• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

وضعیت کار تو نت ایران در چه قرار می باشد؟

وضعیت کار تو نت ایران

• خوب

Votes: 5 11.9%
  • متوسط

Votes: 12 28.6%
  • عالی

Votes: 1 2.4%
  • بسیار ضعیف

Votes: 24 57.1%

• Total voters
    42

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
واقعا این پست معضلیه
هزینه اش
مشکلاتش..
این پهبادها راه بیفتن و جدی بشن پست درش تخته بشه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
بارها بحث شده ولی باز جهت تنویر افکار عمومی:eek::confused:
همه مشکلاتت با گوگل و کپی کاران و نویسنده و طراح قالب و هاستینگ و بکلینک فروش به کنار....
شما ببین این درگاه های پرداخت بنده خدا چقدر هزینه و سرمایه گذاشتن ؟ چقدر زحمت کشیدن ، تا اومدن به سود دهی برسن... چی شد ؟ با ی تصمیم یه بابایی که صب از دنده کجش بلند شد همه زحماتشون دود شد رفت هوا .. چقدر دلم برای این جهان پی سوخت خداوکیلی
یا سایت های رمان ... 98 ایا به اون غولی رو نابود کردن
یا چت روم ها ... ققنوس بیچاره کسی بود برای خودش

کلا نت ایران همینه! اختیارت دست خودت نیس ، امنیت سرمایه گزاری صفر ! دردسر فراوان و... کل سرمایت بستگی داره به نوع خوابیدن و بیدار شدن از دنده چپ یا راست 4 تا آدم پیزوری که اگه تو خیابون ببینیشون پهن هم بارشون نمیکنی! بیخیالش شو یا یه چیزی بزن که چند ماهه نیجه بده سودتو ببری دیگه جمع شد دلت نسوزه

ی سایت 300 ایران داشتم چقد هر روز با استرس پا میشدم خدایی رو متکام پر مو بود ... شب و روز نداشتم که ورودیش افت نکنه ، ایمیل نیمده باشه از ساماندهی ! اس ام اس میومد یا اخطار ایمیل مو به تنم سیخ میشد که فلان مطلب رو باید پاک کنم ، مسافرت بودم همش استرس اینکه الان ایمیل اخطار نیاد، از وقتی فیل تر شد دیگه موهام نمیریزه:general105: راحتتت
داداش فروم 98یا چی شد جمع شد؟ خیلی فعال بود که ؟ یادمه این دختر مخترای دبیرستانی میومدن رمان میذاشتن

viphyip

Registered User
لایک‌ها
493
به نظر من خوب و امیدوارم عالی بشه

mohammadking99

Registered User
لایک‌ها
42
الان فقط سرمایه لازمه که بتونی خودتو بکشی بالا.یه دوره ایی فقط نیاز به تلاش داشتی تا بتونی خودتو بکشی بالا الان خودتو بکشی بدون سرمایه نمیتونی ب جایی برسی

بالا