• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ویژه ویژه فروش پنل ارسال پیامک با 88% تخفیف

gabriel40

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید خدمت همه

بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب.

چند وقتی بود که یکی از رفیقام دنبال یه پنل خوب و ارزون میگشت خودش هر چی گشته بود چیزی که مد نظرش بود رو پیدا نکرد به من گفت که تو هم بگرد ، منم گفتم باشه. بعد از کلی گشت و گذار و مقایسه قیمت ها ، یک هو زد به سرم برم توی سایت های تخفیفی شاید چیزی گیرم اومد. رفتم توی سایت تخفیف یاب دیدم بله خود خودشه. الان رفیقم خریده میگه عالیه. من خودم با مدیرش مکاتبه کردم ( ایمیل زدم ) برام یه ایمیلی فرستاد با این محتوا:

سلام و خسته نباشید خدمت شما گروه اسپاردا به مناسبت عید نوروز فروش ویژه پنل های ارسال پیامک را آغاز کرده که دارای امکانات زیر میباشد: ارسال به کد پستی - ارسال منطقه ای - ارسال به شهر ها - دارای کاملترین بانک مشاغل ایران و بانک مشاغل اختصاصی اسپاردا - منشی پیامک - برگزاری مسابقه و قرعه کشی - ارسال به صورت فلش - دارای قابلیت کد خوان - ارسال پیامک بین المللی و ده ها امکانات دیگر. شما میتوانید با انتخاب یکی از پنل های ارسال پیامک و شارژ آن ، به صورت انبوه و یا تکی برای خود تبلیغ کنید ، تبلیغاتی که همه میخوانند. با ما تماس بگیرید ( اما قبل از نماس مقایسه کنید) http://sms.sparda.ir

حالا نمیدونم بگیرم یا نه دو دلم میخواستم بدونم کسی از اینجا با اینا کار کرده یا نه. اگه آره که نظر خودشو اعلام کنه ببینیم چطوریه.
در ضمن یادم رفت بگم که تنها دو روز دیگه باقیمونده ( فروش ویژه عید رو میگم). 88% تخفیف خداییش خیلی خوبه.اینم لینک:

تا 88% تخفیف خرید پنل قدرتمند ارسال پیامک انبوه از اسپاردا - تخفیف یاب

ahmad.bazargani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از این وب سایت تخفیف یاب قبلا یک پنل دیگه گرفته بودم، که خیلی خوب بود. یکی از دوستام هم جدیدا این پنل اسپاردا رو خریده. و اون هم راضی بوده. فکر می کنم تا تموم نشده بخری خوبه. فکر کنم الان زیاد هم وقت نمونده.

بالا