nexpay

ویندوزم از کار افتاده، کمک کنید!

شروع موضوع توسط rezadignity ‏19 مارس 2006 در انجمن بایگانی

  1. rezadignity

    rezadignity کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,583
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Iran
    از دیروز تا حالا ویندوزم خراب شده!
    وقتی کامپیوتر رو روشن می کنم بصورت عادی وارد مرحله اجرای ویندوز میشه و تا صفحه آبی رنگ لاگین یوزرها بدون اشکال میاد ولی به محض ورود به صفحه لاگین، هارد از کار بار می ایسته و دیگه هیچ اتفاقی نمی افته، حتی اسم یوزرها رو هم نمیاره. در این مرحله برای اومدن اسم یوزرها باید 10 - 15 دقیقه صبر کنی، بعد روی یکی از یوزرها کلیک کنی و دوباره 10 - 15 دقیقه صبر کنی تا فیلد برای وارد کردن پسورد ظاهر بشه....
    خلاصه پس از کلی دردسر وقتی وارد ویندوز میشی به جز بک گراند هیچ چیزی بالا نمیاد! Ctrl+Alt+Del رو هم که میزنم پروسس CPU روی 100% هست.
    چیکارش کنم؟ فایلهای خیلی مهمی روی کامپیوتر و درایو C دارم.:(
     
  2. IcedAngel

    IcedAngel Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,286
    تشکر شده:
    20
    محل سکونت:
    Philadelphia
    با safe mode هم بالا نمیاد ؟ شاید spyware داری
     
  3. rezadignity

    rezadignity کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,583
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Iran
    من وارد شدن به ویندوز در حالت Safe Mode رو از یاد بردم! نمی دونم با فشار دادن F8 بود یا راه دیگه ای داشت؟!
    لطفا یادآوری کنید!

    دیگر دوستان چه راهنمایی دارند؟
     
  4. milad_21

    milad_21 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2003
    نوشته ها:
    645
    تشکر شده:
    0
    همون جا که قراره لاگین کنی، ctrl+alt+del رو بزن! ببین کدوم پروسس داره 100% میگیره!!؟
     
  5. rezadignity

    rezadignity کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,583
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Iran
    پروسس سیستم

    چه جوری برم تو Safe Mode ؟
     
  6. IcedAngel

    IcedAngel Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,286
    تشکر شده:
    20
    محل سکونت:
    Philadelphia
    همون قبل از اینکه لوگوی ویندوز رو ببینی موقع روشن شدن ... F8 رو بزن تا بره تو safemode حداقل فایلهات رو نجات بده ... بعد یه ویندوز بریز احتمالا" spyware گرفته سیستمت :blink:
     
  7. rezadignity

    rezadignity کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,583
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Iran
    اول که نمی دونستم با کدوم کلید میره تو safe mode همه کلیدهای F رو زدم ولی نرفت! ممکنه دیگه توی safe mode هم نره؟
     
  8. IcedAngel

    IcedAngel Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,286
    تشکر شده:
    20
    محل سکونت:
    Philadelphia
    تو safe mode نرفت ؟؟؟؟ :blink: یادمه از تو خوده ویندوز هم میشد restart in safe mode کرد ... نمیدونم چه جوری بود ... ولی عجیبه تو safe mode نمیتونی بری ... مطمئنی F8 رو میزنی ؟! بعد از مرحله شمردن رمت بلافاصله بعد از این که صفحه BIOS ت و اینا میره بزنش
    ببینم با یه آنتی ویروسی چیزی اسکن کردی ؟ spy یا Worm رو سیستمت گیر نیاورده ؟ :blink:
     
  9. Dr Mahdi Khan

    Dr Mahdi Khan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    393
    تشکر شده:
    1
    دوست عزيز! با اين مشكل روبرو شدم. متأسفانه هيچ راهي بجز پاك كردن كامل ويندوز و ريختن مجدد آن نداريد:(
    ضمناً شما با ياهو مسنجر كار مي كرديد درسته:blink: :blink:
     
  10. rezadignity

    rezadignity کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,583
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Iran
    منظورتون رو متوجه نمیشم! منظورتون زمان خراب شدن ویندوزه؟
    خوب من مثل همه از یاهو مسنجر استفاده می کردم ولی در هنگام بروز مشکل مسنجر هیچ نقشی نداشت!
    موقع بالا اومدن ویندوز این مشکل خودشو نشون داد!
    چیکار کنم؟ فایلهای مهمی دارم توی C.
     
  11. IcedAngel

    IcedAngel Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,286
    تشکر شده:
    20
    محل سکونت:
    Philadelphia
    خب اگه تو درایو C هستش این که مشکلی نیست بابا !!!! من فکر کردم هیچ کاری نمیتونی بکنی ... الان مگه با سیستمت نیستی ؟ پس داره کار میکنه ... اون فایلهای مهمت رو بریز تو یه پارتیشن دیگت ... بعد بزن کل درایو C رو فرمت کن و ویندوز جدیدت رو بریز ... قبلشم هر چی فایل Hidden سیستمی تو درایو های دیگت هست پاک کن که خیالت راحت باشه ... این سیتمت یه spy گرفته حالا ببین من کی گفتم ... تمام مشخصات یه spy شرور رو داراست !
     
  12. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,303
    تشکر شده:
    254
    محل سکونت:
    تهران
    مگه نميگه هيچي جز بک گراند نمياد احتمالا با يه سيستم ديگس.
    nc تحت داس توي سيدي bootable داري؟ بزار برو از طريق اون هر کار ميخاي با فايل هات بکن. بعد ويندوزو عوض کن
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. Dr Mahdi Khan

    Dr Mahdi Khan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    393
    تشکر شده:
    1
    جونم منظورم اين بود كه دليل اصلي حالت مشابه شما استفاده غير ايمن از ياهو مسنجر بود چراكه بهرين راه نفوذ هكرها همين است و شما بايد از اين به بعد آنتي ويروس و آنتي فايروال قوي و همچنين ويندوز سرويس پك 2 يا بهتر از اون ويندوز مديا سنتر و وقتي ويستا اومد اونو بريزي.;)
     
  15. h_arian

    h_arian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    30
    تشکر شده:
    0
    يه راه ديگه هم اينه كه روي يك partition ديگه windows xp بريزي بعد با اون بري سراغ فايل‌هات توي درايو c .
    البته اگه windowsت xp بوده و فايل‌هايي كه مي‌خواي توي my documents يكي از user account هاست اول بايد بري passwordش رو حذف كني تا از طريق windows جديدت قابل دسترسي باشند.
    اگر هم توي my documents نيستند كه فبها!
    ضمنا توصيه ميكنم براي پيشگيري از اين جور مشكلات يه microsoft antispyware روي سيستمت نصب كني. و يك backup هم از system registery داشته باشي.
     
  16. persian-earning

    persian-earning کاربر فعال درآمد اینترنتی کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2004
    نوشته ها:
    1,073
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    UnderNet
    با يك ديسكت بوت داس بيا بالا و بعد از وارد شدن به داس هر چي فايل داري را به درايوهاي ديگه كپي كن بعد هم با خيال راحت يه ويندوز تميز بريز!!!
     
  17. rezadignity

    rezadignity کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,583
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Iran
    نــــه!! من اون پستها رو با لپ تاپ ملت اهل خانه زدم. البته مژده بدم بت؟ این پستو دارم با کامپیوتر خودم که ویندوزشو عوض کردم و قبلش فایلهای مهم رو ریختم تو درایو D دارم میزنم!
    حالا بگو چه جوری مشکلم حل شد؟ با F8 ، رفتم تو SafeMode و فایلهای مهم رو ریختم تو درایو D. قبلا چون همه F ها رو با هم و بصورت پشت سر هم فشار میدادم نمیرفت تو SafeMode ، ولی بعد از اینکه توسط پست شما مطمئن شدم که با F8 هست تونستم برم توش.

    آره نمی دونم چی بود که بدون سیف مود لاگین نمی کرد.

    من از اولین ورژن XP که تو سال 2001 اومد استفاده می کنم ممکنه از اون باشه؟

    اتفاقا توی My Documents بود. خوشبختانه کار به اینجاها نکشید!

    با سپاس از همه دوستان، نوروزتان خجسته! ​
     
  18. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان

    خواهش میکنم کاری نکردم...:D :p
     
  19. ♂MAJID

    ♂MAJID کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,238
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    HellioN !!!
    تایید میشه !! دقیقا
     
  20. Haamed

    Haamed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کلیسای ایرانیان

    کار این بنده خدا راه افتاده متاسفانه دیر تایید کردی....:lol:
     
  21. rezadignity

    rezadignity کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,583
    تشکر شده:
    6
    محل سکونت:
    Iran
    خوشبختانه مشکل برطرف شد.
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal