• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك سايت با حال

hfh

Registered User
لایک‌ها
0
يك سايتي ايراني رو مدتي پيش يكي از دوستانم به من معرفي كرد كه ميگفت به ازاي هر email كه برات ميفرسته و بخونيش 50 تومان بهت ميده اول باورم نميشد ولي وقتي خودم كه عضو شدم ديدم راست ميگه.
اين سايت ايراني است كافي است كه شماره بانكي خودتون رو بديد هر موقع حسابتون به 19000 تومان رسيد به حسابتون واريز ميكنند. امتحان كردنش ضرري نداره. چون سايت ايراني است ديگه دنگ و فنگ حساب ارزي و اينجور چيزها رو نداره.
البته ارسال email ها دو سه روز بعد از شروع ثبت نام شروع ميشه.
شيوه كارشون هم اينگونه است كه از شركتي كه ميخوان تبليغش رو كنند پول ميگيرند و به ازاي هر email كه براي افراد ميفرستند به جهت بازديد 50 تومان ميدهند. در واقع هم خودشون سود ميبرند هم افرادي كه در اين سايت عضو هستند.
اين هم آدرسش:
http://www.peykmail.com/pages/index.php?refid=hfh
خصوصا براي كساني كه تو اداره اي جايي اينترنت رايگان از صبح تا شب دارند
يا جديدا براي اونايي كه اينترنت wireless يا adsl دارند خيلي خوبه.
البته باز من فكر ميكنم حتي براي اونهايي كه كارت اينترنت ميخرند هم سود داشته باشه چون كاري نداره فقط روي email ها كليك كنيد و كارهاي ديگر رو انجام بديد. وقت آنچناني از شما نميگيره. باور كنيد ضرر نداره

hfh

Registered User
لایک‌ها
0
اين هم يك سايت خارجي كه تنها كاري كه بايد بكنيد اينه كه بعد از ثبت نام آدرس سايتش رو به 10 نفر ديگه معرفي كنيد. خوشبختانه ايران رو هم پشتيباني ميكنه.فقط يك برنامه كوچولو رو بايد 500kB رو بايد دانلود كنيد و نصبش كنيد. چون تبليغاتش نوشتاري هست اصلا تاثيري بر سرعت اينترنت شما نداره و به راحتي ميتونيد كارهاي ديگه رو انجام بديد.همين فوق العاده هستش. درآمدتون رو ميتنونه تا 90 ميليون تومان در ماه هم برسونه.
براتون چك ميفرستند ميتونيد در بانك رفاه يا ملي نقدش كنيد.
http://greenhorse.com/join_now.ghc?r=56702151

ميدونيد دوستان اينقدر از آدرسهاي در پيتي و الكي تو اينترنت هست كه ممكنه كسي باور نكنه.
ولي پيشنهاد من به شما اينه كه اين دو تا لينك رو از دست ندهيد.
از اين لحاظ ميگم كه اولي به ريال به حسابتون ميريزند و دومي چك ميفرستند كه به راحتي ميتونيد نقدش كنيد.
حتي لازم نيست يك ريال هم خرج كنيد فقط كمي صبر و حوصله ميخواد و بس.
مورد اولي رو فقط يادتون باشه كه ارسال اولين نامه هاشون ممكنه تا 4 يا 5 روز طول بكشه پس نگران نباشيد

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
حسابش كردين براي 19 هزار تومن چند تا ايميل بايد ببينين!؟ فكرش رو كردين كه اگه بعد از خوندن 300 تا ايميل سايت جمع شد رفت پي كارش چي ميشه؟! شما فقط وقتتون رو تلف كردين. اون سايت پول تبليغات رو به جيب زده! تمام. چند روز بعد با يه اسم ديگه بر ميگرده و دوباره منتظر طعمه ميشينه... :eek: :hmm:

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
امتحانش که ضرر نداره
:hmm: :hmm:

hfh

Registered User
لایک‌ها
0
بابا اينقدر بدبين نباشيد به همه چيز
والله اين دو موردي كه گفتم حقيقت داره اگه اولي به قول شما سخته و بايد نامه ها رو چك كنيد دومي كه ديگه شما اصلا كاري نميكنيد فقط يك برنامه كوچولو رو نصب ميكنيد همين.

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از daftarekhaterat :
حسابش كردين براي 19 هزار تومن چند تا ايميل بايد ببينين!؟ فكرش رو كردين كه اگه بعد از خوندن 300 تا ايميل سايت جمع شد رفت پي كارش چي ميشه؟! شما فقط وقتتون رو تلف كردين. اون سايت پول تبليغات رو به جيب زده! تمام. چند روز بعد با يه اسم ديگه بر ميگرده و دوباره منتظر طعمه ميشينه... :eek: :hmm:
خوشم مياد خيلي خوب استدلال مي كني! ايول! معلومه آدم روشنفكري هستي!

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7

كاملا تائيد ميشه ...

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا شما كه ميخوايد تو اين سايتها فعاليت كنيد حداقل بريد تو فوريومهاي خارجي يه سرچي بزنين بعد ثبت نام كنيد

hfh

Registered User
لایک‌ها
0
لازم به ذكره كه تا حالا از اين فروم بيش از 20 نفر تو سايت peykmail ثبت نام كردند جالب توجه براي كسايي كه فقط آيه يئس ميخونند.
در مورد سايت دوم greenhorse دوستان توجه كنند كه روال كار به اين صورت است كه :
1-بعد از ثبت نام و نصب برنامه
2- و بعد از لاگين كردن به اكانت خود در پايين صفحه آدرسي با id شما درست ميشه كه بايد اين كار رو انجام بديد. آن لينك رو به 10 نفر ديگه معرفي كنيد تا آن 10 نفر هم مانند شما ثبت نام كنند و آنها رو نيز ترغيب كنيد كه بعد از ثبت نام همين كار رو انجام دهند.
اما چرا اين كار رو انجام ميدهيد:
اگر زير گروه شما 10 نفر باشد ------ 1 دلار براي شما هر ماه
اگر زير گروه شما 100 نفر باشد ------ 10 دلار براي شما هر ماه
اگر زير گروه شما 1000 نفر باشد ------ 100 دلار براي شما هر ماه
اگر زير گروه شما 10000 نفر باشد ------ 1000 دلار براي شما هر ماه
اگر زير گروه شما 100000 نفر باشد ------ 10000 دلار براي شما هر ماه
اگر زير گروه شما 1000000 نفر باشد ------ 100000 دلار براي شما هر ماه

چون اين سايت در ايران به تازگي فعاليتش رو شروع كرده و خيلي از افراد هنوز عضوش نشدند پس اميد به اينكه زيرگروهي با تعداد زياد داشته باشيد فراوان است. تنها كار سخت شما اينه كه يعد از ثبت نام بايد 10 نفر رو پيدا كنيد.
همين و همين ديگه هيچ كاري لازم نيست انجام بديد.
پس بطور خلاصه:
1- ثبت نام و نصب برنامه (كه هميشه اجرا ميشه و موقع كار با اينترنت تبليغات كم حجم متني بصورت يك نوار باريك مياد و اصلا تاثيري در كار شما با اينترنت نداره)
2- معرفي خودتون به 10 نفر ديگه ( در واقع ترغيب 10 نفر ديگه به همين كاري كه خودتون انجام ميدهيد)

وقتي وارد اكانت خود ميشيد ميتوانيد بفهميد زيرگروههاي شما چند نفرند؟
آقايون تا عقب نيفتاديد ار ديگران عضو بشيد

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
خوشحال ميشم وقتي پولتون رو گرفتين بياين اينجا و بگين پولتون رو دريافت كردين.. در ضمن بگين چي به دست آوردين و چي از دست دادين. اونوقت شايد كمي براي تحليل كردن دير شده باشه...
خدانگهدار. موفق باشين.

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
خوشحال ميشم وقتي پولتون رو گرفتين بياين اينجا و بگين پولتون رو دريافت كردين.. در ضمن بگين چي به دست آوردين و چي از دست دادين. اونوقت شايد كمي براي تحليل كردن دير شده باشه...
خدانگهدار. موفق باشين.
تائيد مي گردد!

hfh

Registered User
لایک‌ها
0
من خودم چند نفر رو ميشناسم كه از همين طريق پولدار شدند. راستش رو بخواهيد اول خودم هم ميگفتم مسخره هستش ولي وقتي از يك جايي به بعد ماهي حداقل 200 دلار بيان بدهند به شما شما قبولش نميكنيد.

امروز يك سايتي رو ميخوام بهتون معرفي كنم كه به ازاي يك ساعت surf اتوماتيك در اينترنت به شما 55 سنت يا بعبارتي نيم دلار حدود 450 تومان به ميده. در واقع ديگه نياز ي به نصب برنامه نيست فقط در يك صفحه اينترنتي تبليغات ميكنه نيازي به كليك كردن هم نيست .
كشور مورد نظر رو ميتونيد تركيه يا امارات يا هر كشور ديگري انتخاب كنيد اين اهميتي نداره چون پول رو در پايان هر ماه به حساب اي گلد ميتونيد بگيد بريزند. در ايران افراد زيادي هستند كه داراي اين حساب هستند و از شما خريداري ميكنند يا با اون ميتونيد حتي مستر كارد تهيه كنيد و...
قدم اول) باز كردن حساب اي گلد http://www.e-gold.com
قسمت [Create An Account] شما صاحب يك account number يا شماره حساب بانكي ميشويد.
قدم دوم ) عضويت در اين سايت http://www.autosurfclub.com/?r=hfh
بعد از ثبت نام در قسمت settings اين شماره حساب رو وارد كنيد تا هر ماه درآمدتون رو به حساب اي گلد بريزند.
در اين قسمت نوع پرداختي رو اي گلد انتخاب كنيد I would like to receive payment by
و در قسمت Account هم شماره حسابتون رو
فقط دوستان توجه داشته باشند فقط يك صفحه رو براي surf اتوماتيك اختصاص دهيد چون اگه بيشتر باشه اكانتتون لغو ميشه.
براي درآمد بيشتر ميتونيد افراد ديگر رو نيز به اين سايت مرفي كنيد و حق كميسيون بگيريد.
صبر و حوصله و داشتن اميد و زود مايوس نشدن حرف اول در كسب درآمد از طريق اينترنت است.

براي همكاري و مطرح كردن سوالات دوستان ميتونيد از اين گروه استفاده كنيد:
http://groups.yahoo.com/group/Pool4Iranian

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hfh :
من خودم چند نفر رو ميشناسم كه از همين طريق پولدار شدند. راستش رو بخواهيد اول خودم هم ميگفتم مسخره هستش ولي وقتي از يك جايي به بعد ماهي حداقل 200 دلار بيان بدهند به شما شما قبولش نميكنيد.

امروز يك سايتي رو ميخوام بهتون معرفي كنم كه به ازاي يك ساعت surf اتوماتيك در اينترنت به شما 55 سنت يا بعبارتي نيم دلار حدود 450 تومان به ميده. در واقع ديگه نياز ي به نصب برنامه نيست فقط در يك صفحه اينترنتي تبليغات ميكنه نيازي به كليك كردن هم نيست .
كشور مورد نظر رو ميتونيد تركيه يا امارات يا هر كشور ديگري انتخاب كنيد اين اهميتي نداره چون پول رو در پايان هر ماه به حساب اي گلد ميتونيد بگيد بريزند. در ايران افراد زيادي هستند كه داراي اين حساب هستند و از شما خريداري ميكنند يا با اون ميتونيد حتي مستر كارد تهيه كنيد و...
قدم اول) باز كردن حساب اي گلد http://www.e-gold.com
قسمت [Create An Account] شما صاحب يك account number يا شماره حساب بانكي ميشويد.
قدم دوم ) عضويت در اين سايت http://www.autosurfclub.com/?r=hfh
بعد از ثبت نام در قسمت settings اين شماره حساب رو وارد كنيد تا هر ماه درآمدتون رو به حساب اي گلد بريزند.
در اين قسمت نوع پرداختي رو اي گلد انتخاب كنيد I would like to receive payment by
و در قسمت Account هم شماره حسابتون رو
فقط دوستان توجه داشته باشند فقط يك صفحه رو براي surf اتوماتيك اختصاص دهيد چون اگه بيشتر باشه اكانتتون لغو ميشه.
براي درآمد بيشتر ميتونيد افراد ديگر رو نيز به اين سايت مرفي كنيد و حق كميسيون بگيريد.
صبر و حوصله و داشتن اميد و زود مايوس نشدن حرف اول در كسب درآمد از طريق اينترنت است.

براي همكاري و مطرح كردن سوالات دوستان ميتونيد از اين گروه استفاده كنيد:
http://groups.yahoo.com/group/Pool4Iranian
خوب دليل و مدرك ؟ رسيد پول اسكن چك ؟ در مورد اوتو سورف هم بهترينش الان studiotraffic هست با بيش از 65 هزار عضو من چون وقت سورف نداشتم 100 دلار به آقاي اسد شير دادم تا ايشون بجاي من سورف كنه اينطوري اون .3 درصد روزانه از 100 دلار ميگيره و من هم .7 درصد تا حالا 30 دلار گرفتم اين ماه هم 30 دلار ميگيرم تا ببينيم چي ميشه :cool:

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
خوب دليل و مدرك ؟ رسيد پول اسكن چك ؟ در مورد اوتو سورف هم بهترينش الان studiotraffic هست با بيش از 65 هزار عضو من چون وقت سورف نداشتم 100 دلار به آقاي اسد شير دادم تا ايشون بجاي من سورف كنه اينطوري اون .3 درصد روزانه از 100 دلار ميگيره و من هم .7 درصد تا حالا 30 دلار گرفتم اين ماه هم 30 دلار ميگيرم تا ببينيم چي ميشه :cool:
موافقم
مدرک داری hfh جان ؟

hfh

Registered User
لایک‌ها
0
كسانيكه عضو peykmail شدند براي اينكه درآمد بيشتري داشته باشند ميتونند افراد ديگه رو نيز معرفي كنند و از حق كميسيون برخوردار شوند.
چرا كه تا سه رده زير گروه شما به شما هم پرداخت ميشود
رده اول زير گروه شما ---- 2 درصد
رده دوم زير گروه شما ----1درصد
رده سوم زير گروه شما ----1 درصد
براي دعوت ديگران به ثبت نام ميتونيد وارد اين قسمت بشيد: Referral Center
http://peykmail.com/pages/reflinks.php
فقط عجله نكنيد باز هم ميگم اين كار كمي صبر و حوصله ميخواد

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
كسانيكه عضو peykmail شدند براي اينكه درآمد بيشتري داشته باشند ميتونند افراد ديگه رو نيز معرفي كنند و از حق كميسيون برخوردار شوند.
چرا كه تا سه رده زير گروه شما به شما هم پرداخت ميشود
رده اول زير گروه شما ---- 2 درصد
رده دوم زير گروه شما ----1درصد
رده سوم زير گروه شما ----1 درصد
براي دعوت ديگران به ثبت نام ميتونيد وارد اين قسمت بشيد: Referral Center
http://peykmail.com/pages/reflinks.php
فقط عجله نكنيد باز هم ميگم اين كار كمي صبر و حوصله ميخواد
جوابم رو ندادی
متاسفانه داری تبلیغات دروغی انجام میدی . . .

hfh

Registered User
لایک‌ها
0
نميدونم منظورتون از تبليغات دروغين چيه
آيا من واقعا بيكارم كه اين پيغام ها رو بزارم يا بقيه رو سركار
يك توضيح ديگه بدم در مورد پيك ميل اگه شما بتونيد مثلا 1000 نفر رو زير گروه خودتون درست كنيد اون وقت هر يك نامه اي كه براي شما فرستاده ميشود ارزش هزار تومان پيدا ميكنه. در واقع از اينجا به بعد است كه درآمد خوبي خواهيد داشت مثلا اگه 100 تا نامه در ماه ارسال بشه 100 هزار تومان شما تضمين شده هست.
فقط بايد پيگير باشيد و ديگران رو نيز دعوت كنيد. چون اين سايت ايراني تازه كارش رو شروع كرده ميتونيد اميدوار باشيد كه بعنوان سرگروه باشيد و بتوانيد زيرگروهي با تعداد فراوان ايجاد كنيد.

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hfh :
نميدونم منظورتون از تبليغات دروغين چيه
آيا من واقعا بيكارم كه اين پيغام ها رو بزارم يا بقيه رو سركار
يك توضيح ديگه بدم در مورد پيك ميل اگه شما بتونيد مثلا 1000 نفر رو زير گروه خودتون درست كنيد اون وقت هر يك نامه اي كه براي شما فرستاده ميشود ارزش هزار تومان پيدا ميكنه. در واقع از اينجا به بعد است كه درآمد خوبي خواهيد داشت مثلا اگه 100 تا نامه در ماه ارسال بشه 100 هزار تومان شما تضمين شده هست.
فقط بايد پيگير باشيد و ديگران رو نيز دعوت كنيد. چون اين سايت ايراني تازه كارش رو شروع كرده ميتونيد اميدوار باشيد كه بعنوان سرگروه باشيد و بتوانيد زيرگروهي با تعداد فراوان ايجاد كنيد.
دوست عزيز سايتهاي خارجيش خيلياشون زري تعهداتشون ميزنن ديگه چه برسي به سايتهاي ايراني
كه انصافا در اينجور موارد خيلي پاسخگو هستند -شرمنده! :happy:

marketer_teams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farhad12 :
دوست عزيز سايتهاي خارجيش خيلياشون زري تعهداتشون ميزنن ديگه چه برسي به سايتهاي ايراني
كه انصافا در اينجور موارد خيلي پاسخگو هستند -شرمنده! :happy:
هر چي مي خوام خودم رو متقاعد كنم اما مي بينم با اين سبك كار اصلا نمي تونم ارتباط برقرار كنم
هيچ ارزشي توش نمي بينم كه بشينم ايميل بخونم پول بگيرم !!!!!!
با اين كه تو اكثر اين سايت ها نام نويسي كردم اما هر وقت اومدم ايميلشون رو بخونم ترجيح دادم ديليتش كنم
شرمنده

بالا