ویندوز ویستا روی هارد ساتا

شروع موضوع توسط pilot ‏27 فوریه 2007 در انجمن ویندوز

  1. pilot

    pilot مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    6,495
    تشکر شده:
    1,246
    محل سکونت:
    Internet
    دوستان کسی ویندوز ویستا رو روی هارد ساتا نصب کرده؟

    من یه ویندوز ویستا خریدم اما وقتی رفتم برای نصب دیدم زهی خیال باطل اصلا هارد رو نمیشناسه :wacko:

    بچه ها اگه کسی تجربه ای در این مورد داره کمک کنید . مشکل از ویندوزی که من خریدم؟ آخه نمیشه که ویندوز ویستا درایور ساتا نداشته باشه . یا چی؟;)
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. nsh

    nsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    i & j : 2 & 3
    من که بدون هیچ مشکلی نصب کردم به هیچ وجهم چیز غیر عادی ای نداشت
     
  4. pilot

    pilot مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    6,495
    تشکر شده:
    1,246
    محل سکونت:
    Internet
    جدی؟ چقدر خوب:)
    ویندوز ویستاتون رو از جای خاصی خریدید؟ یا مثلا مال شرکت خاصی هست؟ چون اینی که من دارم اصلا وقتی اون پنجره درایو ها رو میاره هیچکدوم رو نمیشناسه.

    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
     
  5. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,315
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    منم مشکل نداشتم
    از پایتخت خریدم واسه شرکت آبی کامپیوتر
     
  6. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,939
    تشکر شده:
    7
    البته من ویستا نصب نکردم ولی این احتمال هست که کنترلر ساتا دستگاه شما نیاز به درایور در موقع نصب داشته باشه (درایور روی فلاپی)
     
  7. StarSoheil

    StarSoheil Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,165
    تشکر شده:
    42
    محل سکونت:
    Malaysia
    دقیقا همین مشکل رو یکی از دوستان داشت ، منم موندم مشکل از کجاست:blink:
     
  8. یاشار

    یاشار Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2006
    نوشته ها:
    1,262
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Atlantica
    هارد من هم ساتاست، ولی اون موقع که خریدمش خود شرکت سازنده یه درایور بر روی فلاپی تحت عنوان VIA SATA RAID Driver برای نصب همهء ویندوزها روی این هارد در نظر گرفته بود. بدون اون درایور هیچ جوری نمیشه نمی شه ویندوز XP روش نصب کرد. شاید برای ویندوز ویستا هم یه همچین درایوری وجود داشته باشه.
     
  9. nsh

    nsh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    680
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    i & j : 2 & 3
    نه. مال من که مال جای خاصی نبود
     
  10. pilot

    pilot مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    6,495
    تشکر شده:
    1,246
    محل سکونت:
    Internet
    خب مشکل حل شد. :D

    رفتم داخل BIOS کانال پورت ساتا رو عوض کردم درست شد.

    اگه خواستید بگید تا دقیقا برم نگاه کنم کجای بایوس بود براتون بنویسم.
     
  11. titan_550

    titan_550 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 فوریه 2007
    نوشته ها:
    204
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    IR
    فرمت درايو هات NTFS هست؟
    ويستا با FAT كار نمي كنه!
     
  12. hamilton

    hamilton Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,056
    تشکر شده:
    62
    هارد من SATA هست و ويستا را هم نصب كردم روي درايو D و از قبل هم روي درايو C ويندوز XP داشتم.مشكلي نداشت و همه چيز بخوبي پيش ميره.
     
  13. moryabdi

    moryabdi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 می 2006
    نوشته ها:
    300
    تشکر شده:
    4
    من بدون فلاپی و با روش Inegration نصب کردم
     
  14. pilot

    pilot مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    6,495
    تشکر شده:
    1,246
    محل سکونت:
    Internet
    بله NFTS هستند.
    اما خب اگه هم نباشن میشناستشون بعد میگه که باید NTFS کنی.
     
  15. StarSoheil

    StarSoheil Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,165
    تشکر شده:
    42
    محل سکونت:
    Malaysia
    می خواهیم:)
     
  16. pilot

    pilot مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    6,495
    تشکر شده:
    1,246
    محل سکونت:
    Internet
    خب طبق بایوس من اینجوری بود:

    Integrated Peripherals

    قسمت On Chip SATA رو روی Manual گذاشتم

    و بخش SATA Port0 Configure As رو روی SATA Port0 تنظیم کردم.

    (درحالت اولش On Chip SATA روی Auto بود و ساتا پورت روی IDE Pri.Master تنظیم میشد.)
     
  17. StarSoheil

    StarSoheil Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2005
    نوشته ها:
    2,165
    تشکر شده:
    42
    محل سکونت:
    Malaysia
    لطف کردین.;)
     
  18. b_keyvani

    b_keyvani کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2007
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0

    در تکمیل فرمایشات این دوست عزیزمون (که مثل خودم تا ته توی همه مشکلات رو درنیاره ول کن نیست!!) باید بگم که اگه مادربورد سیستمتون از نوع GIGA 8i945g یا مدلهای مثل اونه، توی تنظیمات BIOS و قسمت Integrated Prephrals باید تنظیم مربوط به on-Chip SATA Mode رو در حالت Enhanced قرار بدین و نیز onboard H/W Giga RAID رو هم غیر فعال (Disabled) کنید.
    البته اگه دو یا چند تا هارد دارید بهتره تنظیمات مربوط به RAID Controller رو دقیق و کامل (باتوجه به دفترچه راهنما) انجام بدین.
    ضمناً باید بگم محیط و گرافیک وستا واقعا عالیه!!!:blink: و همچنین همه نرم افزارهایی که با xp کار می کنن به راحتی نصب و اجرا می شه. مخلص همه دوستداران بیل گیتس جون!!و سیستم عاملهای توپش!!!;)
     
  19. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    285
    محل سکونت:
    Tehran
    ممنون از توضیحات مفیدتان


    البته باید بگم بهتر بود می فرمودید که اغلب نرم افزارها . چون برخی از نرم افزارها که برای XP طراحی شده بوده در ویستا کمی مشکل دارند و به ادعای سایت های نویسنده این برنامه ها باید منتظر ورژن مخصوص ویستا بود .
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی