• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ویروس NewFolder

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
باسلام
ویروس به نام NewFolder داخل کامپوتر اومده وهر کاری که انجام میدم که پاک کنم پاک نمیشه با همه ویروس گش ها امتحان کردم ولی نشد
نورتون مکافی و غیر... اصلا نمی شناسن ولی با NOD 32 ویروس میشناس حتی متونم پاک کنم ولی دوباره بر میگرده یعنی ویروس کاملا پاک نمیکنه
اگه میشه راهنمایی کنیم ویروس کشی مخصوص این هست که کاملا پاک کنه ؟!:D

Arman_BTC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باسلام
ویروس به نام NewFolder داخل کامپوتر اومده وهر کاری که انجام میدم که پاک کنم پاک نمیشه با همه ویروس گش ها امتحان کردم ولی نشد
نورتون مکافی و غیر... اصلا نمی شناسن ولی با NOD 32 ویروس میشناس حتی متونم پاک کنم ولی دوباره بر میگرده یعنی ویروس کاملا پاک نمیکنه
اگه میشه راهنمایی کنیم ویروس کشی مخصوص این هست که کاملا پاک کنه ؟!:D

با سلام

دوست عزیز بنده با kaspersky ویروس رو کشتم و مشکلی هم ندارم

موفق باشید.

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
با تشکر ممنون
کاملا پاک شد

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
برای پاک کردن این ویروس از این لینک فایلو بگیر و با اون پاک کن. ظاهرا سازنده اين ويروس يک ايراني است.بعد از دانلود و اجرا دکمه Kill را بزن. سيستم Restart مي شود و در بالا آمدن بعدي اثرات اين ويروس از بين مي رود. نام ديگر اين ويروس SillyFDC مي باشد.

موفق باشید

sinbad68

Registered User
لایک‌ها
21
البته من با اسمبل نگاه كردم نام ديگرش Mahsa هستش.

A.A.R.Mosafer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام برادر خوبم امیدوارم که حالت خوب باشد این را بدان که newfolderدر همه جا است
تو باید ویندوز خود را عوض کنی و وقتی که ویندوز را عوض کردی به هیچ جا نرو و گوزینهsearchمی روی
All files and folders را کلیک کن و می نویسی new folder و سرچ می کنی
در کادر سرچ هر چه که new folder باشد انتخاب می کنی و shift Delete و اینتر را بزن تا همیه new folder پاک شود
این را هم بدان که اگر دوباره گوزینه new folder را باز کنی دوباره کامپیوتر تو ویروسی می شود امیدوارم که همیشه
در طول عمر ت پیروز باشیA.A.R.Mosafer

بالا