ویرایش شد ./
Last edited:
_______________________________________________________خیلی جالب بود.
این کار یه عشقه.دیدی یکی پرنده زیاد داره میدونه اخرش همه میمیرن ولی بازم نمیتونه اونارو بیخیال بشه.
سایتو این چیزام همینجوری.
عمرت میره پولت میره.
ولی همیشه سعی کن ایده خاص داشته باشی.
یا اگه ایده خوب نداری سعی کن از رقیبات بهتر باشی.
هر روزی که تصمیم میگیری یه سایت جدید بزنی یا بخری.ازون روز به مدت یک هفته فقط فک کن.ببین اگه پشیمون نشدی بدون کار درستی انجام میدی.
اگه نه سرنوشتت مثل سایتای تازه تاسیسی میشه که روزی 1000 تا میزارن اینجا واسه فروش.![]()
______________________________دوست عزیز سایت راه انداختن کار هر کسی نیست ...
یه سری فکر میکنن توی اینترنت اسکناس پخش میکنن
میان یه دامین میخرن با یه اسم داغون ، یه هاست هم از یه جایی با قیمت مفت گیر میارن ، یه وردپرس (ع) هم روش نصب میکنن
میان 30 40 تومن میدن چند تا بک لینک براش میگیرن و میرن از 10 20 تا سایت دیگه ( که اونها هم خودشون از یه جای دیگه کپی کردن ) با سرعتی برابر با سرعت نور مطلب کپی میکنن
فکر میکنن یه ماه دیگه تو گوگل بنویسی google اول سایت اونها رو نشون میده زیرش هم خود گوگله ، از اون طرف هم میلیون میلیون درآمده که توی جیبشون میره
اگر میخواهی کاری رو انجام بدی که پول خوبی به دست بیاری ، باید کاری انجام بدی که همه توانایی انجامش رو نداشته باشن ... وگرنه راه اندازی یه سایت و کپی پست کردن رو همه بلدن و کاری که همه بلد باشن درآمدی نداره ...
این جمله رو من یه زمانی ( خیلی وقت پیش ) به کسایی که غرق در فکر و خیال hype و Ptcو ایگولد خدا بیامرز بودن گفتم ،
بعد از چند وقت به کسایی که رفته بودن دنبال گرفتن گوشی آخرین مدل از سایت های زیر مجموعه گیری مثل گرین هورس و اینا گفتم
بعد هم به کسایی که شب خواب میدیدن توی گلد کوست و اینجور چیزها میلیارد شدن و خودشون رو توی کشتی شخصیشون میدیدن با 20 تا مانکن رو آتلانتیک ...
کسی گوش نکرد ! ولی این یه قانونه : کاری که همه بتونن انجامش بدن پول نداره ، مگر اینکه توی اون کار یا اولین باشی یا بهترین
اگر پول میخوای باید توی یه کاری تخصص داشته باشی تا بهت نیاز داشته باشن یا بتونی متفاوت باشی ...
با این جملت شدیداً موافقم برادررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررولی این یه قانونه : کاری که همه بتونن انجامش بدن پول نداره ، مگر اینکه توی اون کار یا اولین باشی یا بهترین