آژانس هواپیماییexchanging

وصل کردن باند بیضی! خودرو به رایانه

شروع موضوع توسط nasimparsi ‏30 جولای 2010 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. nasimparsi

    nasimparsi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    930
    تشکر شده:
    67
    با درود

    آیا می شه باندهای معروف به بیضی که روی خودروها نصب می شه رو به رایانه وصل کرد ازش بهره برد؟

    این باند های بیضی در خودروها دوتا سیم از پخش بهشون وصل می شه و به همین سادگی می شه ازشون بهره برد. ولی روی رایانه اگر بخوایم ازش بهره بگیریم اونوقت تکلیف برق خود باند چی می شه؟ در حالی که ما تنها یک سیم خروجی صدا از پشت کیس رایانه داریم
     
  2. Javacl

    Javacl کاربر فعال Wordpress کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2008
    نوشته ها:
    2,497
    تشکر شده:
    1,029
    محل سکونت:
    شادشهر قدیم
    والا من از این باند های زدم به اسپیکر جواب گرفتم،برق مرق هم نزدم !
     
  3. m.shabani

    m.shabani Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2006
    نوشته ها:
    7,169
    تشکر شده:
    941
    محل سکونت:
    تهران
    همینطوری که نمیتونی وصل کنی به کیس
    نیاز به یه آمپلی فایر داری
     
  4. Javacl

    Javacl کاربر فعال Wordpress کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2008
    نوشته ها:
    2,497
    تشکر شده:
    1,029
    محل سکونت:
    شادشهر قدیم

    راستی آیدیت خیلی خشنگه !:happy::(
     
  5. nasimparsi

    nasimparsi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    930
    تشکر شده:
    67
    دقیقا می خواستم بدونم چه چیزهایی نیاز هست برای این کار تا مطمئن باشیم که باندها نمی سوزه و کاملا پاسخ بگیریم از کار؟

    چون این باندهایی که من دارم درسته که بیضی هستن و کمابیش قوی هستن ولی توی خودرو هم نیازی به آمپلی فایر و .. نداشتن و تنها کافی بود که سیم های باند رو وصل کنیم و دیگه کامل پاسخ می گرفیتم ولی اینجا و روی رایانه گمون کنم نیاز به برق جداگانه داشته باشه
     
    Last edited: ‏30 جولای 2010
  6. rezidentevil

    rezidentevil Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    6,954
    تشکر شده:
    816
    اگه از لحاظه قیافه اذیتتون نمی کنه می تونید استفاده کنید...


    اسپیکر های کامپیوتر همشون دارای مدار امپلیفایر داخلشون هستند و خروجی پی سی برای هدفون تعبیه شده و جریانه خاصی به شما نمی ده که بخوای براش باند خربزه ای ببندی !

    برای باند خربزه ای بستن نیاز نه یه منبغ تغذیه 12 ولت داری که واتش متناسب با باند های مصرفیت متغییر هست + یک آمپ + سیم ! + باندات

    پخش اتومبیل رو که می فرمایی دارای چند طبقه تقویت کننده داخل خودش هست !

    در کل به دلیل فوق جواد بودن این عمل توصیه نمی کنم انجامش بدید ! و همون هزینه رو که می خوایین براش انجام بدید می شه یه اسپیکر مناسب خریداری کرد باهاش مگه اینکه همسایه نداشته باشید و بخوایین باکس بزارید زیر میز کامپیوتر;)
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. nasimparsi

    nasimparsi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    930
    تشکر شده:
    67
    راستش این باندها روی خودرو بوده و حالا دیگه خودرویی وجود نداره و دلم هم نمیاد بفروشمشون و همین جوری افتاده توی خونه پس در نتیجه می خواستم ازشون بهره ببرم توی خونه. برای جواد نبودنش یه جایی پیدا کردم براشون که اصلا پیدا نیستن :D

    آمپ رو به کجا باید وصل کرد؟ببنید الان من دو تا باند خربزه ای دارم که هر کدوم دو تا ورودی داره که قبلا دو تا سیم باند پخش رو بهشون وصل می کردم و شروع می کد به خوندن. حالا من یه سیم دو رشته ای از پشت کیس رایانه دارم و یه سیم منفی و مثبت برق از آمپر. اون دوتایی که مال خروجی صدا هستن رو به وروی باندها وصل می کنم ولی برق رو به کجای باند باید وصل کرد؟
     
  9. rezidentevil

    rezidentevil Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    6,954
    تشکر شده:
    816
    یعنی بندات جفت کواکسیاله ؟! چند خریدیشون ؟!:blink:

    شما آمپ داری یا نه ؟

    بهترین کار اینه که از همشون عکس بزاری بدی تا برات مدارش رو بکشم با فوتوشاپ :دی !
     
  10. kkr129

    kkr129 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2008
    نوشته ها:
    306
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    شیــــــــــــــــراز
    وقت آزاد زیاد داریا

    شرو ع کردی کمک به خلق خدا ایول :D


    ;)
     
  11. rezidentevil

    rezidentevil Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    6,954
    تشکر شده:
    816
    بده مگه آدم یه چیزی بلده ازش برای کمک به ملت استفاده کنه ؟!
     
  12. nasimparsi

    nasimparsi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    930
    تشکر شده:
    67
    با درود این عکس از باندها

    [​IMG]


    به جز همین دو ورودی چیز دیگه ای نداره این باند ها..(البته کیفیتشون برخلاف ظاهرشون خیلی خوبه)

    با سپاس
     
  13. nasimparsi

    nasimparsi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    930
    تشکر شده:
    67
    وقت اگر در این راه ها صرف بشه بالاترین ارزش رو داره. حتما وقت تنها در راه پول خوبه که هدر بره؟ سرانجام چی؟ انگار یک آدم آهنی کار و کار و کار.... آخرش هم تموم و هیچ کمکی به بشریت انجام نشده. (البته منظورم این راهنمایی نبود)
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. rezidentevil

    rezidentevil Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    6,954
    تشکر شده:
    816
    [​IMG]

    شکل رو آمیانه کشیدم متوجه بشید !
     
  16. vahiddddd

    vahiddddd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 می 2006
    نوشته ها:
    1,043
    تشکر شده:
    352
    آقا چه کاريه اين کار اصلاً نسبت به هزينه آمپ و دردسرش نميارزه

    پولی که واسه آمپ ميخوای هزينه کنی ،ميتتونه يه اسپيکر بگيری و از اين باند ها هم بيشتر جواب بگيری

    در ضمن در شکل تبديل بالا يه نکته رو تصيح کنم که اينورتور تبديل dc به ac هست و ac به dc در واقع همون يکسوساز هستش.
     
  17. rezidentevil

    rezidentevil Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    6,954
    تشکر شده:
    816
    :blink:
    این حرفو از کجا در آوردی زدی ؟!
     
  18. nasimparsi

    nasimparsi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    930
    تشکر شده:
    67
    قیمت ارزونترین آمپر چنده؟:blink:
     
  19. عمو مایکل

    عمو مایکل کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژوئن 2010
    نوشته ها:
    435
    تشکر شده:
    112
    من نمی دونم چرا به این کلمه بیضی حساسیت دارم هر سری که می خونمش یه جوریم می شه :D
     
  20. vahiddddd

    vahiddddd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 می 2006
    نوشته ها:
    1,043
    تشکر شده:
    352
    http://en.wikipedia.org/wiki/Inverter_(electrical)#DC_power_source_utilization


    An inverter is an electrical device that converts direct current (DC) to alternating current (AC); the converted AC can be at any required voltage and frequency with the use of appropriate transformers, switching, and control circuits.
     
  21. _P30_

    _P30_ Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 جولای 2003
    نوشته ها:
    545
    تشکر شده:
    75
    محل سکونت:
    غرب تهران
    اگه خواستی امپ ماشین رو هم میتونی تو خونه راه بندازی.. برای تامین 12 ولت میتونی از پاور کامپیوتر استفاده کنی(شاخه زرد) تو یوتیوب و فروم های خارجی اطلاعات خوبی برای این کار میتونی پیدا کنی.
     
  22. rezidentevil

    rezidentevil Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    6,954
    تشکر شده:
    816
    یعنی با کمپرسی خاک بریز تو ویکی !

    نه رفیق لاین 12 کی آمپر مورد نیاز آمپ رو تامین می کنه... مگه پاور درست درمون باشه..