• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ویزیتوری

bluesky90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان .میخواستم نظرتون رو درباره شغل ویزیتور حضوری بدونم . به نظر شما شغل مناسبی برای یک خانم هست ؟ خواهش میکنم هر اطلاعاتی که دارین بگین . اخه من خیلی وقته که دارم تحقیق میکنم اما بعضیها میگن خوبه بعضیها میگن بد و خلاصه به نتیجه ای نرسیدم . ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

kateb

Registered User
لایک‌ها
201
سلام دوستان .میخواستم نظرتون رو درباره شغل ویزیتور حضوری بدونم . به نظر شما شغل مناسبی برای یک خانم هست ؟ خواهش میکنم هر اطلاعاتی که دارین بگین . اخه من خیلی وقته که دارم تحقیق میکنم اما بعضیها میگن خوبه بعضیها میگن بد و خلاصه به نتیجه ای نرسیدم . ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

سلام وقت شما به خیر
قطعا خوب یا بد بودن بستگی به تجربیات مختلف افراد و نظر انها نسبت به کار و فعالیت دارد
تقریبا به طور کلی سه نوع زمینه محصولات وجود دارد که هر سه را تا حدودی واستون توضیح میدهم:

اگر زمینه ای که میخواهید کار کنید پخش غذایی هست، به هیچ عنوان توصیه نمیشود چرا که طرف حساب شما سوپرمارکت و بقالی های مختلف هست که اصلا محیط مناسب و درخور شأن یک خانم نیست!!!!

اگر فیلدی که میخواهید کار کنید مربوط به آرایشی و بهداشتی است، باز هم قسمت مربوط به سوپر مارکت ها توصیه نمیشود، اما اگر پخش داروخانه ای یا گالری و امثالهم میباشد، خب شرایط خیلی بهتر است چرا که از یک سو عمدتا طرف حساب شما خانم میباشد و اگر اقا هم باشد اما محیط زنانه تر است و از این بابت مشکلی ندارید

اگر فیلد دارویی باشد، که کلا داروخانه ای و بیمارستانی میباشد و از لحاظ محیط هیچ مشکلی ندارید.

هر دو فیلد دارویی و ارایشی بهداشتی میتوانند درامدزایی بسیار خوبی داشته باشند اما به شرطی که:
- ترجیحا وسیله نقلیه داشته باشید (خصوصا برای شهرهای بزرگ)
- با شرکت های معتبر کار کنید چون معمولا برخی از محصولات تاپ را انحصاری دارند که همونها برگ برنده است
- صبوری داشته باشید
- نسبت به برخوردهای بسیار تندی که خصوصا در ماههای اول کاری مواجه میشوید زود از کوره در نروید
- پشتکار بسیار بسیار بسیار بالا داشته باشید
- روحیه فروش داشته باشید
- کم توقع نباشید!
- زرنگ باشید و حواستان به رقبا باشد
- حوصله و اجازه کار خارج از شرکت و در هر ساعتی از شبانه روز داشته باشید
و ........

سوال دیگری هم دارید در حد توانم سعی میکنم بهتون پاسخ بدهم

bluesky90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . خیلی ممنون که جواب سوالمو دادین .
داخل صفحه استخدام نیازمندیهای همشهری زمینه های بیشتری برای ویزیتوری نوشته شده . ممکنه در مورد آنها هم توضیح بدین ؟ من زمینه ها رو براتون مینویسم .
بیمه - تجهیزات پزشکی - آگهی - تجهیزات ساختمانی - اینترنت و کامپیوتر -
یک سوال دیگه هم داشتم . برای موارد آرایشی بهداشتی و دارویی اگر برای ویزیتوری مطب ها و شرکت ها باشه چطور هستش . به نظرتون خوبه ؟
بازم ازتون سپاسگزارم . خیلی ممنون . چون واقعا کسی راهنماییم نمیکرد .

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
... اگر زمینه ای که میخواهید کار کنید پخش غذایی هست، به هیچ عنوان توصیه نمیشود چرا که طرف حساب شما سوپرمارکت و بقالی های مختلف هست که اصلا محیط مناسب و درخور شأن یک خانم نیست!!!!
یعنی در خور شان یک آقا هست؟!!
چرا بیخود برای خانمها شان بالاتر قایل میشید؟! اگه برای خانم مناسب نیست، برای آقا هم مناسب نیست! مگه زن و مرد هر دو انسان نیستند؟! چرا اینقدر زن ذلیل؟!
اگه واقعا خانمها اینقدر شان دارند(شاید هم دارند!!!) پس بشینند توی خونه و کار خونه را بکنند!

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
اتفاقا" دوستمون kateb‌ به نکات خیلی خوبی اشاره کردند .صحبت شان زن و مرد نیست صحبت یه فرهنگ قدیمی و غلطه که کارکردن زنها رو عیب میدونه و کاری هم نداره برای خرج یک خانواده داره تلاش میکنه یا برای تفریح. و همه رو به یک چوب میرونه.
اگر کاسب باشی و مغازه دار باید رفتارهای بعضی کاسب نماها در بعضی اصناف رو با ویزیتورهای خانم دیده باشی اگر نه خدمتتون عرض کنم همون فرهنگ کذایی رو بعضی از کسبه دارند و فکر میکنند هر خانمی که برای بازار یابی وارد مغازه میشه هر جوری دلشون بخواد میتونن سرکارش بذارن یا مسخره اش کنن و یا متلک بارونش کنند و رفتارها و گفتارهایی انجام بدن که نمیشه بیان کرد بخصوص در اصنافی که درصد حضور خانمها چه به عنوان مشتری و چه به عنوان کاسب کم باشه.
اما در برابر ویزیتورهای آقا حداقل فقط با خشونت میگن نمیخوایم و کار به متلک و مسخره کردن و گاهی اوفات لاس زدن ( معذرت میخوام این عبارت رو به کار میبرم) برای پر کردن وقت نمیکشه.

bluesky90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون به خاطر حرفاتون . منم با شما موافق هستم . اگر این رفتارهای بد نبود ، دیگه هیچ مشکلی برای ویزیتوری مواد غذایی برای خانما وجود نداشت . مثل کشورای دیگه که مرد و زن با هم فرق ندارن و هر نوعی کاری میکنن و بهشون احترام هم میذارن .

kateb

Registered User
لایک‌ها
201
سلام . خیلی ممنون که جواب سوالمو دادین .
داخل صفحه استخدام نیازمندیهای همشهری زمینه های بیشتری برای ویزیتوری نوشته شده . ممکنه در مورد آنها هم توضیح بدین ؟ من زمینه ها رو براتون مینویسم .
بیمه - تجهیزات پزشکی - آگهی - تجهیزات ساختمانی - اینترنت و کامپیوتر -
یک سوال دیگه هم داشتم . برای موارد آرایشی بهداشتی و دارویی اگر برای ویزیتوری مطب ها و شرکت ها باشه چطور هستش . به نظرتون خوبه ؟
بازم ازتون سپاسگزارم . خیلی ممنون . چون واقعا کسی راهنماییم نمیکرد .

هیچ کدام از این موارد توصیه نمیشود (به جز تجهیزات پزشکی) چون اصلا معلوم نیست عملا قراره چه کار کنید!!!!
تجهیزات پزشکی هم در کنار بهداشتی و ارایشی یا دارویی خوب است
برای ویزیتوری مطب و شرکت به اصطلاح میگویند ویزیت علمی و باید دنبال اگهی های ویزیت علمی باشید. معمولا برای ویزیت علمی نیاز به سابقه و تجربه ویزیتوری فروش حضوری دارد
راستی علاوه بر فروش به صورت چرخشی میتونید ویزیتوری ثابت یا به اصطلاح پروموتری هم انجام بدید و این خصوصا برای خانومها خیلی خوب است و بدینصورت است که در طول هفته به چند تا داروخانه مشخص میروید و ساعات مشخصی در انها هستید و واسشون جنس میفروشید و تبلیغ میکنید و هم ساعتی پول میگیرید و هم درصد کمی از فروش

چرا بیخود برای خانمها شان بالاتر قایل میشید؟! اگه برای خانم مناسب نیست، برای آقا هم مناسب نیست! مگه زن و مرد هر دو انسان نیستند؟! چرا اینقدر زن ذلیل؟!
اگه واقعا خانمها اینقدر شان دارند(شاید هم دارند!!!) پس بشینند توی خونه و کار خونه را بکنند!

شان زن و مرد یکی است و دلیل اینکه میگویم درخور شان یک خانم نیست اینست که واقعا بعضی از کاسب جماعت این شان یکسان را از بین میبرند و براشون بسیار متاسفم

