evenger
Registered User
درود
دوستان بعد از فروختن گوشی قبلی توی تاپیک قبل گفته بودم که باز گوشی برای فروش میذارم.
2 تا گلکسی ایس دیگه موجوده
اولیش
تمیز / بدون خط و خش / رم 2 گیگ / محافظ صفحه / کاور ژله ای و از همه مهمتر 4 ماه هم گارانتی مایکروتل داره.
قیمت پایه واسه این گوشی = 330 تومن زیر این قیمت هم حتی 1 دونه ریالی قیمت ندید.
عکس ها :

گوشی بعدی : فروخته شد به دوست عزیزم navid_ati مبارکشون باشه.
تمیز / بدون خط و خش / محافظ ژله ای / رم 8 گیگ / محافظ صفحه ضد خش مات
قیمت پایه برای این گوشی 310 تومن تخفیف داده نمیشه حتی شما دوست گرامی

قیمت آک گوشی رو خودم دارم نیاز به یاد آوری نیست که فلان جا اینقده و من اینقدر میخرم.
اسپم و انجام حرکات نمایشی آزاد / مارپیچ / دور پلیسی / تیک آف / دستی / دور درجا ( نمره منفی نداره می تونید چراغ قرمز رو هم رد کنید )
هر 2 گوشی رام 2.3.3 خاورمیانه ریخته شده. پچ های افزایش سرعت / کاهش مصرف باتری ریخته شده/ کرنل 82 ریخته شده هر 2 رم پارتیشن بندی شده و از بابت ریختن نرم افزار خیالتون راحت که همش رو روی رم میریزه.
موفق و موید باشید.
یا حق
دوستان بعد از فروختن گوشی قبلی توی تاپیک قبل گفته بودم که باز گوشی برای فروش میذارم.
2 تا گلکسی ایس دیگه موجوده
اولیش
تمیز / بدون خط و خش / رم 2 گیگ / محافظ صفحه / کاور ژله ای و از همه مهمتر 4 ماه هم گارانتی مایکروتل داره.
قیمت پایه واسه این گوشی = 330 تومن زیر این قیمت هم حتی 1 دونه ریالی قیمت ندید.
عکس ها :

گوشی بعدی : فروخته شد به دوست عزیزم navid_ati مبارکشون باشه.
تمیز / بدون خط و خش / محافظ ژله ای / رم 8 گیگ / محافظ صفحه ضد خش مات
قیمت پایه برای این گوشی 310 تومن تخفیف داده نمیشه حتی شما دوست گرامی

قیمت آک گوشی رو خودم دارم نیاز به یاد آوری نیست که فلان جا اینقده و من اینقدر میخرم.
اسپم و انجام حرکات نمایشی آزاد / مارپیچ / دور پلیسی / تیک آف / دستی / دور درجا ( نمره منفی نداره می تونید چراغ قرمز رو هم رد کنید )
هر 2 گوشی رام 2.3.3 خاورمیانه ریخته شده. پچ های افزایش سرعت / کاهش مصرف باتری ریخته شده/ کرنل 82 ریخته شده هر 2 رم پارتیشن بندی شده و از بابت ریختن نرم افزار خیالتون راحت که همش رو روی رم میریزه.
موفق و موید باشید.
یا حق
Last edited: