يك سئوال تخصصي

شروع موضوع توسط Designerman ‏1 ژوئن 2004 در انجمن HTML

  1. Designerman

    Designerman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2004
    نوشته ها:
    185
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    shahsavar
    چه جوري ميتونم يه صفحه طراحي كنم كه
    وقتي روي لينكي كليك ميكني اون باز بشه البته بدون address bar و standard button
    در واقع ميخوام كه به وسيله اين كار شكل لينكم كه وب پيج به اون وصل ميشه به خاطر مسائل امنيتي معلوم نشه
    و بتونم ابعاد اين صفحه رو خودم تغيير بدم
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,923
    تشکر شده:
    3,608
    محل سکونت:
    Internet
    این رو با استفاده از window.open میتونی انجام بدی.
    مثلا یه همچین چیزی:
    کد:
    onclick="window.open('file.htm', 'frame-name', 'width=50,height=50,scrollbars=yes,resizable');
    توی گوگل به اسم window.open جستجو کن.
     
  4. als_1360

    als_1360 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 جولای 2003
    نوشته ها:
    446
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    البته فكر كنم به دست آوردن لينك اون صفحه مشكل نباشه
     
  5. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,215
    تشکر شده:
    29
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    اگر قرار باشه مسله امنيت كار و ... با به دست آوردن Url و اون چيزهايي كه شما اونها رو پنهان مي كنيد, به خطر بيافته كه ديگه به دردي نميخوره!
    سايتهايي كه كدهاي سرور دارن و به ظاهر كلي امنيت اونها بالا هست, به اونها نفوذ مشه, چه برسه به ... .
    مثلا همين قفل كردن عكسها كه به راحتي خيلي از اونها رو ميشه كپي كرد و الي آخر !
    موفق باشيد :)
     
  6. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,923
    تشکر شده:
    3,608
    محل سکونت:
    Internet
    دقیقا ;)
     
  7. Designerman

    Designerman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2004
    نوشته ها:
    185
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    shahsavar
    من هم اين موضوع رو ميدونم
    به راحتي از طريق full screen كردن ميشه
    ولي خوب خيلي ها هم اينو نمي دونن ;)
    به هر حال ممنونم
    امتحانش ميكنم :)
     
  8. Designerman

    Designerman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2004
    نوشته ها:
    185
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    shahsavar
    ميشه بيشتر در مورد اين كد توضيح بدين ؟
     
  9. Designerman

    Designerman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 مارس 2004
    نوشته ها:
    185
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    shahsavar
    اين كد رو اجرا كردم
    ولي نشد ......
    چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟ :(
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون