سایت ساز وبزیکسب درآمد

وصل شدن کلاینت ها به اینترنت در شبکه دومین

شروع موضوع توسط Gharibeh_M ‏24 فوریه 2007 در انجمن شبکه

  1. Gharibeh_M

    Gharibeh_M Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آپریل 2005
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    8
    با سلام من یک شبکه دومین ایجاد کردم در محل کار خودم یک کامپیوتر با ویندوز سرور و چند کامپیوتر دیگر با ویندوز اکس پی....این کامپیوتر ها به صورت دومین به هم شبکه هستند ...یک خط اینترنت adsl هم دارم می خواهم از طریق این سرور دیگر کلاینت ها رو به اینتر نت وصل کنم اگه یه راهنمای کنید ممنون میشوم...کامپیوتر سرور دو عدد کارت شبکه دارد....ممنون:happy: :happy: :happy: :rolleyes:
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    درساده ترین حالت میتونی کانکشن ADSL رو share کنی
    Server IP میشه : 192.168.0.1
    Client IP ها هم 192.168.0.2 به بعد، Default gateway هم یادت نره براشون ست کنی 192.168.0.1
     
  4. Gharibeh_M

    Gharibeh_M Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آپریل 2005
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    8
    ببخشید اگه امکان داره یه راهنمایی کلی بفرمایید ممنون در ضمن مشکلی برای به هم خوردن در ارتباط با کلاینت ها پیش نمی اید...ممنون
     
  5. Motahari

    Motahari Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 فوریه 2003
    نوشته ها:
    690
    تشکر شده:
    3
    وقتي رنج آي پي ها يكي باشه مشكلي پيش نمياد.
    فقط كافيه كه adsl رو share كني
    بعد آي پي adsl رو روي gatway و dns كلاينت ها ست كني.
    adsl مي تونه رو همون سرور كه دامين داده باشه مي تونه رو يكي ديگه باشه
     
  6. Gharibeh_M

    Gharibeh_M Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آپریل 2005
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    8
    adsl رو چگونه شر کنم..بعد هم کانکشن adsl به صورت dhcp آیپی می گیره....
     
  7. roozen

    roozen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    146
    تشکر شده:
    1
    سلام
    شما رو سرورت دوتا کانکشن داری 1- به اینترنت adsl
    2- به شبکه داخلیت

    اونی که به اینترنت وصله معمولا IP رو به صورت دستی ست نمیکنن خود ISP اختصاص میده مگر اینکه اکانت با IP استاتیک بخری.

    ولی اون کانکشن که به شبکه داخلی وصله باید براش ای پی دستس ست کنی مثلا 192.168.10.1

    بقیه سیستمها هم به همین صورت 192.168.10.000 که بجای 0ها یکی یکی عدد می دی و جای Defult gateway , dns هم باید (IP ، (192.168.10.1 رو بذاری.

    کانکشن adsl هم که میری تو properties ، share میکنی
     
  8. Gharibeh_M

    Gharibeh_M Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آپریل 2005
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    8
    نوی قسمت propertis گزینه شر نیست....منظور از کانکشن adsl چیست من توی قسمت propretis چیزی نمی بینم؟؟؟؟؟
     
  9. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    مثل dial up که کانکشن میسازی کجا میاد icon ؟ همونجا هم یه دونه برا ADSL هست. r-click کن ، properties، برو Tab آخر. اونجا share داره
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی