ویرایشگر HTMLArea 2.03 و قالب مخصوص ام تي 3.11

شروع موضوع توسط MoZa ‏21 اکتبر 2004 در انجمن MovableType - مووبل تایپ

  1. MoZa

    MoZa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    اينجا
    راهنمای نصب صفحه ویرایشگر HTMLArea نسخه 2.03 و بالاتر
    --------------------------------------------------------------------------------


    تهیه و تنظیم قالب ام تی از www.LostLord.com
    نصب این ویرایشگر بسیار ساده است.
    این مجموعه جهت نصب ویرایشگر بر روی سیستم موبل تایپ نسخه 3.1x تهیه شده است. (يعني 3.11 يا 3.12 يا...)
    نصب بر روی نسخه های دیگر به هیچ وجه توصیه نمیشود.

    موارد مورد نیاز
    سیستم نصب شده موبل تایپ نسخه 3.1x
    دریافت محتویات این مجموعه
    دسترسی به سرور سایت (داشتن رمز ورود)

    امكانات:
    اضافه شدن يك ويرايشگر كامل فارسي و مستقل از ويندوز به قسمت متن اصلي و متن اضافه در قسمت ويرايش نوشته ها
    اضافه كردن دكمه هاي ويرايش محدود به قسمت خلاصه مطلب
    فارسي بودن همه گزينه ها
    خوشگلي محيلط
    بقيه قضايا

    نصب بر روی ام تی 3.11
    ابتدا به سرور خود با کمک نرم افزارهای FTP متصل شوید.
    به شاخه public_html وارد شوید.
    در این شاخه به محلی که فایلهای عمومی ام تی را قرارداده اید بروید. ( اگر این محل را نمیدانید میتوانید با نگاه کردن به قسمت تنظیمات وبلاگ خود این شاخه را بدست آورید. -عکس زیر


    [​IMG]

    کل شاخه htmlarea را به این محل منتقل کنید. (در مثال بالا من کل مجموعه را به شاخه http://lostlord.com/public_html/mt3/htmlarea منتقل کردم) دقت کنید که حتما شاخه اصلی این مجموعه (همان htmlarea) حتما وجود داشته باشد و بقیه فایلها درون آن باشند.

    حال به شاخه محل نصب ام تی بروید. (این محل را نیز همانند شاخه قبل میتوانید از صفحه تنیظیمات ام تی بدست آورید. مثلا من در شاخه lostlord.com/cgi-bin/blog/mt3/ نصب کرده ام.

    درون شاخه mt تعداد زیادی زیرشاخه وجود دارد. به شاخه tmpl\cms بروید و فایل edit_entry.tmpl که همراه مجموعه بود را پس از گرفتن یک نسخه کپی از سایت خود به سایت منتقل کنید.

    تمام.
    همه چیز تمام شده است. کافی است به وبلاگ خود قسمت مدیریت بروید و یک نوشته جدید بنویسید. خواهید دید که یک ویرایشگر تمام حرفه ای در اختیار شماست. (عکس زیر)


    [​IMG]

    توجه: به احتمال زياد ميتوان بدون هيچ تغييري در فايل قالب موبل تايپ, تنها با كپي كردن نسخه هاي جديدتر ويرايشگر HTMLArea كه از سايتش قابل دانلود است نسخه جديد براي ام تي داشت. (يعني تنها كافيه شاخه htmlarea كه به هاست كپي كردين رو عوض كنيد.)

    شايد اين قالب براي نسخه هاي بعدي ام تي نيز مفيد باشد. (با نسخه 3.12 تست شد و مشكلي نداشت)

    تماس: در صورت برخورد با هرگونه ایراد و مشگل با ما تماس بگیرید.
    http://www.LostLord.com

    [email protected]
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    17
    محل سکونت:
    UAE
    دستت درد نكنه عزيز يه لينكي هم توي بخش مقالات ام تي بذار
     
  4. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
  5. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,924
    تشکر شده:
    3,613
    محل سکونت:
    Internet
  6. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    منم ممنون .... فكر كنم من اولين نفري بودم كه اينو ديدم .... اما خوب شديدا مشغول كار علمي بودم يادم رفت تشكر كنم !
     
  7. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    من يه مشكلي با اين اديتور پيدا كردم : وقتي دكمه <> رو ميزنم نمايش صفحه به هم ميريزه و قسمت اديتور ميره پايين ( جوري كه انگار از عرض جا كم مياره ) كس ديگه اي هم اين مشكل رو داره؟؟؟؟؟
    البته فقط براي همين 3.1 تو 2.65 درسته
     
  8. MoZa

    MoZa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    اينجا
    ممكنه اين اتفاق بيوفته. من دوباره تست ميكنم. البته قبلا كه تست كردم اينطور نبود ولي دليلش اينه كه اين textbox كه براي خلاصه مطلب قرارگرفته عرض ثابتي نداره و فقط بسته به فونت اون باكس هستش (عرض بر اساس پيكسل نيست بلكه بر اساس تعداد كاراكتره) و روي همه سيستمها ممكنه مثل هم نباشه. براي همين من كه تست كرده بودم درست بود ولي حالا روي كامپيوتر شما درست نبوده. اي به چشم. عرضش رو كم ميكنم و دوباره آپلود ميكنم.

    آقا درست شد. لينك قبلي رو آپديت كردم. از همونجا دوباره دانلودش كنيد. (فقط فايل tmpl تغيير كرده و كافيه همين يك فايل رو مجدد آپلود كنيد).

    اگه باز هم ايرادي پيدا شد بگين درست كنيم.
    موفق باشيد.
     
  9. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    ممنون ، مشكلم حل شد.
     
  10. MoZa

    MoZa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    اينجا
    چه خوب شد كه اينطور شد!
     
  11. yehnafar

    yehnafar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    209
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    موزا جان اولندش که دست درد نکنه. جدا کار جالبی کردی. من این رو رو لوکال که تست کردم به یه ایراد برخوردم.
    اگه شما یه متن رو با استفاده از دکمه«فرورفته» اینتند کنی تا اینجا مشکلی نیست. آن متن فرو رفته می شود. ولی کافیست که یک view sourse بگیری. (با استفاده از دکمه <> ) . در این صورت حالت فرو رفتکی از بین می رود و انگار نه انگار.

    در نسخه فعلی و در واقع قدیمی html area که من همین الان نصبش را دارم با استفاده از این دکمه به اصطلاح «فرو رفته» برای اون متنی که این دکمه در موردش اعمال شده تگ blockqoute تولید می شه که درستش هم همین است.

    یه بررسی کن ببین ایراد از کجاست ؟
    باز هم باید بگم که کار جالب و پرفایده ای رو انجام دادی.

    تکمیل: الان که چک کردم دیدم این ایراد برای دکمه bullet و number هم وجود داره.

    در ضمن این دکمه ذخیره در هارد چه چیزی رو در هارد دخیره میکنه؟ فایل mt.cgi رو؟ به چه دردی می خوره اخه؟ تازه چیزی رو که در همین فایل ذخیره میکنه دیدی؟

    یک اشکال دیگر: با زدن دکمه FA فارسی می شود. وقتی دوباره FA را می زنیم متن انگلیسی تایپ میکند. پس چرا یک دکمه EN ظاهر نمی شود. در حالی که در فولدر images یک عکس EN هم موجود است.

    و دیگه اینکه: حالت فول اسکرین را حذف کرده ای؟
     
  12. MoZa

    MoZa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    اينجا
    يك نفر عزيز. اين ايراد كه گفتي دكمه <> داره, احتمالا روي فاير فاكس يا موزيلا اينطوريه. روي اكسپلورر مشكلي نداره. من هم با فاير فاكس كه امتحان كردم همينطور بود.
    البته بگم من تغيرات لازم توي فايل tmpl رو ايجاد كردم و به فايل اصلي HTMLArea دست نزدم. خودم هم ديدم كه يك سري ايرادات داره ولي چون از بيقه HTMLArea ها كه گير آوردم بهتر بود اين رو استفاده كردم.
    در ضمن اون دكمه ضبط كه ميگين, درست كار ميكنه. لااقل توي اكسپلورر كه درست كار ميكنه. البته درسته كه اسم فايل رو موقع ضبط ميزاره mt.cgi ولي كافيه در حين ضبط اسمش رو يه چيز ديگه بزارين و پسوندش رو هم بزارين html اونوقت همه چيز درست ميشه.
    باز هم امتحان كردم هم bullet و هم ليست عددي درست كار ميكنن.(لااقل روي اكسپلورر). ولي در مورد دكمه فارسي حق باشما بود. الان چك ميكنم.

    راستي اگه كسي نسخه 3 اين HTMLArea رو داره كه فارسي شده باشه يا نسخه 2 بهتري سراغ داره بگه كه بزارم روي اين پكيج كامل بشه.
     
  13. iranisoft

    iranisoft Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2004
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    0
    تشكر...ولي هنوز مشكل زيادي فاصله بين هر خط ها رو داره...مثل قبليها...
    و br انگاري رد نميكنه...البته با Shift+Enter بعد از هر خط درست ميشه فاصله...
    بازهم ممنون...
     
  14. MoZa

    MoZa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    اينجا
    فكر كنم اين روش استاندارد باشه. همين حالت در فرانت پيج هم رعايت ميشه و با اينتر <br> نميزنه بلكه شيفت و اينتر ميخواد. با اينتر يك پاراگراف تشكيل ميشه.
     
  15. spidernet

    spidernet کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2004
    نوشته ها:
    78
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    INTERNET
    اقا قربونت دستت درد نکنه
     
  16. iranisoft

    iranisoft Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2004
    نوشته ها:
    131
    تشکر شده:
    0
    اها...اره روي Front Page هم بهمين صورت هست...
     
  17. shifte shab

    shifte shab Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    1,591
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    زير گنبد كبود
    من اين شيفت + اينتر رو بعد از 7 ماه كار كردن با ام تي فهميدم !!!!!!! اونم وقتي ديگه اعصابم خورد شده بود!!
     
  18. yehnafar

    yehnafar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    209
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    من روي My IE کار مي کنم. ولي روي همين My IE با نسخه 2 هيچ مشکلي وجود نداره.
    حالا شما که با خود IE تست کردي يعني اون تگ blockqoute توليد ميشه؟ اگه ميشه که شايد به خاطر MyIE و يا موزيلا باشه. کسي ديگه اي از بچه ها ممکنه که با خود IE تست کنه و نتيجه رو بگه؟
     
  19. yehnafar

    yehnafar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    209
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    آقا راستي اون پک زهير خوب نيست؟ نسخه 2 است البته. منتها چون گفتي 2 من ياد اون افتادم. من از اون استفاده ميکنم و خييلي خيلي خوب جواب داده. روي My IE هم كه دارم كار مي كنم باهاش هيچ مشكلي نداره و كامل جواب مي ده. اگه خواستيش بگو تا برات ميلش كنم. ( mansoori- at- gmail- dot- com)
     
  20. MoZa

    MoZa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    277
    تشکر شده:
    8
    محل سکونت:
    اينجا
    يه نفر جان اين MyIE در اصل همون IE هستش. فقط اومدن از كنترل IE داخل يه برنامه كه TAB (زبونه هاي بالاي برنامه رو ميگم) استفاده كردن. پس نبايد فرقي بين اونچه توي MyIE و IE ديده ميشه باشه. ولي توي Mozila, FireFox, Opera موضوع فرق ميكنه. اينها اصلا موتور داخليشون فرق ميكنه.
     
  21. parscyber

    parscyber Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,170
    تشکر شده:
    16
    سلام به همه مخصوصا موزا.
    دستتون درد نكنه واقعا محتاج اين اديتور كوفتي بودم. البته اديتور شما رو نميگم ها...! :blush:
    اين HTMLArea رو ميگفتم. من 2 تاپيك باز كرئم براي همين ولي خوب زياد كسي كمكم نكرد ولي حالا ديگه مشكلم حل شد.
    از همه تشكر و عذر خواهي ميكنم :blink:
    باز هم ممنون و خداحافظ.
    راستي من مدتيه كه دنبال اين ام تي 3.11 ميگردم نسخه نامحدود چون خودم 3.01 رو دارم كه حسابي باگ داره ميخواستم ببينم اگه كسي داره ميتونه بهم بده؟؟ باز هم ممنون :)
    ممنون ولي من قبلا اونو نديده بودم!
    مرسي
    خداحافظ :(
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون