وصل شدن به یک شبکه از اینترنت ؟؟؟

شروع موضوع توسط dark-man ‏12 مارس 2007 در انجمن سرویس های آنلاین ( شبکه های اجتماعی )

  1. dark-man

    dark-man Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    104
    تشکر شده:
    0
    با سلام خدمت دوستان
    دوستان می خواستم بدونم چطور می شه با داشتن User و پسورد ADMINISTRATOR یک سرور که به اینترنت هم همیشه وصل است به آن سرور از طریق INTERNET با REMOTE DESKTOP وصل شد ؟؟؟
    ممنون
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. seniorsajjad

    seniorsajjad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 فوریه 2006
    نوشته ها:
    55
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    teh.
    کافیه اسم اون کامپیوتر رو بدونی یا آدرس IP اون سیستم رو.
    بعدش هم نرم افزار Remote desktop connection رو باز میکنی.

    زدن IP اون کامپیوتر در تب General قسمت Computer.
    در بقیه تب ها هم بقیه تنظیمات رو انجام بدید.
    بعدش هم با زدن Connect به اون سیستم متصل میشی.
    یوزر و پسورد رو وارد کن و لاگین شو.
    البته یوزر و پس رو میتونی همون جا هم وارد کنی.
     
  4. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    البته روی سرور هم فراموش نکنین که remote desktop فعال شده باشه :)
     
  5. P.I.T.A

    P.I.T.A کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏13 مارس 2005
    نوشته ها:
    452
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    My Conscience
    اگه روي اون كامپيوتر كه ميخواهيد بهش وصل بشيد فايروال باشه بايد فايروال اجازه دسترسي Remote Desktop را بايد فعال كنيد.
     
  6. dark-man

    dark-man Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    104
    تشکر شده:
    0
    دوست گلم ..من از کجا می تونم آدرس آی پی سرور رو بفهمم ( منظورم آدرس آی پی اش در نت است ) ...
    چون Ipconfig را می زنم آدرس آی پی را در شبکه لوکال را می ده ؟؟؟
     
  7. Bhrzk

    Bhrzk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    10,543
    تشکر شده:
    3,033
    محل سکونت:
    توی جیب کوچولوت
    ipconfig /all
     
  8. seniorsajjad

    seniorsajjad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 فوریه 2006
    نوشته ها:
    55
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    teh.
    میتونی از طریق سایت www.showmyip.com
    آدرس IP اون سیستمی رو که دامین روشه در بیاری.

    تو قسمت IP Address Lookup Form
    در قسمت Host Name آدرس دامین رو وارد کنید و Lookup کنید.
    آدرس IP سیستم رو بهت میگه بعلاوه مشخصات بیشتر.

    موفق باشید.
     
  9. seniorsajjad

    seniorsajjad Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 فوریه 2006
    نوشته ها:
    55
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    teh.
    ipconfig به صورت محلیه دوست من.
    آدرس سرور یه جای دیگه رو که نمیده بهت.
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی