• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك دامنه ناب // براي فروشگاه اينترنتي######

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
به نام خالق سبحان
سلام
قصد تاسيس فروشگاه اينترنتي دارم و قرار بود يكي از دامنه هام اين باشه اما چون ترجيح دادم جنس بيشتري براي شاپ خودم بگيرم قراره اگه اين دامنه را كسي با قيمت خوب بر داره بفروشم
نام دامنه هست = ارزان فروش يعني www.arzanforoosh.ir كه قرار بود اسم اصلي شاپ من باشه //
دوتا دامنه داشته باشم يكي با اسم همين يكي هم با اسم كوتاه // آخه اسم ارزان فروش هم تو ذهن هك ميشه هم واقعا اسم آينده داريه مخصوصا كه با اي ار هست
من اگه به پول احتياج نداشتم غير ممكن بود اين دامنه را بفروشم چون ميدونم باعث ميشه اسم شاپ من تو دهنا بيفته خودايي جزو قشنگترين دامنه هاي منه

از كليه دوستان كه سياست حكم ميكنه اول بيان كلي عيب و ايراد بگيرن و بزنن تو سر مال تقاضا مي كنم پس زيادي ندن كه منم بلدم جواب بدم ( به جون خودم شرمنده اين طوري حرف زدم آخه تو چند تا پست ديدم كه چه جوري هما ضايع كردي)

فقط و فقط و فقط پست بابت پيشنهاد بدين همين نه نظرتونا بدين و نه ايراد و ....
به علت ناب بودن دامنه و طرفدار داشتن چنين اسم توپي قيمت پايه 200 هزارتومنه (دارم زير قيمت مي دم // يكي از بچه ها كه شركت هاست داره گفت تا 500 هم ارزشش هست اما خودش شاپ نداشت و پول هم نداشت)

اگه كسي دي وي دي كارتون هم داره البته به تعداد زياد و فارسي (مثل سنگ باد و ..... و......) شايد حاضر بشم معاوضه كنم // حالا شرايط خودتونا بگيد كه مثلا چندتا دي وي دي دارين و ..... بعد منم ميسنجم

هر كس به قيمت خوب از من خريد و بعد تو همين انجمن هم 500 فروخت حلالش چون من خودم مي دونم كارم عجله اي هست
########
#######
#######
لطفا پيشنهاد قيمت خودتون
و معاوضه با محصولات خودتون را بگيد ولي جون من انصافا رعايت كنيد
من بازم مي گم دلم نمي خواد اين دامنه را كه به سختي جورش كردم و خيلي مي دون واسم آينده ساز هست را از دستش بدم پس اگه پيشنهاد ها خوب نبود ترجيح مي دم واسه خودم نگه دارم

قربون همه شما دوستاي گلم
موفق باشن

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
كسي مايل نيست؟
يه پپيشنهاد پايه بدين // يه وقت كسي بالاتر از شما پيشنهاد نده منم بفروشم // ولي انصاف را رعايت كنين
با دي وي دي كارتون ها ي فارسي هم معوضه مي كنم

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
پست های اضافی پاک شدن .

دوستانی که خریدار نیستن لطفا پست های بی ربط نرنن !

خسته شدیم انقدر گفتیم ! بعد بن میشین میاین دادو بیداد که چرا بن شدیم و حامد اینطوری حامد اونطوری ......

یخورده رعایت کنید لطفا .

بالا