ویژگی مقابل را غیرفعال کنید Overtype Mode

شروع موضوع توسط mynobar ‏11 اکتبر 2005 در انجمن گفتگو پیرامون مسایل مربوط به فروم

  1. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    روی سخنم با مدیر سایت ، جناب ehsan است.
    چند دقیقه پیش ، وقتی که یکی از Post هایم را Edit میکردم ، متوجه شدم که ویؤگی Overtype Mode فعال شده
    چنانکه میدانید ، این ویژگی بیشتر از آنکه مفید باشد ، دردسرساز است
    لطفاً رسیدگی کنید
    متشکرم :hmm:
     
  2. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
  3. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    مگر با Ms Word کار نکردی؟
    اگر این ویژگی فعال باشد ، هنگام تایپ کردن ، موقع زدن کلید Space ، به جای اینکه یک کاراکتر فاصله بیندازد ،
    فقط کاراکتر بعدی را پاک میکند که همانطور که گفتم ، برای تایپیست ها ، اعصاب خورد کن است.
    در MS Word برای غیرفعال کردن این ویژگی ازمنوی Tools گزینه Options را انتخاب و از سربرگ Edit عبارت Overtype mode را غیر تیک دار کنید.
     
  4. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
  5. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    خواهش میکنم ، قصد جسارت نداشتم.
    امیدوارم که مدیر سایت برای این مشکل چاره ای بیاندیسد.

    حالا که آنلاین هستیم ، خواهشن ، دعوتنامل پرشین گیگ داری؟
    من نیاز شدید دارم ، اگه داری لطف کن و یکی هم به من بفرست.
     
  6. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    An Invitation has been emailed to your friend nemidonam at [email protected]

    [​IMG]
     
  7. footbal
  8. ....P30....

    ....P30.... کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2003
    نوشته ها:
    1,141
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    World Wide Web 8-)
    نه منکه با فایرفوکس کار میکنم همچین مشکلی ندارم :D
     
  9. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    ظاهزاً گاهی از اوقات این ویژگی به طور اتوماتیک فعال می شود
    درست مثل Word که هر از چندگاهی به طور ناخواسته این ویژگی فعال می شود
    منشأ این حالت رانمی دانم
    آیا شما اطلاعی دارید؟
     
  10. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    ناخواسه نيست جانم! دست مباركتان به كليد insert ميخوره اينوري ميشه! تو همه جاي ويندوز همين طوريه حالا چه word چه توي اديتور فوروم!
     
  11. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    بله
    سخن شما درست است
    اشتباه از من بود
    از تذکر شما سپسسگذارم
    پیروز باشید
     
  12. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    حالا اون ويژگي overtype نگون بخت اين وسط چه كاره بيد؟! [​IMG]
     
  13. یاشار

    یاشار Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2006
    نوشته ها:
    1,262
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Atlantica
    من یه سرچ زدم این تاپیک رو پیدا کردم.
    این ویژگی Overtype Mode واقعاً اعصاب خورد کنه. اگه براتون امکان داره غیرفعالش کنید.
    مرسی.
     
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
  15. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
  16. یاشار

    یاشار Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2006
    نوشته ها:
    1,262
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Atlantica
    عزیزم دقت کردم! ولی همیشه هم اینطوری نیست! گاهی اوقات موقع ادیت کردن پستها خود به خود و بدون زدن کلید insert این اتفاق میفته. چون من بارها دقت کردم. احتمالاً یه جور باگه.
    شما رو نمی دونم، ولی من که خودم این ویژگی همیشه ملیهء غذابم بوده. اگه غیرفعال بشه خیلی بهتره...
     
  17. Mohammadirani@

    [email protected] Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 می 2006
    نوشته ها:
    1,181
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    GraphicStore.ir
  18. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    یاشار جان خدا خیرت بده ، :) منو امشب خوشحال کردی ،
    آخه این اولین تاپیکی بود که من در پی تی زدم ، :blush:
    اون شب ماه رمضمونی ساعت 3 نیمه شب سال گذشته بود که با حاجی و مهدی و پی سی کل کل می کردیم ... :cool:
    یاد اون قدیما به خیر ، عجب دورانی بود ، :rolleyes:
    حیف که حالا دیگه اون حس و حال رو ندارم .:wacko:
     
  19. یاشار

    یاشار Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2006
    نوشته ها:
    1,262
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Atlantica
    خواهش می کنم آقا حبیب. راستش داشتم تاپیکای شما رو سر می کردم، اینو پیدا کردم. دیدم مشکل خودمم هست، این بود که آوردمش بالا.
    گویا اون موقع که اینو باز می کرید دیتابیس مورد داشته و سه تا تاپیک همسان باز شده!
    دو تا دیگه از همین تاپیک اینجاست.
     
  20. roozbeh

    roozbeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    1,647
    تشکر شده:
    1
    هییی هیییییی هیییییییییییی
     
  21. raxtastar

    raxtastar "کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,933
    تشکر شده:
    668
    اوه پسر ببین کی اومده!!!!!!!!!!!

    سلام خوبی !!!

    بجا آوردی
     
  22. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,556
    تشکر شده:
    2
    سلام عزیزم ، :)
    مگه میشه تو رو از یاد برد ؟

    آواتار جدیدم رو هم حال میکنید دیگه ؟ :rolleyes:

    آخه ملی مذهبی شدم ها . :D :cool:
     
zarpopخرید بک لینک