجام بده

soheyl14

Registered User
لایک‌ها
1,236
داداش ی چیزی میگم با همین دیدگاه من برو سایتتو بساز ، اگر بازدید گوگل نگرفتی هر چی سایت دارم میدم میره اصن میدم ب خودت + ی اسکریپت اختصاصی ک هنو تو کل ایران ارائه نشده
اگر اسکریپت رایگان سایتی ک میخوای ، هست برو سایتتو با 20/30تومن را بنداز ، بقیه ی پولتم بده برای بک لینک و دو تا تبلیغ بنری ، ی نویسنده ...
اگر این کارو کردی جواب نداد سایتامو + اسکریپتمو بهت میدم !

بالا