برگزیده های پرشین تولز

ورود دختر و ماه پري شرعآ آزاد --دختركده!ورود عذب آزاد شد

Kamran_t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس از بناي تاپيك ورود دختر و نرم تنان ممنوع بر آن شدم تا با ساختن اين تاپيك رفع كدورتي و غبار روبي اي از دل مشار اليه به عمل آورم!!!! در ضمن اينجا گمان رفته ميشود يكي از دختركده هاي پادشاه نعمت در داستان بخش هنر اين فروم <a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=2435' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=2435</a> نيز باشد...كه صدق اين گمان را بر دوش صاحب احسان مينهم....باشد كه اين فروم مقبول ذكور زي زي هم باشد و ترجيحا يا الله گفتن قبل از دخول الزاميست ...همين!!... ;) بسم الله...كه انتم حق ...

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
يا <span style='font-size:25pt;line-height:100%'>الله</span>
ما هم خدمت ماه پريهاي عزيز عرض سلام و خوش آمد ميكنيم
راستي اين نرم تنان چرا انقدر كم حرف و خجالتي تشريف دان ؟ !!!!
تعداد ماه پري هاي عضو شده در اينجا حد اقل بالاي 700 ,800 تا ست ولي بيشترشون تعداد پستهاشون به 50 تا هم نميرسه!
بابا يكم فعال شين اين چه وضعشه؟ :eek:

Kamran_t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا ماشالله ظاهرا تعداد اناث انقدر زياده كه پست هاي اين تاپيك سر به فلك كشيدن....بابا شرمندم كردين..خجالتم دادين...احسان جون بابا يه حركتي بايد دوباره بكني گمونم...

Aliennation

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
يا قلي
آقا منظورتون از اذب فكر كنم همون عذب باشه درستش كنيد تا شار نيومده از ديكته بندازدتون ;)

Mazyar_Kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يا الله ...

سلام كامي جون. ما بعد از اين كه پس از مدتها دوري از پرشين تولز به دليل مشكلات ناشي از اسباب كشي! دوباره گذرمون به اين طرفها رسيد چشممون به جمال اسم اين تاپيك روشن شد و حيف ديديم كه سلامي به شما عرض نكرده و دوباره مراتب ارادت خودمون رو به درگاه شما ابراز نكنيم. انت الحق ... ;)

Kamran_t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يا الله ...

سلام كامي جون. ما بعد از اين كه پس از مدتها دوري از پرشين تولز به دليل مشكلات ناشي از اسباب كشي! دوباره گذرمون به اين طرفها رسيد چشممون به جمال اسم اين تاپيك روشن شد و حيف ديديم كه سلامي به شما عرض نكرده و دوباره مراتب ارادت خودمون رو به درگاه شما ابراز نكنيم. انت الحق ... ;)
به به ...آقا مازيار گل...مخلصيم آقا...مگه شما بيايي اينجا حرفي برا گفتن داشته باشي كه ولا غير لا.... كه نحن الحق( من و شما) ;)

Kamran_t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يا قلي
آقا منظورتون از اذب فكر كنم همون عذب باشه درستش كنيد تا شار نيومده از ديكته بندازدتون ;)
آقا ما كه درستش كرديم ..دمت گرم گفتي...ولي بي انصاف الان شار بياد پست تو رو بخونه كه قضيه تابلو ميشه!! مخلصيم ;)

Mazyar_Kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چاكريم كامي جون ... چوبكاري ميكني. ميدوني كه من توي اين مسئله حرف براي گفتن زياد دارم. مثل خودت. ولي ما جلوي شما هيچي نيستيم كه فقط انت الحق!!

shaar

Registered User
لایک‌ها
57
سلام عرض شد قربان!! من هم روز اول تيتر رو خواندم و مي خواستم بنويسم، ولي حق نون و نمك مانع شد كه همون اول انگولت بيام!!! لذا فعلا مگس ها رو بپرونيد تا يه مشتري (از اصل جنس) بياد و بشه تنور رو داغ كرد!!!!!!!!!!!! ضمنا عربي شما هم داره خوب ميشه حواست باشه هومن حسابت نرسه!!!!!!!!

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
کسي تحويل نميگيره!

Mazyar_Kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كامي جون اين كلكت هم براي شكار ماه پري نگرفته مثل اين كه. بهتره به فكر يك راه ديگه باشي. قربونت برم ناراحت نباش. يك روز بالاخره درست ميشه عزيزم.

Kamran_t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مازيارجون... رفيق مگر شما ما رو بسازي !!!! احسان كه اصلا پيداش نيست دست مارو بگيره!! :)

daydad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:shock: اييييييييييييييييي ول :rolleyes:

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
خودمون هستيم.. آقا كم نيار!! عابر اينجاست.. همينجا !! ;)

shaar

Registered User
لایک‌ها
57
عابر نرم افزار!!!!!!!!

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,916

Mazyar_Kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ولي من فكر ميكنم عنوان تاپيك ضد و نقيضه. آخه كامي جون دختركده كه جاي آدم غيرعذب نيست. قباحت داره به خدا. ما كه چشمامونو بستيم اومديم تو. يكي دست ما رو بگيره از در ببره بيرون!

Kamran_t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من به بچه هاي فروم اعتماد كامل دارم مازيار عزيز....ميدونم كه همشون چشم و دل پاكن ..... ;) ما بيگدار به آب نميزنيم...ولي ظاهرا فعلا كه يه دختر هم پاشو اينجا نميخواد بذاره...ولي مهم نيست داداش..جمع مردونه بيشتر جواب ميده نه؟؟ ;) :)

Mazyar_Kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره والله كه انت الحق و الاشرف المخلوقات في الدنيا.

بالا