mrali1234
Registered User
- نوشتهها
- 2,200
- لایکها
- 796
ویندوزفون و نظرات من در این مورد برای کسانی که آشنایی ندارند با این سیستم عامل
تاریخچه
ویندوز فون (به انگلیسی: Windows Phone) سیستمعامل است که توسط شرکت مایکروسافت برای گوشیهای هوشمند ساخته میشود و جانشین پلتفرم ویندوز موبایل است. ویندوز فون ۷ در نوامبر ۲۰۱۰ معرفی شد. در سیستم عامل ویندوز فون بر خلاف ویندوز موبایل، مایکروسافت بجای نشانه گرفتن بازار شرکتهای بزرگ، بازار مصرف کنندگان را نشانه گرفته است. در این سیستم عامل به جای استفاده از شکل برنامههای مبتنی بر ویندوز (فایلهای exe) از برنامههای مایکروسافت سیلورلایت استفاده شده است. ویندوز فون ۸ در اکتبر ۲۰۱۲ معرفی شد.
دارندگان ویندوز فون ۷ نمیتوانند به ویندوز فون ۸ آپگرید نمایند.
دوستان زیادی از من سوال میپرسند در مورد انتخاب گوشی و یا انتخاب سیستم عامل ویندوزفون
ابتدا این را بگم که فعلا در این تاریخ 25.5.1393 که این مطلب را می نویسم نظر شخصی من این هست که بهترین سیستم عامل تا به الان از نظر من Ios 7.1 شرکت اپل هست. بعد ویندوزفون 8.1 که اخیرا نسخه اصلی با تغییرات فراوان نسبت به قبل در دسترس قرار گرفته هست. بعد سیستم عامل اندروید4.4 کیت کت را بعد از این دو قرار میدهم. البته نظر شخصیه من هست.
دوستان عزیز
ویندوزفون تا به امروز پیشرفت زیادی داشته و خیلی هم سریع داره رشد میکنه. هم از لحاظ خود سیستم عامل و محیط کاربریش و هم از لحاظ تعداد و تنوع برنامه و بازی هاش در فروشگاهش.
من به شخصه تا حالا هر نرم افزاری را که خواستم را تونستم دانلود کنم و یا اگر بعضی نرم افزار ها هنوز برای ویندوزفون از طرف خود شرکت اصلی نرم افزار نوشته نشده ولی کلاینتش هست. یعنی برنامه شبیهش هست که شما رو وصل میکنه به همون سیستم.
مثل برنامه 6tag که واقعا عالیه و کار برنامه اینستاگرام را حتی با امکانات جالب تر انجام میده.
مشکل برنامه و بازی قبلا زیاد به چشم بعضی ها میومد که زیادی گیر میدادند و یک سیستم عامل نو پا را با اندروید و ios مقایسه میکردند.
ولی الان با سرعت وینفون داره برنامه هاش و بازیهاش مشکلاتشو برطرف میکنه و آپدیتهای جدید میفرسته.
ولی اصلا پیشنهاد نمیکنم از ios یکدفعه به وینفون بیایید. ابتدا یک گوشی دست دوم لومیا 520 بگیرید که وینفون 8.1 هم ساپورت میکنه و آپدیت هم برای اومده. ببینید میتونید با این سیستم عامل کار کنید؟
بعد گوشی قبلیتون رو بفروشید و تغییر سیستم عامل بدید.
ولی اندرویدی ها اگر مهاجرت کنند درصد کمتری میدم که پشیمون بشوند.مگر اینکه جزو آدمهایی باشید که زیادی از گوشی انتظار داشتید و بخواهید وینفون هم مثل اندرویدتون که سالهاست داره کار میکنه و مشکلات برنامه هاش و سیستم عاملش رو بعد از چندین سال تونسته برطرف کنه براتون کار کنه.
برای خرید برنامه هم کار مشکلی ندارید و آموزشش در اکثر سایتها هست.
در مورد رام های کشور های مختلف هم که برای گوشیهای ویندوزفون ارئه میشه فرقشون در اولویت آپدیت گرفتن و زبانهایی که ساپورت میکنند داره. البته ویندوزفون در همه حالات میتوانید هر زبانی که بخواهید بهش اضافه کنید.مانند زبان پارسی.
- من میگم بستگی به انتظاراتتون از گوشی داره.
- یک وینفون ارزون دست دوم بگیرید امتحانش کنید.گوشی گرون نخرید اول کار
- اگه علاقه مند عکاسی هستید حتما بیایید سمت ویندوزفون
- انتظار نداشته باشید در حال حاضر بهتر از ios و اندروید باشه .ولی برای مثلا من بهتر از اندروید هست
- کار کردن با وینفون بسیار راحت و لذت بخش هست.
باز هم نه من و نه کسی دیگر با قاطعیت میتونه بگه چه سیستم عاملی بهتره برای شما. فقط خودتان میتونید انتخاب آخر را داشته باشید چی خوب هست برای سلیقه و انتظاراتتون.
برای اطلاعات بیشتر به سایت رسمی ویندوزفون بروید.کلیک کنید اینجا
انواع گوشیهای ویندوزفون اینجا کلیک کنید
برنامه ها و بازیها را اینجا ببنید که چی داره چی نداره
نرم افزارهای پارسی ویندوزفون
کلیک کنید

دوستان گلم این قسمت هم اضافه کردم تا متوجه باشید که ویندوز موبایل اصل و هسته و کارایی و پیدایش و استفاده و همه چیزش
ارتباطی به اسمارت فون نداشته
تازه سال 2008 قرار بوده نسخه ای بیاد تا هم دستگاه های قبلی ساپورت کنه و هم در قالب اسمارت فون ها جوابگو باشه
نسخههاي مختلف ويندوز موبايلانواع گوشیهای ویندوزفون اینجا کلیک کنید
برنامه ها و بازیها را اینجا ببنید که چی داره چی نداره
نرم افزارهای پارسی ویندوزفون
کلیک کنید

دوستان گلم این قسمت هم اضافه کردم تا متوجه باشید که ویندوز موبایل اصل و هسته و کارایی و پیدایش و استفاده و همه چیزش
ارتباطی به اسمارت فون نداشته
تازه سال 2008 قرار بوده نسخه ای بیاد تا هم دستگاه های قبلی ساپورت کنه و هم در قالب اسمارت فون ها جوابگو باشه
1- Pocket PC 2002
سيستم عامل Pocket PC 2002 که بر اساس Windows CE 3.0 و مخصوص کامپيوترهاي جيبي بدون کيبورد با صفحه نمايش ( QVGA(240 * 320 طراحي شد ، مشابه نسخه اوليه آن يعني Pocket PC2000 ميباشد.
2- Windows Mobile 2003
سومين نسخه ويندوز ويندوز موبايل که Windows Mobile 2003 نام گرفت در 23 ژوئن ارائه شد، در واقع اولين نسخه اين سيستم عامل با عنوان "ويندوز موبايل" بود و در نسخههاي مختلف ارائه شد:
Windows mobile 2003 for Pocket PC Premium Edition
Windows mobile 2003 for Smart Phone Premium Edition
Windows mobile 2003 for Pocket PC Professional Edition
Windows mobile 2003 for Pocket PC Phone Edition
آخرين ويرايش، مخصوص گوشيهاي موبايل شامل برنامههاي خاص موبايل طراحي شده است. نسخه اي که براي اسمارت فونها (Smart Phone) طراحي شده و يک پلات فرم متفاوت دارد که برنامههاي خاصي براي اين نوع گوشيها را شامل ميشود؛ از جمله ويژگيهاي اسمارت فونها دارا بودن صفحه نمايش لمسي و کيبورد خاص است.
3- Windows Mobile 2003 SE
نسخهي دوم ويندوز موبايل 2003 که Windows Mobile 2003 SE نام دارد در 24 مارچ سال 2004 ارائه شده و براي اولين بار بر روي سيستمهاي Dell Axim X30 با تغييرات زيادي نسبت به نسخه قبلياش ارائه شد. اين تغييرات عبارتند از :
- امکان تغيير صفحه نمايش از حالت عمودي ( Portrait ) به حالت افقي ( Landscape )
- جستجوگر اينترنت Pocket Internet Explorer يا PIE که صفحه اينترنتي را به حالت يک ستوني در ميآورد و با اين کار خواندن صفحات وب را راحتتر مي کند.
- رزولوشن صفحه نمايش VGA ( 640 * 480 ) در اين سيستم پشتيباني ميشود. علاوه بر اين رزولوشن مربعي مثل 240 * 240 در برخي نسخهها وجود دارد .
- پشتيباني از اتصال بي سيم Wi - fi
4- Windows Mobile 5.0
ويندوز موبايل 5.0 که "Magneto " نام گرفته است در تاريخ 9 مي 2005 ارائه شد . اين سيستم عامل براساس Windows CE 5.0 است، از محيط کاريnet. سرويس پک 2 پشتيباني ميکند و قابليت اجراي برنامههاي .net را دارد.
5- Windows Mobile 6
آخرين ورژن ويندوز موبايل که در 12 ام فوريه ارائه شد و Crossbow نام گرفت، براي شبکه هاي 3GSM طراحي شده است.
اين سيستم عامل سه نسخه استاندارد دارد:
1- Windows Mobile 6 Standard براي اسمارت فونهاي بدون صفحه نمايش لمسي
2- Windows Mobile 6 Professional براي PDAهايي که قابليتهاي تلفن را هم دارند
3- Windows Mobile 6 Classic براي PDAهاي ساده که قابليتهاي تلفن را ندارند.
ويندوز موبايل 6 بر اساس Windows CE 5.2 طراحي شده و با ويندوز ويستا، Windows Live، Microsoft Office و محصولات Exchange 2007 سازگاري دارد.

برخي ويژگيهاي خاص اين ويندوز موبايل:
- بر پايه (5.2) Windows CE 5.0 طراحي شده است
- پشتيباني رزولوشن 480*800 و 320*320
- قابليت آپديت کردن سيستم عامل
- امکان دسترسي راه دور به کامپيوتر روميزي
- اجراي سريعتر و آسانتر برنامهها
- VOIP ( تلفن اينترنتي) بدون اکوشدن صدا
- Windows Live براي ويندوز موبايل
- امکانات پيشرفته بلوتوث
- کارت حافظه با قابليت کد کردن ديتا و اطلاعات روي کارت حافظه
- برنامه Smart filter براي جستجو سريع بين آهنگها، Contactها، ايميلها، فايلها و ...
- برنامه پيشرفته اشتراک اينترنتي براي راه اندازي گوشي به عنوان لپ تاپ
- Outlook Mobile با قابليت مشاهده ايميلها به صورت HTML
- امکان جستجو در بين شمارهها
- پشتيباني از امکانات AJAX، Java Script و XMLDOM براي جستجوگر وب
- برنامه Server Search براي جستجوي کامل صندوق ايميلها
- .Net frame work با نسخه 2 SPL
- برنامه SQL Server در حافظه Rom
- Office 2007 با فرمت XML که البته هنوز اين ويژگي پياده سازي نشده است.
ورژن آينده
Photon 2008
مايکروسافت در حال حاضر پروژه ارتقا ويندوز موبايل به يک سيستم عامل جديد با نام photon و تحت Windows Embeded CE 6.0 را در دستور کار دارد. اين سيستم عامل در واقع Photon ترکيبي از اسمارت فون و Pocket PC ميباشد
Last edited: