• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ويندوز موبايل 6 براي ویزارد/ پرافت/ یونیورسال

armindvd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به تمامي كاربران عزيز .

ويندوز موبايل 6 حدود 6 ماه قبل توسط Microsft براي پاكت پي سي ها ارائه شد ، اما شركت هاي توليد كننده براي فروش گوشي هاي جديد خود اقدام به توليد رام هاي جديد و داراي ويندوز موبايل 6 براي گوشي هاي قبلي شركت خود نكردند ، تا اينكه هكر هاي محترم دست به كار شدند و اين رام هايي را براي تعدادي از پاكت پي سي ها كه از لحاظ سخت افزاري كشش نصب اين ويندوز را داشتند بوجود آوردند .

در حال حاضر فقط و فقط 3 سري از گوشي ويتدوز موبايل 6 را ساپ.رت مي كنند كه عبارتند از :

UNIVERSAL - WIZARD - PROPHET

كه در زير گوشي هاي هر سري رو نام مي برم .

گوشي هاي سري UNIVERSAL عبارتند از :

Qtek 9000 - i-Mate JasJar - Dopod 900 - O2 XDA Exec - T-Mobile MDA Pro - Orange SPV M5000 - Vodafone v1640

گوشي هاي سري WIZARD عبارتند از :

Qtek 9100 - i-Mate K-JAM - Dopod 838 - O2 XDA Mini S - T-Mobile MDA Vario - Orange SPV M3000 - Cingular 8100/8125 - Vodafone VPA Compact II

گوشي هاي سري PROPHET عبارتند از :‌

Qtek S200 - i-Mate JamIn - Dopod 818 Pro - O2 XDA Neo - Orange SPV M600

تاكنون براي اين گوشي ها رام ويندوز موبايل 6 ارائه شده .

در 3 پست بعدي اطلاعات و لينك هاي مربوطه قرار مي گيرد .

موفق باشيد .

armindvd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشي هاي سري UNIVERSAL

Qtek 9000 - i-Mate JasJar - Dopod 900 - O2 XDA Exec - T-Mobile MDA Pro - Orange SPV
M5000 - Vodafone v1640

قدرتمند ترين پاكت پي سي هاي حال حاظر بازار هستند و اولين پاكت هايي بودند كه براشون ويندوز موبايل 6 اومد .

این مقاله جهت آموزش آپدیت رام گوشیهای Universal تهیه شده. با مطالعه آن و انجام تمامی مراحل آن می توانید گوشی خود را آپدیت نمایید.

لينك دانلود

در بعضي موارد نياز هستش كه گوشي خود رو Unlock كنيد .

چرا Unlock می کنیم ؟

1- زمانی که شما به خارج از کشور میرید و گوشی خریداری می کنید در بعضی از کشور های خاص مثل انگلستان چون این گوشی ها به سفارش اپراتورها تولید می شوند دارای قفل سیم کارت هستند و فقط قایل استفاده برای برای همان اپراتورها می باشند و سیم کارت های کشور های دیگر از جمله جمهوری اسلامی را پشتیبانی نمی کند . برنامه آموزش داده شده در این تاپیک این محدودیت را برای همیشه از بین می برد ، ممکن هستش که بعد از استفاده از این برنامه شما با مشکل آنتن دهی روبرو باشید ، اما هیچ مشکلی نیست ، بعد از نصب این برنامه شما می تونید آخرین رام گوشی خود را نصب کنید .

2- ویندوز موبایل 6 دارای 2 نسخه حرفه ای و استاندارد می باشد که اکثر رام ها ویندوز موبایل 6 استاندارد هستند ولی به تازگی برای سری گوشی های UNIVERSAL رام ویندوز موبایل 6 حرفه ای تولید شده و در اختیار عموم قرار گرفته که برای نصبش شما احتیاج به Unlock کردن گوشی خود دارید .

لينك دانلود

armindvd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشي هاي سري WIZARD

Qtek 9100 - i-Mate K-JAM - Dopod 838 - O2 XDA Mini S - T-Mobile MDA Vario - Orange SPV M3000 - Cingular 8100/8125 - Vodafone VPA Compact II

این آموزش جهت Unlock کردن و ريختن ويندوز موبايل 6 براي گوشی های Wizard G3 تدارک
دیده است.
هشدار :
دوستان لطفا قبل از دانلود این آموزش از نوع گوشی خود اطلاع پیدا کنند.
برای تشخیص این مطلب گوشی را سافت ریست نمایید, درهنگام بوت شدن پاکت شما در قسمت سمت چپ و بالای صفحه یک سری اعداد مانند زیر مشاهده می کنید:
IPL: 2.09.000
SPL: 2.20.000
GSM: 02.47.21
شما با دقت کردن در شماره IPL و SPL می توانید نوع گوشی را تشخیص دهید که آیا G3 هست یا G4.
در گوشی های G3 اعداد در قسمت پایانی اینگونه اند:
IPL/SPL: *.**.000 ----- G3

اما در مورد G4 ها اعداد پایانی اینگونه اند:
IPL/SPL: *.**.0001 ----- G4

در تشخیص خود حداکثر دقت را به خرج دهید چون کوچکترین اشتباهی منجر به آسیب شدید PPC شما خواهد بود.

تذکر:
این سایت هیچگونه مسئولیتی در قبال انجام این کار را به عهده نمی گیرد. اما متخصصین سایت در صورت بروز هر گونه مشکلی آماده برای کمک به شما عزیزان خواهند بود.

پس از Unlock کردن گوشی شما می توانید Rom WM6 را روی گوشی خود نصب نمایید. پس از نصب رام WM6 شما برای اتصال پاکت به کامپیوتر ناچارید از ActiveSync 4.5 استفاده نمایید که می توانید از اینجا دانلود نمایید.

لينك دانلود

armindvd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشي هاي سري PROPHET

Qtek S200 - i-Mate JamIn - Dopod 818 Pro - O2 XDA Neo - Orange SPV M600

این مقاله جهت آموزش آپدیت رام ويندوز موبايل 6 گوشیهای Prophet تهیه شده. با مطالعه آن و انجام تمامی مراحل آن می توانید گوشی خود را آپدیت نمایید.
برای دریافت آخرین رام به این تاپیک مراجعه فرمایید.

لينك دانلود

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا من شدیدا تشگر میکنم:)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوست عزیز, ویندوز موبایل6 به جز اون سه دستگاهی که فرمودید برای HTC Herald, HTC Hermes, HTC Trinity, o2 atom life, Eten X500, Eten M700 و گیگابایت i300 هم عرضه شده.

به علاوه، مطلبی که در مورد Unlock کردن و نسخه ی "استاندارد و حرفه ای" wm6 عنوان کردید، کاملاً اشتباهه.

SIM/CID Unlock کردن و معناشون، قبلاً در فروم عنوان شده، به علاوه ترد مخصوص wm6 ، و ترد Upgrade & Downgrade در فروم وجود داره که دوستان حدود 2 ماه پیش زحمت کشیدن و نحوه ی آپگرید ویزارد-پرافت و یونیورسال رو درونش قرار دادن. قبل از باز کردن ترد جدید لطفاً از سرچ فروم/گوگل استفاده کنید.

درضمن، من هم از زحمتی که برای تهیه ی این راهنما ها کشیدید کمال تشکر رو دارم. ولی نمی دونم واقعاً چه اصراری هست دوستان مطالبی رو که تهیه می کنن روی سایت های دیگه قرار می دن تا کاربرا رو مجبور باشن یه هفت خوان رستم رو پشت سر بذارن برای بازدید ازون مطلب!؟ شما که فایل های PDF رو password protected کردید و پشت تمام صفحات لوگوی سایت خودتون رو قرار دادید، پس کسی نمی تونه مطلب شما رو به اسم خودش جای دیگه ای نقل کنه، نتیجتاً چه اشکالی داره مقاله هارو اینجا آپلود کنید و (اگه لازم بود) ذکر کنید که راهنمایی در مورد این مطالب فقط در فروم خودتون ارائه می شه؟ کمترین فایده 'ش اینه که می تونید از تجربه ی دوستانی که در این انجمن فعالیت می کنند استفاده کنید و اشکالات احتمالی مقاله هاتون رو برطرف کنید

armindvd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز, ویندوز موبایل6 به جز اون سه دستگاهی که فرمودید برای HTC Herald, HTC Hermes, HTC Trinity, o2 atom life, Eten X500, Eten M700 و گیگابایت i300 هم عرضه شده.

بله كاملا درسته اين قضيه ، اما اگه من از اين 3 سري نام بردم براي اين هستش كه بيشتر كساني كه پاكت پي سي دارن داراي يكي از اين 3 دسته هستند و مابقي گوشي ها در اقليت هستند .

در ضمن يك سري از اين آموزشها و همينطور براي اولين بار سايتهاي ايراني دي ماه سال گذشته بنده ويندوز موبايل 6 رو نصب و در سايت X معرفي كردم .

به علاوه، مطلبی که در مورد Unlock کردن و نسخه ی "استاندارد و حرفه ای" wm6 عنوان کردید، کاملاً اشتباهه.

اشتباه هستش ؟! خوشحال ميشم در اين مورد باهم بحث كنيم دوست عزيز

دلايل اشتباه من رو بفرماييد .

من 2 توضيح به زبان ساده قرار دادم ، همه مثل شما حرفه اي نيستند كه به عمق هر مسئله توجه كنند .

در هر صورت خوشحال ميشم در اين مورد باهم صحبت كنيم .

درضمن، من هم از زحمتی که برای تهیه ی این راهنما ها کشیدید کمال تشکر رو دارم. ولی نمی دونم واقعاً چه اصراری هست دوستان مطالبی رو که تهیه می کنن روی سایت های دیگه قرار می دن تا کاربرا رو مجبور باشن یه هفت خوان رستم رو پشت سر بذارن برای بازدید ازون مطلب!؟ شما که فایل های PDF رو password protected کردید و پشت تمام صفحات لوگوی سایت خودتون رو قرار دادید، پس کسی نمی تونه مطلب شما رو به اسم خودش جای دیگه ای نقل کنه، نتیجتاً چه اشکالی داره مقاله هارو اینجا آپلود کنید و (اگه لازم بود) ذکر کنید که راهنمایی در مورد این مطالب فقط در فروم خودتون ارائه می شه؟ کمترین فایده 'ش اینه که می تونید از تجربه ی دوستانی که در این انجمن فعالیت می کنند استفاده کنید و اشکالات احتمالی مقاله هاتون رو برطرف کنید

بسيار ممنونم از شما فرهاد عزيز

اما بايد بگم اون مقالات كار من نبود و آپلود كردن اون فايل ها با اينترنت dialup واقعا دردسر بود . هدف فقط اطلاع رساني بود .

كاربران محترم هم مثل من مي تونن بر حسب نياز به هر سايتي مراجعه كنند . يكي از خوبي هاي اون سايت قرار دادن رام ها در سايت خودشونه ! خيلي ها مثل من اكانت راپيد رو ندارند و دانلود از اونجا دردسر هستش . بيشتر براي همين هم بود كه لينك گذاشتم .

در مورد ايرادات مقالات هم كه فكر نكنم ايرادي داشته باشه چون هر كس كه خونده نصب كرده . اگه ايرادي هم داره با كسي هست كه مقاله رو آماده كرده .

در مورد سرچ سايت كاملا حق با شماست . موفق باشيد

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از armindvd :
اما اگه من از اين 3 سري نام بردم براي اين هستش كه بيشتر كساني كه پاكت پي سي دارن داراي يكي از اين 3 دسته هستند و مابقي گوشي ها در اقليت هستند .
به نقل از armindvd :
در حال حاضر فقط و فقط 3 سري از گوشي ويتدوز موبايل 6 را ساپ.رت مي كنند
scratch_one-s_head.gif

به نقل از armindvd :
اشتباه هستش ؟! خوشحال ميشم در اين مورد باهم بحث كنيم دوست عزيز
در مورد سرچ سايت كاملا حق با شماست .
127fs4732997.gif

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1099501&postcount=256
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1069653&postcount=3
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=1051363&postcount=185
شما در مورد SIM Unlock صحبت کردید، در صورتی که برای استفاده از رام های wm6 باید معمولاً دستگاها CID Unlock بشن. می تونن SIM Locked باقی بمونن!

ویندوز موبایل 6 دارای 2 نسخه حرفه ای و استاندارد می باشد که اکثر رام ها ویندوز موبایل 6 استاندارد هستند ولی به تازگی برای سری گوشی های UNIVERSAL رام ویندوز موبایل 6 حرفه ای تولید شده و در اختیار عموم قرار گرفته که برای نصبش شما احتیاج به Unlock کردن گوشی خود دارید .

Windows Mobile 6 Standard نسخه ی جدید Windows Mobile 5 for Smartphone هستش، یعنی دستگاه هایی که تاچ اسکرین ندارن. تنها نسخه ی غیر رسمی wm6 standard مربوط به t-mobile dash بود که حدود یک هفته بعد از پخش شدنش رام آفیشال رو روی سایت t-mobile قرار گرفت. دستگاه هایی که تاچ اسکرین دارن (به عبارتی اکثر PDA های دارای os ویندوز موبایل) ، فقط و فقط می تونن از wm6 pro استفاده کنن. (اگه رام مخصوصشون عرضه بشه)

در مورد رپید هم، والا دوستایی که توی اون سایت فعالیت می کنن کاری رو انجام می دن که از دید خودشون به صلاحه، ولی حقیقیتش من شخصاً 4-5 تا رامی که استفاده کردم همه رو از rapidshare دانلود کرده بودم، بدون اکانت، و به نظرم روی دانلود گذاشتن یه تک دونه فایل خیلی راحت تر از دانلود 50 تا فایل 1 مگابایتی جداگونه 'ست!! ازون گذشته دولوپرهایی که در فروم های ویزارد و یونیورسال فعالیت می کنن تقریباً هر 10 روز یه رام جدید با یه کرنل و بیلد جدید تر ارائه می دن، که هر سری باگ های kernel/build های قبلی کمتر درونشون دیده می شه. (معمولاً!!)

در مورد ايرادات مقالات هم كه فكر نكنم ايرادي داشته باشه چون هر كس كه خونده نصب كرده . اگه ايرادي هم داره با كسي هست كه مقاله رو آماده كرده .
chill out baradar !! :wacko:
من که نگفتم شما کارتون اشکالی داره! نخواستمم که از نویسنده ی مقاله ایراد گرفته باشم!! چیز کـامل تو این دنیا وجود نداره!! گفتم اگه مقاله ها در دسترس باشه، در حین آپگرید و بعدش، دوستان می تونن از کمک کاربرای هردو طرف، هم اینطرف هم اونطرف(!) بهره ببرن!

پس من مطالب این ترد رو منتقل می کنم به تاپیک آپگرید و راهنما هاروهم سعی می کنم dl کنم و اتچ کنم. مجدداً تشکر به خاطر معرفی این مطالب خوب :)

iman_ppc_866

Registered User
لایک‌ها
0
با عرض سلام
مي خواستم ببينم با توجه به شباهت jasjar با اكسيمx51v امكان استفاده از رام مشابه براي اكسيم وجود داره يا نه؟و اصلا در كل ميشه ويندوز اكسيم را اپديت كرد به wm6 يا خير؟
متشكرم

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نه متاسفانه، نمی شه.

بالا