آژانس هواپیماییexchanging

ويروس عجيب Adsl

شروع موضوع توسط mmiladd ‏29 مارس 2010 در انجمن سرویس های آنلاین ( شبکه های اجتماعی )

  1. mmiladd

    mmiladd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    2,374
    تشکر شده:
    509
    محل سکونت:
    اینجا
    پهناي باندم داره به سرعت كم ميشه...

    اما هنوز مشكل پا برجاست با كسپر آپديت شده هم تست كردم تا دلتون بخواد وين عوض كردم..


    حتي رو يه شركت خدمات دهنده Adsl تست كردم اما باز مشكل پا بر جا بود....

    ديگه واسه خودم هم داره جالب ميشه كه مشكل از كجا داره آب مي خوره..

    با پارس آنلاين تهران هم تماس گرفتم اونا هم هنگ كردن..

    فرضيه هايي مثل اين كه يكي ديگه داره از اكونته من استفاده مي كنه يا اين كه داره نرم افزار آپديت ميشه

    صدرصد رد ميشن ؛ چون همه رو چك كردم..!

    ضمنا با نرم افزار Du meter ham چك كردم ؛ تو 4 ساعت چيزي حدود 170 مگ دي ال شده كه من روحم خبر

    نداره..!!

    خلاصه اگه دوستاني فكري به ذهنشون ميرسه ممنون ميشم.. با سپاس..
     
  2. test84

    test84 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    240
    تشکر شده:
    2
    لول، من سر همین قراردادم رو با پارس آنلاین بهم زدم چون دقیق استفاده ام رو میدونستم و اونا علنا داشتن ازش میدزدیدن.
    ویروس از کامپیوتر تو نیست، از مغز اوناس.
     
  3. mmiladd

    mmiladd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    2,374
    تشکر شده:
    509
    محل سکونت:
    اینجا
    دوست عزيز ؛ آخه مشكا از اينجاست كه من با يه شركت ديگه سيسيتم خودمو تست كردم اما باز همين مشكل هست


    همين الان كه دارم پست ميذارم وحشتناك داره حجم پهناي باندم داره ميره...:(
     
  4. TinySkin

    TinySkin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2009
    نوشته ها:
    1,303
    تشکر شده:
    43
    محل سکونت:
    تهران
    من از توي ماي كامپيوتر دسترسي به ريموت دسكتاپ و فايل شرينگ رو قطع كردم به كل حال هر كي داشت استفاده ميكردش گرفتش و مشكل رفع شد
     
  5. mmiladd

    mmiladd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    2,374
    تشکر شده:
    509
    محل سکونت:
    اینجا
    خوب ميشه بگين چطوري ميشه اينا رو غير فعال كرد...؟
     
  6. ghanari_ghermez

    ghanari_ghermez Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    752
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Shiraz
    روي my computer ‌راست كليك كنيد بعد properties بزنيد و سپس به تب remote برويد و اونجا يك تيك هست مربوط به غير فعال كردن ريموت دسكتاپ
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. mmiladd

    mmiladd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    2,374
    تشکر شده:
    509
    محل سکونت:
    اینجا
    ايني كه شما ميگين غير فعال هست..


    ديگه چه بايد كرد..؟:(
     
  9. ghanari_ghermez

    ghanari_ghermez Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    752
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Shiraz
    اين برنامه رو پيشنهاد مي كنم نصب كن ، ميتوني كاملا رو پهناي باند مديرت كني و گزارش كاملي بهت ميده
    http://www.softperfect.com/products/networx/
     
  10. mmiladd

    mmiladd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    2,374
    تشکر شده:
    509
    محل سکونت:
    اینجا
    من du metersho daram

    فكر كنم اين نرم افزار بگه كه چقدر داره دي ال ميشه.. اما من مي خوام بدونم كه داره به چه شكل دي ال مي كنه
     
  11. ghanari_ghermez

    ghanari_ghermez Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    752
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Shiraz
    حالا كه خيلي اصرار داري با ا ين كار كني اين كرو انجام بده :
    رو dumeter راست كليك كن و گزينه weiw network connectins رو بزن ، اينجا مشخص ميشه چه برنامه هايي از اينترنت استفاده مي كنند
     
  12. mmiladd

    mmiladd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    2,374
    تشکر شده:
    509
    محل سکونت:
    اینجا
    دوست من اینم چک شده..!


