• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ویندوز XP بازنشسته می شود !!!

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
از ژانویه سال 2008، دیگر سیستم عامل ویندوز اکس پی بر روی کامپیوترهای جدید عرضه نخواهد شد.

_42796009_retire-ap203.jpg

مایکروسافت در حالی در نظر دارد فروش این سیستم عامل را متوقف سازد که بررسی ها نشان داده است مشتریان استقبال چندان گرمی از ویندوز ویستا، سیستم عامل جدیدی که به تازگی از سوی این شرکت ارائه شده، به عمل نیاورده اند.

یک نظرسنجی توسط موسسه تحقیقات بازاریابی "هریس اینتراکتیو" نشان داد که تنها ده درصد از افراد مورد پرسش، در آینده نزدیک قصد ارتقای سیستم ویندوز خود به ویستا را دارند.

شوکی برای کامپیوترها

مایکروسافت اعلام کرده دیگر به شرکت های عمده سازنده کامپیوتر نظیر دل، اچ پی و توشیبا مجوز نصب سیستم عامل قبلی را بر روی کامپیوترهای تولیدی صادر نخواهد کرد.

البته مدیران این شرکت می گویند که پشتیبانی از ویندوز اکس پی همچنان ادامه خواهد یافت.

ویندوز اکس پی بازنشسته می شود تا راه را برای ویندوز ویستا باز کند که نسخه های متفاوتی از آن برای مصارف متفاوت مشتریان عرضه شده است.

با این حال، نتایج یک نظرسنجی که در اوایل آوریل ارائه شد، نشان می دهد که ویستا هنوز موفق به جذب شمار قابل توجهی از مشتریان بالقوه نشده است.

این مطالعه که بر روی 2.223کاربر اینترنت در آمریکا انجام شد، نشان داد که با وجود آنکه 87 درصد از آنها در باره سیستم عامل جدید شنیده اند، تنها دوازده درصد از آنهایی که از عرضه ویندوز ویستا اطلاع داشته اند، قصد نصب آن بر روی کامپیوتر خود را داشته اند.

با اینکه این بررسی نشان داده است که برخی از مردم قبل از خرید کامپیوتر منتظر عرضه ویندوز ویستا بوده اند، شصت درصد نیز اظهار داشته اند که عرضه این سیستم تاثیری در برنامه خرید آنها نداشته است.

این یافته ها همچنین نشان می دهد که هفتاد و نه درصد از پرسش شوندگان از ویندوز اکس پی در کامپیوترهای خانگی خود استفاده می کنند.

ارتقای اجباری
در خبرهای دیگر آمده است که کسانی که برنامه آزمایشی ویندوز ویستا را نصب کرده بودند از اول ژوئن دیگر قادر به استفاده از آن نیستند.

میلیونها نفر نسخه آزمایشی ویندوز ویستا را بر روی کامپیوترهای خود نصب کرده اند تا از کم و کیف این سیستم عامل آگاه شوند و در ضمن به مایکروسافت برای بهینه سازی آن کمک کنند.

مدیر نوآوری نرم افزاری مایکروسافت گفته است که از تاریخ اول ژوئن مشتریان باید تصمیم بگیرند که آیا می خواهند سیستم خود را به ویستا ارتقا دهند یا به استفاده از سیستم عامل قبلی خود بازگردند.

اما مشکل اینجاست که نسخه آزمایشی ویستا به کاربران اجازه نمی دهد مستقیما به نسخه پیشین ویندوز برگردند. آنها یا مجبورند دوباره سیستم عامل قبلی را نصب کنند یا اینکه نسخه "نهایی" و کامل ویستا را بخرند.

ویستا در شش نسخه عرضه شده است، سه نسخه برای کاربران خانگی، دو نسخه برای کارهای حرفه ای و تجاری و یک نسخه برای بازارهای خاص.

ویندوز اکس پی که در اکتبر 2001 عرضه شد، یکی از محبوب ترین سیستم های عامل کامپیوتر در جهان به شمار می رود که گفته می شود بیش از چهارصد میلیون نسخه از آن در حال استفاده است.

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
تو ایران فکر نمی کنم به این زودی ها این اتفاق بیفته

آره ... اینجا من شرکتهایی رو دیدم که به روال سالها قبل یه ویندوز 98 فارسی روی سیستم نصب می کنند و بعد تحویل میدهند ... !!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
حیف میشه ، ویندوز خیلی خوبی بود :cigar:

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
آره ... اینجا من شرکتهایی رو دیدم که به روال سالها قبل یه ویندوز 98 فارسی روی سیستم نصب می کنند و بعد تحویل میدهند ... !!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ويندوز 98 دلت مياد به اين ماهي:D

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
xp يه چيز ديگه بود

ولي ويستا را هم دست كم نگيريد !!

ParsiKade

Registered User
لایک‌ها
6
بايد با تكنولوژي جلو رفت ... Xp هم كه اومده بود خيلي از اين مزخرفات مي گفتن.

5 سال ديگه كه يه سيستم عامل جديد بياد همه مي گن ويستا بهترين بود و اين جديده خوب نيست ... !!

Merott

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بايد با تكنولوژي جلو رفت ... Xp هم كه اومده بود خيلي از اين مزخرفات مي گفتن.

5 سال ديگه كه يه سيستم عامل جديد بياد همه مي گن ويستا بهترين بود و اين جديده خوب نيست ... !!
دقیقاً موافقم....
این ویندوز تازه اومده بیرون.... هنوز خیلی مشکلات داره که باید برطرف بشن.... هنوز خیلی از برنامه ها روی این ویندوز مشکل دارن!
من الان هر دوتا ویندوز رو با هم روی کامپیوترم دارم، ولی از ویستا فقط موقعی استفاده می کنم که کار زیادی با کامپیوتر ندارم یا اینکه میخوام بیشتر از ویستا سر در بیارم!

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
اقا به سخت افزار هم ارتباط زیادی داره
سخت افزار اگه ارزون بشه به راحتی جایگزین میشه الان من خودم واسه خرید یه رم 1G دارم لحظه شماری می کنم اما حیف که نمی تونم
دوما هم مسائل کپی رایت و خرید سی دی اصل این موارد هم تو ایران فعلا نیست اون ویندوز هم که به این راحتی کرک نمیشه و قابل نصب و کار نیست

Lolitta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا به سخت افزار هم ارتباط زیادی داره
سخت افزار اگه ارزون بشه به راحتی جایگزین میشه الان من خودم واسه خرید یه رم 1G دارم لحظه شماری می کنم اما حیف که نمی تونم
دوما هم مسائل کپی رایت و خرید سی دی اصل این موارد هم تو ایران فعلا نیست اون ویندوز هم که به این راحتی کرک نمیشه و قابل نصب و کار نیست

دوست عزیز ! من شنیدم که آمریکا برای اینکه بازار سیستم عامل رو از دست نده برای کشورهایی که سیستم عاملشون به طرف لینوکس میره ... ویندوز ویستا رو 6 تا 8 دلار به صورت کرک شده میفروشه !

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
فقط ویندوز قدیمی 95! خداییش راحت ترین و بی دردسر ترین سیستم عامل همون بود.

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
ویندوز XP بازنشسته می شود !!!
راستی در رد این عنوان، به خبری که هم اکنون به دستم رسید توجه کنید:
سرویس پک سوم ویندوز XP در نیمه نخست سال 2008 منتشر می شود

"ماری جو فولی" از نویسندگان ZDNet در وبلاگ شخصی خود نوشته است، باید خاطر نشان کنم که فعلآ از بسته جانبی سرویس پک سوم ویندوز XP خبری نخواهد بود، همچنانکه پیش از این در مصاحبه ای "Paul Thurrott" نیز به چنین امری اشاره کرده بود.

من از مسئولان مایکروسافت خواستم تا در اطلاعیه ای رسمی سخنان Paul را پیرامون XP SP3 تائید کنند و نظر خود را نیز بگویند و سخنگوی مایکروسافت در پاسخ چنین گفت:

"مجموعه SP3 جهت ویندوز XP نسخه های خانگی (Home Edition) و حرفه ای (Professional) در حال حاضر برای انتشار در نیمه نخست سال 2008 در نظر گرفته شده است. با این وجود، این یک تاریخ موقت است."

به بیان دیگر، حداقل در زمان کنونی مایکروسافت بیشتر ترجیح می دهد لیستی از تغییراتی که در SP3 وجود دارند را آماده نماید تا در زمانی مناسبتر به انتشار آن بپردازد.

منبع خبر: WinBeta.Net (نقل از ZDNet blog)

بالا