آژانس هواپیماییexchanging

ویروس ناشناخته

شروع موضوع توسط Pink-Floyd ‏28 ژانویه 2010 در انجمن آنتی ویروس و فایروال

  1. Pink-Floyd

    Pink-Floyd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    32
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان
    چند وقتی هست که بعد از 19 دقیقه از روشن کردن کامپیوتر این ارور (generic host) داده میشه و بعد از حدودا 10-15 دقیقه تم ویندوز xp تبدیل به 98 میشه و وباره برمیگرده
    بعد از اون سند و رسیو قطع میشه و حتی نمیتونم status کانکشن رو ببینم
    تا حالا این مشکل برای شما پیش اومده؟؟
    راه حلش چیه؟؟

    *من با avg کل کامپیوتر ور اسکن کردم ولی چیزی پیدا نشد
     
  2. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام esnforce عزيز [​IMG]

    . براي رفع مشكل Generic Host لازم هست كه يك فايروال با توانايي محافظت از فايل SVCHost.exe ويندوز نصب نماييد. فايروال OutPost به خوبي توانايي مراقبت از اين فايل را دارد. در اينجا كامل توضيح داده‌ام. البته گاهي وقتي اين فايل آسيب مي‌بيند ممكنه نياز به نصب مجدد ويندوز باشد. ولي فعلن اون برنامه را نصب نماييد و چندروزي تست ننماييد و ببينيد نتيجه چه مي‌شود؟!.....لطفن ما را از نتيجه مطلع نماييد....ممنون.........

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    88/11/08
    [​IMG] [​IMG]
     
  3. Pink-Floyd

    Pink-Floyd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    32
    تشکر شده:
    0
    ممنون
    گفته بودید برای فایروال نسخه مجانیش هم هست
    ولی نوشته download the free 30-day trial version
    یعنی بعد از 1 ماه از کار میفته؟؟
     
  4. Captive

    Captive کاربر قدیمی پرشین تولز کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    7,637
    تشکر شده:
    2,970
    محل سکونت:
    Shiraz 4 Ever
    با اجازه استاد igimax برادر بزرگوار و کم پیدا :دی که یه تایپیک هم واسش زدیم ، جواب نداد :دی

    دوست عزیز من هم همین مشکل واسم پیش اومد قبل از هر کاری شما این روش رو هم تست کنم /. واسه من که اکی شد.

    از طریق Start به System Tools برید بعد هم System Restore و بعد به چند روز قبل ( که کامپیوترتون کاملا درست بوده ) Restore کنید ، چند لحظه صبر کنید PC رست میشه و میاد بالا و بعد نتیجه رو ببین.
     
  5. Pink-Floyd

    Pink-Floyd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    32
    تشکر شده:
    0
    ممنون Captive جون
    حدود 1 ماه پیش هم همین مشکل رو داشتم و کار به جایی رسید که مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم ولی 2باره این ویروس ولم نکرد و اومد سراغم

    *اون موقع این یه برنامه ای با همین اسم به طور زیاد اجرا میشد و قبل از اینکه بشه تو تاسک منیجر ببندمش یکی دیگه اجرا میشد و کامپیوتر رو شدیدا کند میکرد...
     
  6. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام دوستان عزيز [​IMG]

    esnforce عزيز:
    . والله فكر كنم مدت دار نباشه! ولي اگر هم باشه حداقل براي مدتي شما را از شر پيام فوق خلاص مي‌كنه! اين برنامه قبلن امتحانش را پس داده!(shervinجان هم همين مشكل را داشت و با نصب اين برنامه مشكلش حل شد) ولي نمي دانم كه نسخه مجاني آيا دقيقن توانايي نسخه پولي را براي برطرف كردن اين مشكل دارا هست يا نه!؟ به تستش مي‌ارزد....!


    Captive عزيز:
    . چطوري آقا!؟ شرمنده! من همين چند هفته پيش از مرخصي برگشتم!! آن هم نه به شكل فول تايم همانند گذشته!! چون گرفاري شخصيم هنوز پا برجاست و هر لحظه ممكنه باز غيب بشم!!! به همين دليل كمتر تاپيك‌هاي جديد فروم را در RSSهام چك ميكنم و بيشتر به درست كردن تصاوير تاپيك‌هاي خودم كه سرورشون عوض شده بود و كامل كردن بعضي از پست‌هاي ناتمام تاپيك‌هام مي‌پردازم......

    . كدام تاپيك؟!؟!؟

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    88/11/10
    [​IMG] [​IMG]
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. sina1401sina

    sina1401sina Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آگوست 2006
    نوشته ها:
    102
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    karaj
    با استفاده از برنامه wwdc می تونید یک سری از پورت ها رو ببندید که دیگه دچار این مشکل نشید.
    لینک دانلود : http://www.softpedia.com/get/Security/Firewall/Windows-Worms-Doors-Cleaner.shtml

    در ضمن این ویروس نیست یک باگ در svchost است که وقتی به شما network attack می شه svchost دچار اختلال میشه.
     