    اما باز نتیجه ای نداده.. ! یه راه بهتر..!


    حجم داره وحشتناک کم میشه..
     
  13. lo2ol

    lo2ol Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    80
    تشکر شده:
    0
    من همچین مشکلی داشتم این کارو کردم حل شد می خوای تو هم یه تستی بکن

    برو روی connection ای که داری properties -> advanced -> Settings -> Exceptions بعد همه تیک ها رو بر دار رو ok یو اینارو بزن شاید درس شه
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. LAPD

    LAPD Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2008
    نوشته ها:
    2,429
    تشکر شده:
    610
    محل سکونت:
    U.S of Iran
    من هم چند وقتیه این مشکلو دارم , تقریبا کار خاصی با اینترنت نمیکنم ولی بندوید بیش از حد مصرف میشه . موندم چیکار کنم !
     
  16. hamilton

    hamilton Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,056
    تشکر شده:
    62
    شما Automatic Update ويندوز را هم خاموش كنيد.چرا كه بعضا ممكنه بدون اينكه شما اطلاع داشته باشيد حجمهاي بالايي را از وصله پينه هايي كه ماكروسافت براي ويندوز و آفيس و ...منتشر ميكنه را دانلود كنه.مثلا سرويس پك 2 آفيس 2007 كه حجمي در حدود 450 مگ داشت را آپديت ميكنه.براي خاموش كردن اين گزينه روي My Computer كليك راست كرده و به Properties بريد و Automatic Update را در حالت Turn Off قرار بديد.
    اميدوارم مشكلتون حل بشه.
     
  17. ARM_77

    ARM_77 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    38
    تشکر شده:
    0
    رو سیستمتون کسپر اینترنت سکیوریتی نصب هست یا نه؟
    اگه هست احتمالا کار خود کسپره چون خودم همین مشکل رو داشتم ولی الان محدودش کردم و دیگه به اون شکل از پهنای باند استفاده نمی کنه.
    امیدوارم مشکلتون حل بشه.
     
  18. linker

    linker Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2006
    نوشته ها:
    655
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    تهران
    شما ی Cfosspeed نصب کن بهت میگه از کجا داره استفاده میشه !حتما ی ایروال ساده مثل comodo هم نصب کن
    مشکلت حل میشه!
     
  19. mmiladd

    mmiladd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    2,374
    تشکر شده:
    509
    محل سکونت:
    اینجا
    نصب بود..! اما چون جواب نداد دِلش کردم..!

    دوست من دقت کن من در عرض 4 ساعت چیزی حدود 400 مگ مصرفی دارم..
     
  20. mmiladd

    mmiladd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    2,374
    تشکر شده:
    509
    محل سکونت:
    اینجا
    خوب دوست من اینا چیه...؟ توضیح بیشتر لطفا ؛ مرسی..
     
  21. mmiladd

    mmiladd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    2,374
    تشکر شده:
    509
    محل سکونت:
    اینجا
    همچنان.........
     
  22. starpars

    starpars Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 جولای 2009
    نوشته ها:
    65
    تشکر شده:
    0
    من قبلا این مشکلو داشتم ویندوز هم عوض میکردم بعد از چند ساعت دوباره همینجوری میشد تا اینکه یه سیستم دیگه خریدم مشکل حل شد ولی فکر کنم بخاطر ویروس بود کل سیستم رو با یه آنتی ویروس آپدیت شده اسکن کردی؟
    یه چیزی تو مایه های reader_sh.exe توی task manager نیست؟