اتفاقا" دوستمون kateb‌ به نکات خیلی خوبی اشاره کردند .صحبت شان زن و مرد نیست صحبت یه فرهنگ قدیمی و غلطه که کارکردن زنها رو عیب میدونه و کاری هم نداره برای خرج یک خانواده داره تلاش میکنه یا برای تفریح. و همه رو به یک چوب میرونه.
اگر کاسب باشی و مغازه دار باید رفتارهای بعضی کاسب نماها در بعضی اصناف رو با ویزیتورهای خانم دیده باشی اگر نه خدمتتون عرض کنم همون فرهنگ کذایی رو بعضی از کسبه دارند و فکر میکنند هر خانمی که برای بازار یابی وارد مغازه میشه هر جوری دلشون بخواد میتونن سرکارش بذارن یا مسخره اش کنن و یا متلک بارونش کنند و رفتارها و گفتارهایی انجام بدن که نمیشه بیان کرد بخصوص در اصنافی که درصد حضور خانمها چه به عنوان مشتری و چه به عنوان کاسب کم باشه.
اما در برابر ویزیتورهای آقا حداقل فقط با خشونت میگن نمیخوایم و کار به متلک و مسخره کردن و گاهی اوفات لاس زدن ( معذرت میخوام این عبارت رو به کار میبرم) برای پر کردن وقت نمیکشه.

متاسفانه صد در صد همینست .....

فترمه

Registered User
لایک‌ها
290
ممنون به خاطر حرفاتون . منم با شما موافق هستم . اگر این رفتارهای بد نبود ، دیگه هیچ مشکلی برای ویزیتوری مواد غذایی برای خانما وجود نداشت . مثل کشورای دیگه که مرد و زن با هم فرق ندارن و هر نوعی کاری میکنن و بهشون احترام هم میذارن .
یعنی در کشورهای دیگه زن و مردها از یه جنس دیگه اند که با هم فرق ندارند؟! زن و مرد خیلی هم با هم فرق دارند.
توی کشورهای دیگه هم فکر نکن خیلی گل و بلبل هست. درسته شاید اینجا توی یه سری محیطها با زنها خوب برخورد نکنند و به قول دوستمون بهشون متلک بندازند (هر چند که خیلی اوقات خود اون زن کاری میکنه که بهش متلک بگند و شاید اصلا خودش هم خوشش میاد!) و در خارج یا به اصطلاح کشورهای پیشرفته اینطور نباشه ولی اونجا اگه متلک هم نیست (که هست!) بجاش با زبون خوش و به ظاهر احترام با هم رفیق میشند و در ادامه رابطه های آنچنانی!
فکر نکنید اونجا از این نظرها بهشت برینه!
شما زنها بهتره برای حفظ احترام خودتون و البته حفظ پاکی خودتون و مردها، زور نزنید دنبال کارهایی برید که مناسب شما نیست.

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
فکر کنم متوجه منظور اصلی دوستمون نشدین نمیخوام تاپیک به حاشیه بره اما خدمتتون عرض کنم صحبت از برابری زن و مرد به اون معنا که متاسفانه تو جامعه ما رواج پیدا کرده نیست
درسته اونور آب بهشت برین نیست اما چیزی که من خودم تجربه اشو داشتم این بوده که تو فرهنگشون بزرگترین و بیشترین احترام ممکنه رو به مقوله ای به نام کار دارند و به همین خاطر براشون فرقی نداره که یک خانم داره کارشون رو انجام میده و یا یک آقا.مهم اینه که شخصی تن به کار داده و داره کاری رو انجام میده.
به همین خاطره که زنها اونجا میتونن کارهای بیشتری نسبت به زنهای ما انتخاب کنند و داشته باشند هرچند به قول شما همه جا محدودیت هست اما محدودیت اونها با ما فرق میکنه. اونجا هم یکسری کارها مطلقا" در اختیار آقایونه.

و نکته آخری هم که فرمودین : زبان خوش و خنده و رابطه آنچنانی..... فقط در سریالهای جم تی وی و داستانهای منبریها روایتش هست وگرنه واقعیت چیز دیگه ای هست که تا تری نبینی باورت نمیشه

kami_best

Registered User
لایک‌ها
106
من 4 سال تو شرکتای پخش کار کردم.تجربه خودمو میگم. کلا ویزیتوری شغل خوبی نیست.اعصاب فولادین و کفش اهنی میخواد.شما که خانم هستین صد در صد سخت تره.به عینه میدیدم همکارای خانم که تو مغازه بودن چه پیشنهاد ها و حرفهای زشتی بهشون میشد.متاسفانه از لحاظ حقوق و مزایا هم اون چیزی که اول بهتون میگن بهتون پرداخت نمیکنن و سقف فروش رو بالا میبرن که حقوق شما زیاد نشه.بعدشم چک ضمانت سنگین میگیرن.مثلا یکی از همکارام مشتریش چک پاس نکرد فراری شد این بنده خدا یک سال مفتی واسه شرکت کار کرد جای اون مشتری بد حساب.این کار فقط اتلاف عمر و انرژی هست.

بالا