  9. Pink-Floyd

    Pink-Floyd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    32
    تشکر شده:
    0
    ممنون سینا جون
    شما نمیدونید این حمله دقیقا از کجا صورت میگیره یا مشکل از کجاست?
    البته با کمک igimax و با اون برنامه مشکل برطرف شده
     
  10. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام esnforce عزيز [​IMG]
    . خدا را شكر كه مشكل حل شده است، آقا بالاخره نسخه مجاني مشكل شما را حل كرد؟ يا مجبورشديد كه نسخه Pro را دنلود نموديد؟ (خبر رساني كامل نتيجه كارها در فروم مهم‌تر از راهنمايي ديگران هست! چون خوانندگان بعدي سريعتر و بهتر به روش حل مشكل شما، براي مشكل مشابه خود پي خواهند برد....)

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    88/11/11
    [​IMG] [​IMG]
     
  11. igimax

    igimax کاربر فعال کامپیوتر

    تاریخ عضویت:
    ‏17 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    3,406
    تشکر شده:
    1,269
    سلام esnforce عزيز [​IMG]

    . اي آقا! [​IMG] چطور پيداش نكرديد!! من كه لينكش را درآن پست معرفي، داده بودم و همان روز هم دوباره چك كردم! منظورم اين لينك "Download Page of Outpost Firewall Free" هست كه در انتهاي همان پست موجود بود. در صفحه اين لينك اگر شما روي دكمه زرد رنگ بزرگ "Download For Free" كليك كنيد به صفحه بعدي ميرود كه اگر روي "Download Free Version" كليك كنيد به سايت Download.com خواهيد رسيد! و در آنجا كافي روي "Download Now" كليك كنيد كه لينك اين صفحه را براي راحتي شما و گم نكردن دوباره مسير! [​IMG] برايتان قرار مي‌دهم: Download Free Outpost

    . من تا الان نسخه مجاني آن را نصب نكرده بودم! براي اطمينان آن را در محيط ويندوز تستيم، نصب نمودم و خبري از اتمام زمان لايسنس در آن نبود! البته نسخه مجاني من شايد مال يك ناه پيش باشد! در تصوير زير شماره نسخه آن مشخص هست:

    [​IMG]

    موفق باشيد. [​IMG]

    خداحافظ
    IgImAx
    88/11/12
    [​IMG] [​IMG]
     
  12. AmirSteve

    AmirSteve کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,157
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    Tehran-Karaj Cellphone:Samsung SGH-U700
    من این مشکل رو چند ساله که دارم.مشکل یه تروجان اینرتنتی هست که کارش هم اینه از طریق پورت 8080 وارد می شه.شما تا وقتی که از اینترنت استفاده نکنید قائدتا مشکلی پیش نمی یاد اما به محض اینکه به اینترنت وصل می شید تم ویندوز کلاسیک می شه و از همه مهمتر اینترنت هم از کار می افته و پینگ ندارید

    بهترین کاری که چند ساله من انجام میدم ( از سال 2007) نصب انتی ویروس اینترنت سیکوریتی پاندا هست.کسپرسکی اکانت دار هم داشتم و مشکلی نداشتم !

    نود32 و اویرا و اوست و ... نمی تونن از پسش بربیان
     
  13. AmirSteve

    AmirSteve کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,157
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    Tehran-Karaj Cellphone:Samsung SGH-U700
    البته یه نکته رو عرض کنم.این ویروس خودش رو جایگزین svhost می کنه که اگر زود نجبنید بعد از از بین بردن ویروس متاسفانه ویندوز عملکردش درست نمی شه و دو راه بیشتر ندارید.نصب ایکس پی مجدد و یا اپگرید کردن ویندوز

    ترجیحا از سرویس پک 3 استفاده نکنید.من روی سزویس پک 1 مشکلم زیاد جدی نبود.در 2 هم معمولیه اما در سرویس پک 3 زود ویندوز نابود می شه
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Pink-Floyd

    Pink-Floyd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    32
    تشکر شده:
    0
    من هم از سرویس پک 3 استفاده میکنم و همین بلا سرم اومد و ویندوز رو عوض کردم
    این تروجان رو ویندوز 7 نمیتونه کاری بکنه
    من avg داشتم ولی نتونست کاری کنه(هر روز هم آپدیتش میکنم)
    ممنون
     
  16. AmirSteve

    AmirSteve کاربر فعال بازیهای کامپیوتری کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,157
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    Tehran-Karaj Cellphone:Samsung SGH-U700
    به خاطر فایلهای سیستمی خود ویستا هست که خود مایکروسافت این مشکل رو حل کرده.

    یه برنامه هست که خودش مستفیم روی فایلهای رجیستری ویندوز تغییرات اولیه رو اعمال می کنه و باعث می شه که این ویروس کاری نتونه انجام بده اما در صورتی می تونه اینکارو انجام بده که ویروس قبلش حرکتی انجام نداذده باشه


    در هر صورت بهترین انتی ویروسی که من تجربه کردم و چون شغل دومم موبایلی هست و هروز با رم های پر ویروس اشنایی دارم به نظرم بهترین انتی ویروس در درجه اول کسپرسکی هست ( به شرط داشتن لایسنس . چون خودم تجربه کردم ) و بعد از اون پاندا که اگر هم لایسنس نداشته باشید می تونید یه ماهه تریال استفاده کنید و بعد از یک ماه تو خود فولدر هرچی فایل با پسوند .sig هست بکاپ بگیرید و انتی ویروس رو انیستال کنید و کامپیوتر رو ریستارت کنید.سپس دوباره انتی ویرس رو نصب کنید و فایلهای اپدیت رو دوباره بریزید و تا یه ماهه دیگه دوباره استفاده کنید و ...