سلام لطفا بگید من چجوری موبایل رو به کامپیوتر وصل کنم تا اطلاعات یا عکسها رو توی موبایل بریزم
Z zahra1718 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 25 سپتامبر 2006 نوشتهها 135 لایکها 0 6 نوامبر 2006 #1 سلام لطفا بگید من چجوری موبایل رو به کامپیوتر وصل کنم تا اطلاعات یا عکسها رو توی موبایل بریزم
FrankenStein مدیر بازنشسته کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 29 جولای 2005 نوشتهها 6,285 لایکها 20 سن 42 محل سکونت iran-tehran 6 نوامبر 2006 #2 به نقل از zahra1718 : سلام لطفا بگید من چجوری موبایل رو به کامپیوتر وصل کنم تا اطلاعات یا عکسها رو توی موبایل بریزم کلیک کنید تا بازشود... با اجازه دكتر 1-نوع گوشيتون رو مشخص كنيد 2-مموري ميخوره يا نه؟ 3-اطلاعات منظور فيلم وعكس يا برنامه؟ 4-مموري ريدر داريد يا نه؟ ولي فكر كنم كه ما رو سر كار گذاشتيد
به نقل از zahra1718 : سلام لطفا بگید من چجوری موبایل رو به کامپیوتر وصل کنم تا اطلاعات یا عکسها رو توی موبایل بریزم کلیک کنید تا بازشود... با اجازه دكتر 1-نوع گوشيتون رو مشخص كنيد 2-مموري ميخوره يا نه؟ 3-اطلاعات منظور فيلم وعكس يا برنامه؟ 4-مموري ريدر داريد يا نه؟ ولي فكر كنم كه ما رو سر كار گذاشتيد