آژانس هواپیمایی
pop up

يك سؤال ساده در مورد نحوه نوشتن كدي كه صفحه رو ريدايركت كنه

شروع موضوع توسط 3POWER ‏5 ژانویه 2008 در انجمن PHP

  1. 3POWER

    3POWER Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    2,299
    تشکر شده:
    143
    من PHP وارد نيستم، ولي شديدآ الان نياز دارم كه يه صفحه‌اي رو طراحي كنم به اين صورت:

    فرض كنيد دوميني هست به صورت domainA.com كه پارك شده روي دومين domainB.com

    يعني فقط دومين دومي سرويس هوستينق داره كه با پارك دومين اولي روي آن هر دو يك محتوي را نشان ميدهند،

    حال ميخواهيم:‌ در فايل index.php كدي بذاريم كه با مراجعه به هر يك از دو دومين مذكور URL را چك كنه، اگر URL برابر دومينB بود آن را تبديل به دومينA بكنه از طريق كد زير:

    <meta http-equiv="refresh" content="0;url=http://www.domainA.com/">

    و يا اگر URL دومينA بود تغييري نده..

    يعني نتيجه‌ي اين كار اين ميشه كه: با مراجعه به هر يك از دومين هاي A و B آدرس بار به دومينA تبديل ميشه (اگر چه دومين B به عنوان مرجع و منبع دومين A هست ولي با مراجعه به دومين B نيز همان دومينA را ميبينيم با محتويات هاست روي دومينB!)

    اميدوارم گنگ نگفته باشم
    صبر ميكنم براي راهنماييهاي دوستان
    متشكر
     
  2. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,147
    تشکر شده:
    1,226
    با استفاده از یک شرط روی متغییر
    PHP:
    $_SERVER[HTTP_HOST]
    میتوانید این کار را بکنید و برای ریدایرکت هم از
    PHP:
    header("Location:http://www.domainA.com");
    استفاده کنید.

    یک راه دیگه هم استفاده از ریدایرکت داخل cpanel هستش :)

    یک راه دیگه هم که همان راه بالا هست فقط باید خودتان انجام بدید استفاده از .htaccess است.
     
  3. 3POWER

    3POWER Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    2,299
    تشکر شده:
    143
    دستت درد نكنه

    ولي يكم مبهم شد!..
    من اصلآ php وارد نيستم... ميشه يكم بيشتر در مورد اين كد توضيح بدي؟ بعد از اينها بايد چه كدي بذارم؟

    از cpanel هم امكانش هست ولي اين آدرسي كه من ميخوام روش اين كد رو بذارم يكم فرق ميكنه و از طريق سي پنل كه ميذارم كار نميكنه متأسفانه
     
  4. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    PHP:
    if( strpos($_SERVER[HTTP_HOST], "siteA.com") ){
        
    header("Location: http://www.siteB.com");
    }