• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت کار تو نت ایران در چه قرار می باشد؟

وضعیت کار تو نت ایران

• خوب

Votes: 5 11.9%
  • متوسط

Votes: 12 28.6%
  • عالی

Votes: 1 2.4%
  • بسیار ضعیف

Votes: 24 57.1%

• Total voters
    42

amir689

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
240
دوستان خوهشا صادقانه بگین..

{الان هم کسی از شغل خودش راضی نیست}

berna

Registered User
لایک‌ها
53
حرف نداره
از همه لحاظ بی نظیر در سطح دنیا

XDesigner

Registered User
لایک‌ها
84
حرف نداره
از همه لحاظ بی نظیر در سطح دنیا

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
خوبه ، باید خلاقیت و ایده داشت ..

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
بارها بحث شده ولی باز جهت تنویر افکار عمومی:eek::confused:
همه مشکلاتت با گوگل و کپی کاران و نویسنده و طراح قالب و هاستینگ و بکلینک فروش به کنار....
شما ببین این درگاه های پرداخت بنده خدا چقدر هزینه و سرمایه گذاشتن ؟ چقدر زحمت کشیدن ، تا اومدن به سود دهی برسن... چی شد ؟ با ی تصمیم یه بابایی که صب از دنده کجش بلند شد همه زحماتشون دود شد رفت هوا .. چقدر دلم برای این جهان پی سوخت خداوکیلی
یا سایت های رمان ... 98 ایا به اون غولی رو نابود کردن
یا چت روم ها ... ققنوس بیچاره کسی بود برای خودش

کلا نت ایران همینه! اختیارت دست خودت نیس ، امنیت سرمایه گزاری صفر ! دردسر فراوان و... کل سرمایت بستگی داره به نوع خوابیدن و بیدار شدن از دنده چپ یا راست 4 تا آدم پیزوری که اگه تو خیابون ببینیشون پهن هم بارشون نمیکنی! بیخیالش شو یا یه چیزی بزن که چند ماهه نیجه بده سودتو ببری دیگه جمع شد دلت نسوزه

ی سایت 300 ایران داشتم چقد هر روز با استرس پا میشدم خدایی رو متکام پر مو بود ... شب و روز نداشتم که ورودیش افت نکنه ، ایمیل نیمده باشه از ساماندهی ! اس ام اس میومد یا اخطار ایمیل مو به تنم سیخ میشد که فلان مطلب رو باید پاک کنم ، مسافرت بودم همش استرس اینکه الان ایمیل اخطار نیاد، از وقتی فیل تر شد دیگه موهام نمیریزه:general105: راحتتت

Last edited:

amir689

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
240
98 ایا به اون غولی رو نابود کردن
اونو خدایی راست می گی واقعا با اون عظمت چی به سرش امد...
اره کار ماها خیلی استرس بی نهایت به جایی اینکه هوای ماهارو داشته باشن روز به روز می کوبن رو سرمون ....

amir689

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
240
بله من هم خاطرات زیاد از ایشون وسایتشون دارم بنده یکی از اشنایان خیلی نزدیک ام بودن که از وقتی کرمانشاه بودن و رفتن تهران کلی خاطرات واسه مون جا گذاشتن؟...
خداوند رحمت شون کنه..

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
بارها بحث شده ولی باز جهت تنویر افکار عمومی:eek::confused:
همه مشکلاتت با گوگل و کپی کاران و نویسنده و طراح قالب و هاستینگ و بکلینک فروش به کنار....
شما ببین این درگاه های پرداخت بنده خدا چقدر هزینه و سرمایه گذاشتن ؟ چقدر زحمت کشیدن ، تا اومدن به سود دهی برسن... چی شد ؟ با ی تصمیم یه بابایی که صب از دنده کجش بلند شد همه زحماتشون دود شد رفت هوا .. چقدر دلم برای این جهان پی سوخت خداوکیلی
یا سایت های رمان ... 98 ایا به اون غولی رو نابود کردن
یا چت روم ها ... ققنوس بیچاره کسی بود برای خودش

کلا نت ایران همینه! اختیارت دست خودت نیس ، امنیت سرمایه گزاری صفر ! دردسر فراوان و... کل سرمایت بستگی داره به نوع خوابیدن و بیدار شدن از دنده چپ یا راست 4 تا آدم پیزوری که اگه تو خیابون ببینیشون پهن هم بارشون نمیکنی! بیخیالش شو یا یه چیزی بزن که چند ماهه نیجه بده سودتو ببری دیگه جمع شد دلت نسوزه

ی سایت 300 ایران داشتم چقد هر روز با استرس پا میشدم خدایی رو متکام پر مو بود ... شب و روز نداشتم که ورودیش افت نکنه ، ایمیل نیمده باشه از ساماندهی ! اس ام اس میومد یا اخطار ایمیل مو به تنم سیخ میشد که فلان مطلب رو باید پاک کنم ، مسافرت بودم همش استرس اینکه الان ایمیل اخطار نیاد، از وقتی فیل تر شد دیگه موهام نمیریزه:general105: راحتتت
شاهد از غبب رسید ! شیکسون بیچاره هم با اون همه هزینه برند سازی و تبلیغ رفت رو هوا

starshop

Registered User
لایک‌ها
595
خوبه اگر کفش آهنی داشته باشید و ایده [1]

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
شاهد از غبب رسید ! شیکسون بیچاره هم با اون همه هزینه برند سازی و تبلیغ رفت رو هوا

شیکسون رو میزنه "The service is unavailable." اما الکساش فیلتره....
چیکار کرده؟!

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
بنظرمن باید هر چه زودتر برید سمت اندروید و ios
برا من واقعا وبمستری و سایت به آخر رسیده. سوئیچ کردم روی اندروید و از نتیجه راضی ام.

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
شیکسون رو میزنه "The service is unavailable." اما الکساش فیلتره....
چیکار کرده؟!
گویا مدل لباس های زنانش مشکل داشته از نظر دوستان... طرف حال نکرده با مدل مانتوی این بنده خدا بی اخطار زده فیل کرده زندگی این بنده خدا رفت رو هوا

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
بنظرمن باید هر چه زودتر برید سمت اندروید و ios
برا من واقعا وبمستری و سایت به آخر رسیده. سوئیچ کردم روی اندروید و از نتیجه راضی ام.
من چند وقت پیش از اوضاع برنامه نویسی سایت و دسکتاپ که خسته شدم سوئیچ کردم رو اندروید یکم کار کردم و اولین برنامه رو هم نوشتم اما ادامه ندادم راستش الان دو هفته ای هست به شدت فکرم مشغول هست که کلا بحث سایت رو بزارم کنار و برم سمت همون اندروید با توجه به اتفاقاتی که دیروز برا سایتم افتاد دارم هر روز به این تصمیم نزدیکتر میشم اونقدر دیگه اذیت شدیم که اعصاب نمونده خدایی هر لحظه یه بامبول تازه یه روز درآمد آدمو می خورن یه روز هاست بلا میاره سر سایت یه روز یه مورد دیگه
اما تو اندروید هم گیر مارکت ها میفتی که باید 40-50 درصد درآمد رو بدی دست اونا به نظرم اون سمت هم بری باید تیم برنامه نویسی اکی کنی و چندتا کار خوب بدی بیرون و الا اگر اون سمت هم قراره بری تولید کتاب کنی و از این حرفا باز اوضاع همینه

Last edited:

erfanmax

Registered User
لایک‌ها
153
اگر کپی رایت حفظ بشه خوبه فقط شما باید یک ایده اختصاصی و مناسب هم داشته باشید .

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
الان تا حدودی میشه روی اندروید سرمایه گذاری کرد
جواب میده اگر کپی رایت هم باشه که عالی میشه

بالا