آژانس هواپیماییdaftare shoma
nexpay

ياهو ديوونه شده يا مخابرات ايران!!!

شروع موضوع توسط mokhche ‏19 ژوئن 2005 در انجمن نرم افزارهای اینترنتی

  1. mokhche

    mokhche کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 آپریل 2005
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran,ilam
    سلام
    بابا يكي كمك كنه
    ياهو ديگه روم هاي فارسي كه تو قسمت آسيا بودن رو نشون نميده

    اين اتفاق فعلا تو استان ايلام افتاده
    از جاهاي ديگه خبر ندارم

    اين اتفاق بعد از اينكه مخابرات خط دتا رو 5 ساعت قطع كرد افتاد
     
  2. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    مال ما نيز همين طور! كلهم user room ها نمياد! :lol: البته ما كه اهله چت نبوده ، نيستيم و نخواهيم بود! ببندنش بهتر :D
     
  3. !!!!!!!!!!!!!!!

    !!!!!!!!!!!!!!! Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    0
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-
    مشكل از خود ياهو هست
    من با 2way نميتونم باز كنم ....
     
  4. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    ديشب هم يكي گفت نميتونه وارد اتاق هاي ياهو بشه.
    عجيبن غريبا! [​IMG] [​IMG]
     
  5. Ali_k67

    Ali_k67 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 می 2005
    نوشته ها:
    6
    تشکر شده:
    0
    برا منم همينجره نكنه ياهو هم فيلتر شده؟ بعيد تيست :eek:
     
  6. vmf

    vmf کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    504
    تشکر شده:
    2
    نه آقا الکی شایعه نکنید. نزدیک بود سنگ کوب بکنیم ها!!!!!!!! چون از این جایی که من هستم که اکثر سایتها فیلتر هست و اگر قرار باشه چیزی رو فیلتر بکنند یکی از فیلتر خیزترین نقاط ارتباطی هست.

    پس حتما ایراد از یک جای دیگه به غیر از فیلترینگ بوده
     
  7. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    منم همينطور - اصلا اهميتي داره؟ :cool:
     
  8. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    از اين فيلترينگ جديد نميدونيد چه كارهايي كه بر نمياد.. من خبرش رو دارم. مثلا ميتونه آي دي ياهو شما رو فيلتر كنه! [​IMG]
     
  9. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    اي دي فيلنر كنه ؟! چطوري ؟!:blink:
     
  10. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    مثلا ميتونه كاري كنه اگه آي دي شما hwtxp_Love باشه با فيلتر كردن Love نتوني لوگين كني.
     
  11. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
  12. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    مگه من شوخي دارم! [​IMG]
    من مستقيما از مسئول ICP يزد شنيدم كه خودش هم از داشتن همچين فيلتري شوكه شده بود!
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    نه برا مسنجر نميتونه اينطوري فيلتر كنه چون packet كه فرستاده ميشه encrypt ميشه ولي براي ايميل و ... رو ميتونه فيلتر كنه!
     
  15. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    خوب منم از همينش متعجبم:D
     
  16. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    من اين حرفي كه گفتم مستقيما از اون مسئول پرسيدم. فيلتر جديد به اين سادگي نيست كه تحليلش ميكني.
     
  17. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    يعني توي برنامه ها هم ميتونه نفوذ كنه؟
     
  18. falcon_hawk2008

    falcon_hawk2008 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏5 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran


    سلام

    منم اين مشكل رو داشتم.يه دفعخ تو ميل ياهو يه فولدر با اسم بد ساختم بد ديگه نميتونستم وارد ميل باكسم بشم چون فيلتر شده بود ! در مورد ID ها هم همینطوره !!!

    منم با مشکل باز شدنهای رومهای آسیا مواجه هستم.البته امروز که تست کردم یه روم به اسم آسیا که 40 نفر هم توش هستن رو در لیست User rooms نشون میده !


    راستی اینکه offline ها قاط زدن هم مربوط به فیلترینگ میشه ؟ ماله بعضی ها بیشتر از 8 ساعت نمیمونه و ... offline های منم بیشتر از 8 سعت نمیموند حالا offline های 4 روز ÷یش گاهی میمونه گاهی offline های 30 دقیقه قبل هم نمیمونه !! جریان چیه ؟
     
  19. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    تا توي *#$(&$^ هم ميتونه نفوذ كنه!
    ببين شبكه 7 تا لايه داره.. نميخوام توضيح بدم. اما اين فيلتر جديد داره يه لايه عميقتر از فيلترينگ هاي قديمي رو كنترل ميكنه. بعد از اين لايه ديگه صفر و يكه.
     
  20. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    روم هاي ياهو توسط خود ياهو تعطيل شدن. متن لاتينش رو پيدا ميكنم. ربطي به فيلتر نداره.
     
  21. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,240
    تشکر شده:
    1,679
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    :blink: ايول به مهندسين ايراني . چه كردن !:blink:
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانی