ویرایشگر PDF

شروع موضوع توسط saeed_violinist ‏15 فوریه 2006 در انجمن بایگانی

  1. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    سلام.

    من دنبال یه برنامه کم حجم میگردم که باهاش بشه فایل های PDF فارسی یا انگلیسی رو ویرایش کرد . سراغ دارین همچین برنامه ای رو؟ منکه سرچ کردم چیز بدرد بخوری پیدا نشد. اگه شد پولی بود!
     
  2. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    منم دنبالش هستم .
    هر کی داره بگه .
     
  3. pinokio2

    pinokio2 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    227
    تشکر شده:
    1
    چرا كم حجم.مگه پر حجمش هم هست؟؟؟
     
  4. pinokio2

    pinokio2 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    227
    تشکر شده:
    1
    فكر كن ميه روش استفاده از برنامه pdf 2 word باشه و سپس ويرايش فايل و تبديل مجدد به pdf.خوب چه كاريه.كپي پيست كنيد تو ورد؟؟؟؟؟:wacko:
     
  5. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    قاطی میکنه ، در Word درست نمایش نمیده .
     
  6. ♂MAJID

    ♂MAJID کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,238
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    HellioN !!!
    منم میخام :d هر کی داره رو کنه!
     
  7. footbal
  8. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    244
    محل سکونت:
    Tehran
    براي فايل هايي كه به زبان انگليسي باشند براحتي ميتوان از نرم افزار acrobat proffessional استفاده كرد . اما در مورد فايل هايي با فونت فارسي اين نرم افزار قادر به ويرايش نيست .
     
  9. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    یک بار اپرا در این فروم گفته بود که نرم افزار Adobe Acrobat Me تا حدودی می تواند فایلهای PDF فارسی را هم به فرمت Word تبدیل کند ، البته تا 90 درصد موفق است و در همه موارد درست جواب نمی دهد .
    مطمئناً منظور از Me ، خاور میانه می باشد ،
    ولی آیا کسی این برنامه را دارد ؟ آن را امتحان کرده ؟
    اصلاً خود اپرا کجاست تا ازش بپرسیم ؟
     
  10. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    244
    محل سکونت:
    Tehran
    راستش من امتحان نكرده ام . اما ورژن 6.5 آن در بازار موجود است . باز هم بعيد ميدانم كه حتي 90 درصد فايل ها را بتواند تبديل كند . چون من ورژن 5 اين نرم افزار را گرفته بودم منظورم همان me است اما باز هم درست كار نكرد .
     
  11. Monirzadeh

    Monirzadeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آپریل 2004
    نوشته ها:
    997
    تشکر شده:
    12
    من می خواهم اگر پیدا شد بگید
    برنامه ای هست که بشه این PDF هایی که کپی را توشون قفل کردن را قفلشون را باز کرد؟
     
  12. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    PDF Password Remover 2.5
    دانلود :
    http://www.verypdf.com/pwdremover/pwdremover.exe

    کرک را اتچ کردم .
     

    فایل های ضمیمه:

  13. Monirzadeh

    Monirzadeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آپریل 2004
    نوشته ها:
    997
    تشکر شده:
    12
    متشکر فقط اگر میشد یک برنامه که این مشکل فونت فارسی را نداشته باشه عالی میشد
     
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
  15. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    کدام مشکل ؟ من درست منظور شما را متوجه نشدم .
     
  16. persian-earning

    persian-earning کاربر فعال درآمد اینترنتی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2004
    نوشته ها:
    1,073
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    UnderNet
    حبیب جان من هم این مشکل را دارم
    یعنی بعد از تبدیل همه حروف فارسی به صورت برعکس و با حروف بزرگ است یعنی:
    میلاد را
    می نویسید
    د ل ا ی م
     
  17. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    میلاد عزیز ، من این مشکل را با Acrobat Pro 6.0 در ورد ایکیس پی دارم ، ولی با Acrobat Me امتحان نکرده ام ، آیا شما با Acrobat Me هم این مشکل را دارید ؟
     
zarpopخرید بک لینک