ufont
کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
سلام دوستان ، با نزدیک شدن عید همونطور که میدونید کارهای تبلیغاتی اوج میگیره
من خودم به شخصه برای شرکت های بزرگی تیزرهای سنگینی ساختم و امسال به این فکر افتادم که این امکان رو برای مشاغل و کسب و کارهای کوچک تر محیا کنم، چون میدونید تیزر ویدئویی جزو گران قیمت ترین نوع تبلیغ و در مقابل اثر بخش ترین هست، چون حرفی برای گفتن باقی نمیزاره، نمونه کوچکش تیزری هست که برای خودم خیلی وقت پیش زدم مطمئنا با دیدنش تمام ابهامات و ... در مورد طراحی آنلاین و .. حل خواهد شد و این همان ویژگی مهم تیزر تبلیغاتی ویدوئی است :
http://www.utarh.ir/wp-content/uploads/2013/05/Utarh-About.flv
(بزودی نمونه کارهای بیشتری در این سطح از تیزر قرار میدم)
خلاصه من در این پکیج ها سعی کردم تیزرهای با کیفیت مطلوب رو با قیمتی باورنکردنی ارائه کنم.
قیمت ها + امکانات هر سطح تیزر را در تصویر زیر مشاهده کنید :
برای آغاز کار هم :
طراحی لوگو :
نمونه کارهای لوگو :
زاویه دید بیشتر
زاویه دید بیشتر
زاویه دید بیشتر
زاویه دید بیشتر
روش کار :
واریز 50% از کل ابتدای کار
واریز 50% دوم هنگام تحویل و ورود به مرحله اصلاحات طرح
اصلاحات در طرح تا بی نهایت بار بدون محدودیت قابل اعمال است
من خودم به شخصه برای شرکت های بزرگی تیزرهای سنگینی ساختم و امسال به این فکر افتادم که این امکان رو برای مشاغل و کسب و کارهای کوچک تر محیا کنم، چون میدونید تیزر ویدئویی جزو گران قیمت ترین نوع تبلیغ و در مقابل اثر بخش ترین هست، چون حرفی برای گفتن باقی نمیزاره، نمونه کوچکش تیزری هست که برای خودم خیلی وقت پیش زدم مطمئنا با دیدنش تمام ابهامات و ... در مورد طراحی آنلاین و .. حل خواهد شد و این همان ویژگی مهم تیزر تبلیغاتی ویدوئی است :
http://www.utarh.ir/wp-content/uploads/2013/05/Utarh-About.flv
(بزودی نمونه کارهای بیشتری در این سطح از تیزر قرار میدم)
خلاصه من در این پکیج ها سعی کردم تیزرهای با کیفیت مطلوب رو با قیمتی باورنکردنی ارائه کنم.
قیمت ها + امکانات هر سطح تیزر را در تصویر زیر مشاهده کنید :

برای آغاز کار هم :

طراحی لوگو :

نمونه کارهای لوگو :

زاویه دید بیشتر

زاویه دید بیشتر

زاویه دید بیشتر

زاویه دید بیشتر

روش کار :
واریز 50% از کل ابتدای کار
واریز 50% دوم هنگام تحویل و ورود به مرحله اصلاحات طرح
اصلاحات در طرح تا بی نهایت بار بدون محدودیت قابل اعمال است