• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ورد پرس را فراموش كنيد! براي آن هايي كه از ور پرس خسته شده اند.

cup

Registered User
لایک‌ها
111
ورد پرس را فراموش كنيد!

به شخصه از نظر من ورد پرس جزو بدترين سيستم هاي مديريت محتوا هست علي رغم مشهور بودنش.
سيتم جايگزني كه به جاي ورد پرس و ساير سيستم هاي مديريت محتوا پيشنهاد مي كنم. اسمش جاوز هست.
بنده به شخصه تقريبا تمام سيستم هاي مديريت محتوا از جوملا و ورد پرس و نيوك و ديتالايف گرفته تا دروپال و.... را امتحان كردم ولي بايد اعتراف كنم هيچ كدام به اندازه ي جاوز قوي نبودنند. جاوز خيلي كاربر پسند تر و راحت تر هست امكانات واقعن عالي دارد.

به عنوان يك وب مستر پيشنهاد مي كنم حتما يك بار اين سيستم را نصب كنيد و با قسمت هاي مختلف اون كار كنيد.سطحي كار نكنيد. قشنگ كامل برسيش كنيد. چون خيلي از امكاناتش را بايد كشف كنيد كه با يك نگاه كلي قابل كشف نيست. شايد شما هم بعدن به اين نتيجه برسيد كه جاوز بهتر از ورد پرس هست.

جاوز ابزار هاي زيادي دارد ولي براي شروع من اين ابزار ها را معرفي ميكنم تا تست كنيد:

صفحه‌آرایی:وارد اين ابزار شويد. از بخش افزودن ابزار مي توانيد ابزار جديد به سايت اضفه كنيد.
بكشيد و رها كنيد:ابزارها را از سمت چپ به سمت راست و ازسمت راست به وسط صفحه و از وسط صفحه به بالاي صفحه و از بالاي صفحه به پاين صفحه بكشيد و رها كنيد.
در صفحه تعداد قالب مستطيلي مي بنيد كه به صورت خط تيره به وجود آمده اند.در اين بخش ها مي توانيد بي نهايت ابزار وارد نماييد.
يكمي دقت كنيد در كنار ابزار ها بر روي "نمايش براي هميشه كليك كنيد" باكسي باز مي شود از باكس عبارت فقط اين ابزار ها را انتخاب كنيد و به صفحهي نخست تيك بزنيد آخه ما مي خواهيم اين متن يا پست ثابت يا هرچيز ديگر فقط در صفحه ي نخست سايتمان نمايش داده شود.و در ساير بخش ها نمايش نيابد.و همچنين مي توانيد كاري بكنيد كه در همهي صفحات يا فقط صفحات خاص نمايش يابد.

ابزار بلوك:با ابزار بلوك مي توانيد بي نهايت پست ثابت بسازيد كد آمار گيرتون را درون اون بريزيد و ساير كد ها و متن هاي كوچك و بزرگ و از بخش صفحه ارايي و افزودن ابزار مي توانيد اين بلوك را به هر كجاي سايتتان كه مي خواهيد اضافه كنيد.كشيدن و رها كردن را فراموش نكنيد.

ابزار منوها :با اين ابزار مي توانيد بي نهايت منو باز شونده و باز نشونده درست كنيد. مثلا در بخش بالاي سايت شما كاربر وقتي موس را روي لينك هاي بالاي صفحه مي آورد لينك ها باز مي شوند به صورت درختي كه ليست لينك ها از بخش ابزار منو قابل تنظيم هست.

نكته :جهت تعويض قالب بايد از بخش صفحه آرايي اقدام نماييد

ابزار مديريت فايل كه مي توانيد فايل و عكس هايتان را از كنترل پنل با نظم و ترتيب مناسب در سايتتان اپلود نماييد.

امكان عضويت كاربران در سايت و ايجاد وب سايت گروهي با تنظيم امكان دسترسي اعضا به صورت جز به جز -امكان تعريف بي نهايت گروه كاربري با دسترسي ها مختلف

سيستم امنيتي قوي شامل امكان بستن آي پي كاربران ، محدودیت Agent ، رمزنگاری ، ضد هرزنامه ، و تنظيمات پيشرفته شامل موارد زير : پیچیدگی کلمه رمز ، تعداد بار ورود اشتباه کلمه رمز ، مدت زمان قفل شده کلمه رمز ، حداکثر طول عمر کلمه رمز ،حداقل طول کلمه رمز ،میزان بررسی XSS طول عمر نشست غیر فعال طول عمر (مرا به خاطر بسپار)

ابزار زبان :پشتيباني از 25 زبان فارسي، انگليسي ،عربي ،روسي ،رماني ،فرانسوي، اسپانياي ،تركي ،ژاپني ،آلماني ،ايتاليايي و....وامكان افزودن زبان هاي جديد هم وجود دارد و همچنين ميشه زبان كنترل پنل و زبان سايت را هم به تفكيك انتخاب كرد مثلا زبان كنترل پنل فارسي باشد و زبان سايت انگليسي يا اينكه ميشه كاري كرد كه براي برخي از كاربران عضو سايت زبان سايت انگليسي باشد براي بعضي ديگر فارسي و.....

ابزار تيليغات پيشرفته در جاوز:

8bqivxkappgps3cadt8s.jpg

توضيح شكل :دو عدد تبليغ تو سايت گذاشته شده كه مورد اول وقتي كه به 1000 بازديد رسيد يا به 500 كليك رسيد ديگه نبايد نمايش داده شود عدد هاي كناريش هم تعداد بازديد و تعداد كليك را نمايش مي دهد. ضمن آنكه تاريخ هم دارد كه تبليغات بايد از بيست و سوم اسفند 91 تا هشت اسفند 92 نمايش يابد و به محض تمام شدن زمان تبليغات اتو ماتيك غير فعال مي شود. در تبليغ نوع دوم هم تعداد بازديد و كليك نا محدود انتخاب شده است و عدد هاي كناريش هم تعداد بازدي و كليك از اون تبليغات را نمايش مي دهد.

دانلود جاوز از سايت سازنده

دمو (در حال تكميل هست )
ورود به سايت :
نام كاربري:jaws
رمز:123456
بعد از ورود بر روي صفحه ي كنترل كليك كنيد.
ولي براي نمونه فعلا :اين مورد هست

Last edited:

alef1

Registered User
لایک‌ها
26
سلام
12% ترافیک وب دنیا از وردپرس میاد!
بعیده چیزی بهش برسه
هرچند حتما میتونه بهتر بشه و نقص هم داره
ایشالا وقت کنم یه تستی میزنم
امیدوارم موفق باشید

cup

Registered User
لایک‌ها
111
سلام
12% ترافیک وب دنیا از وردپرس میاد!
بعیده چیزی بهش برسه
تو ايران پرايد و پژو از ديگر ماشين ها تعدادشون بيش تره و پر استفاده تر آيا اين معني را ميده كه پرايد بهترين ماشين است ؟
به نظر من مرواريد را مي توان در اعماق دريا و در گوشه ي تاريك آن و داخل صدف پيدا كرد.وگرنه كنار ساحل سنگ بسيار
به لحاظ كيفيت و كاربر پسند بودن جاوز بهتر از ورد پرس است.
فقط تنها اشكالش اين است كه ناشناخته است و افزونه و قالب هاي زيادي براش نوشته نشده . وگرنه به لحاظ كيفيت اصلا قابل قابل قياس با ورد پرس نيست كيفيت جاوز صد برابر بهتر از ورد پرس است.

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
اولین تجربه ی من این سیستم مدیریت محتوا بود! حتی قبل از وردپرس
در کل بگم مقایسه ی این دو سیستم کاملا اشتباهه و صد در صد وردپرس سر تره!

Last edited:

cup

Registered User
لایک‌ها
111
اولین تجربه ی من این سیستم مدیریت محتوا بود! حتی قبل از وردپرس
در کل بگم مقایسه ی این دو سیستم کاملا اشتباهه و صد در صد وردپرس سر تره!
خوب هركسي نمي تونه با كمري ماشين سواري كند بايد با همون پرايد خودشون رانندگي كنند:D

البته به لحاظ تعدا قالب و تعداد افزون ها ورد پرس به لحاظ مشهور بودن تونسته خيلي زياد پيشرفت كند. اما جاوز با كيفيت هست و اگر مشهور شود و بر نامه نويس ها به اون امكانات اضافه كنند خيلي بهتر از ورد پرس مي شود.

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
چندتا نمونه سايت بده با اين مديريت محتوا ببينيم چه طوريه ؟؟

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
ضمنا اصلا مقايسه وردپرس و پرايد درست نيست

چون وردپرس و اين مديريت محتوايي كه شما ميگي هر دوتا رايگانه و بنده هر كدوم رو بهتر بدونم باهاش كار مي كنم

ولي پرايد و كمري مسئله ش فرق داره ... اوني كه بودجه ش ميرسه كمري سفارش ميشه ( نوش جونش ) اوني هم كه پولش نميرسه پرايد سوار ميشه

در كل مقايسه درستي نبود از هر لحاظي

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
درود
فرض رو بر این میذاریم که این سیستم از وردپرس بهتره ؛ بنظر شما همین عدم ساپورتش توسط یه مرجع درست و حسابی و همچنین نداشتن قالب و پلاگین های متنوع بزرگترین نقصش نیست؟
موفق باشید

cup

Registered User
لایک‌ها
111
درود
فرض رو بر این میذاریم که این سیستم از وردپرس بهتره ؛ بنظر شما همین عدم ساپورتش توسط یه مرجع درست و حسابی و همچنین نداشتن قالب و پلاگین های متنوع بزرگترین نقصش نیست؟
موفق باشید
اولن كه ساپورت داره و لينك بالا هم انجمن است و هم سايت پشتيبان.
قالب كه يه 40 تايي قالب آماده دارد.
پلاگين هاي ضروري عمومي كه براي يك سايت لازم هست شايد كمي هم بيش تر از اون چيزي كه از اون انتظار مي رود .بسياري از ابزار هاي جاوز كه خيلي كاربردي و مفيد هستند را وردرپس نداره .منظور من پلاگين هاي خاص هست.
من ميگم هستهي اين سيستم و امكاناتش بهتر از ورد پرس هست اگر مورد توجه قرار بگيرد مي تواند با افزودن امكانات بيش تر جايگاه بهتري را كسب كند.

چندتا نمونه سايت بده با اين مديريت محتوا ببينيم چه طوريه ؟؟
به زودي دمو قرار خواهم داد.

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
خوب هركسي نمي تونه با كمري ماشين سواري كند بايد با همون پرايد خودشون رانندگي كنند:D

البته به لحاظ تعدا قالب و تعداد افزون ها ورد پرس به لحاظ مشهور بودن تونسته خيلي زياد پيشرفت كند. اما جاوز با كيفيت هست و اگر مشهور شود و بر نامه نويس ها به اون امكانات اضافه كنند خيلي بهتر از ورد پرس مي شود.

منظورتون رو از اون جمله نفهمیدم ولی بهتره بدونین من تا بحال اکثر سیستم های مدیریت محتوا رو استفاده کردم ولی هیچ کدوم رو برای سایتهام استفاده نکردم جز دیتالایف و وردپرس
شما هم نظرتون عوض میشه ، الان یک چندتا ویژگی جدید دیدید توش و ذوق زده هستید کم کم که با سختی های ارسال پست و ... مواجه شدید منصرف میشید

cup

Registered User
لایک‌ها
111
شما هم نظرتون عوض میشه ، الان یک چندتا ویژگی جدید دیدید توش و ذوق زده هستید کم کم که با سختی های ارسال پست و ... مواجه شدید منصرف میشید
من خيلي وقت هست كه با جاوز كار مي كنم.بيش تر از دو سال
من در ارسال پست سختي نديدم ؟ كجاش سخته بگين من هم بدونم.
جاوز دو تا ويرايشگر متفاوت دارد.برعكس ورد پرس كه فقط يك دانه دارد
اتفاقا ارسال پست با ورد پرس برام سخته ويرايشگر مزخرفي دارد.

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725

اديتور وردپرس منو هم اذيت مي كنه ولي چه كنيم ديگه

ميشه همون سايتي كه دوساله داري از اين مديريت محتوا استفاده مي كني آدرس بدي

خيلي كنجكاوم ببينم

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
چون شما اینو معرفی کردی فکر میکنی همه باید از این استفاده کنن
هی میگی پراید زانتیا کمری هلی کوپتر هواپیما چاوز دیوید بکهام ......:wacko::D

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
تو ايران پرايد و پژو از ديگر ماشين ها تعدادشون بيش تره و پر استفاده تر آيا اين معني را ميده كه پرايد بهترين ماشين است ؟
به نظر من مرواريد را مي توان در اعماق دريا و در گوشه ي تاريك آن و داخل صدف پيدا كرد.وگرنه كنار ساحل سنگ بسيار
به لحاظ كيفيت و كاربر پسند بودن جاوز بهتر از ورد پرس است.
فقط تنها اشكالش اين است كه ناشناخته است و افزونه و قالب هاي زيادي براش نوشته نشده . وگرنه به لحاظ كيفيت اصلا قابل قابل قياس با ورد پرس نيست كيفيت جاوز صد برابر بهتر از ورد پرس است.

ماشالله مقایسه ! شما پراید و بی ام و هر دو رو اول رایگان در اختیار بذار تا اساس مقایست جور در بیاد بعد ببین از کدوم استفاده میکنن !

مشکل اصلی جاوز اینه که هیچی نداره هیچی به تمام معنا ! مقایسه رو نیگا کنین :

http://blog-software.findthebest.com/compare/1-43/WordPress-vs-Jaws

سی ام اس یعنی سئو و چون تو سئو صفره هیچوقت دنبالش نمیرم.

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
عزیزم بحث کمری و پراید مرسدس بنز فرق داره .
همه میدونن بنز بهتر از پراید و شکی توش نیست و چیزی که باعث میشه اغلب مردم ایران پراید سوار شن بحث قیمتش هست .
اما این سیستم ها همه رایگان هستند ، و هر کدوم ویژگی های خاص خودشون رو دارند و باید بسته به نوع نیازتون انتخاب کنید ، من خودم هر سایتی بخوام ایجاد بکنم یا از وردپرس استفاده میکنم یا جوملا و دیگر هیچ .
نمیدونم شما چه نیازی دارید که وردپرس راتون براورده نمیکنه ، اما به هر حال وردپرس یکی از بهترین هاست ، قدرت و انعطاف پذیری بالا در عین سادگی

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328

میشه لطفا آدرس سایتتون رو بزارید بنده هم کنجکاو شدم ببینم

خب وردپرس قابلیت شخصی سازی داره ، کافیه 10 دقیقه وقت بزارید وتو سایت اصلی وردپرس دنبال پلاگین مورد نظرتون بگردید مطمئنا ادیتور های مناسبی ه

cup

Registered User
لایک‌ها
111
ميشه همون سايتي كه دوساله داري از اين مديريت محتوا استفاده مي كني آدرس بدي

خيلي كنجكاوم ببينم

میشه لطفا آدرس سایتتون رو بزارید بنده هم کنجکاو شدم ببینم
يكي همين امضام پايينيم هست.
يك دمو هم دارم ميسازم كه تكميل نيست ولي ميتوانين نيمه كاره ببينيش
به پست اول موضوع هم دقت كنين چون امكاناتش را دارم ليست مي كنم و هر از گاهي مي نويسم.
وب مستر هايي كه به تبليغات اهميت مي دهند يه سر به ابزار تبيلغاتيش بزنند.ببنند چقدر پيشرفته است.

Last edited:

afpakro

Registered User
لایک‌ها
25
واقعاً خیلی عالیه...با وردپرس یکی میکنه..عالیه

بالا