• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك سايت پيد تو كليك با نمونه پرداخت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

reza1350

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين سايت كه نمونه فيشهاي اون را در زير مي توانيد ببينيد 5 بار به من پرداختي داشته سايت بسيار درستكاري است يك سري امكانات مثل افزايش قيمت ايميل را تا هر مبلغي كه خودتون بخواهيد دارد. كافي ماهي دوبار به اون سر بزنيد هر 15 روز يك بار تاهم از ساين آپ اون پول بگيريد هم از ايميل وپيد تو كليك از
اينجا عضو شويد . هر عضو جديد قيمت ايميل را بالا مي برد پس اگه قصد كار هم نداريد لااقل به من سود برسونيد. اگه اطلاعات بيشتر خواستيد در خدمتتونم .در ضمن همراه هر ايميل يك انيميشن خيلي قشنگ يا يك عكس از يك كشور ارسال مي شه كه با جمع آوري اون كلكسيون قشنگي را مي تونيد بسازيد. هرچي از اين سايت بگم كم گفتم .البته اين سايت با 15تا ديگه يك مجموعه هستند كه از بقيه من نتونستم پول بگيرم .
نمونه فیش

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از reza1350 :
اين سايت كه نمونه فيشهاي اون را در زير مي توانيد ببينيد 5 بار به من پرداختي داشته سايت بسيار درستكاري است يك سري امكانات مثل افزايش قيمت ايميل را تا هر مبلغي كه خودتون بخواهيد دارد. كافي ماهي دوبار به اون سر بزنيد هر 15 روز يك بار تاهم از ساين آپ اون پول بگيريد هم از ايميل وپيد تو كليك از
اينجا عضو شويد . هر عضو جديد قيمت ايميل را بالا مي برد پس اگه قصد كار هم نداريد لااقل به من سود برسونيد. اگه اطلاعات بيشتر خواستيد در خدمتتونم .در ضمن همراه هر ايميل يك انيميشن خيلي قشنگ يا يك عكس از يك كشور ارسال مي شه كه با جمع آوري اون كلكسيون قشنگي را مي تونيد بسازيد. هرچي از اين سايت بگم كم گفتم .البته اين سايت با 15تا ديگه يك مجموعه هستند كه از بقيه من نتونستم پول بگيرم .
نمونه فیش
خب در مورد اينكه اين سايت پرداخت داره چيزهايي شنيدم اما موضوع اينجاست كه اين سايت داره مقدمات در رفتن رو ميچينه.

گرفتي كه چي ميگم.

قبلا بلافاصله پلو ميداد حالا شنيدم بعد از مدتي ميده.;)

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
يعني تو 5 ماه كار كردي فقط 12 دلار بهت داده تا الان ؟

اينكه خيلي كمه فايده نداره
winksmiley02.gif

reza1350

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ....P30.... :
يعني تو 5 ماه كار كردي فقط 12 دلار بهت داده تا الان ؟

اينكه خيلي كمه فايده نداره
winksmiley02.gif
نه دوست عزيز من 5 ماه كار نكردم بلكه در هر ماه فقط 2 روز يك روز اوايل ماه كه ساين اپ هاي زيادي ميده و يك روز هم روز آخر ماه كه بازم ساين اپ داره وهر بار كار كردن من به 1 ساعت جمعا با ايميل خوندن و پيد تو كليك نرسيده
پس مي شه ماهي دو ساعت و جمعا 10 ساعت و اينقدر گرفتم من ادعا نكردم اين كسب درامد است بلكه فقط يه سرگرمي و يك راهي براي اينكه بتوني چند تا ايگولد داشته باشي تا كاراي ديگه بكني اما بهتون بگم بعضي هااز اين سايت درامد كلان بدست مي اورند مثلا تو سايت شريك مي شند و چند واحد شراكت مي خرند شما مي تونيد ليست اين افراد و تعداد خريداري شده شراكت را در قسمت parenterوvirtual سایت ببینید برای سرمایه گذاری خیلی عالی است در واقع شما با سرمایه ای که می گدارید قیمت ایمیلها تون را افزایش می دهید سری به صفحه اول سایت واون قسمت ها که گفتم بزنید و یا فک و ترم سایت را مطالعه کنید.اطلاعات بیشتری از نحوه سود دهی وسرمایه گذاری خواستید من بهتون بدم دوستی گفته بود که این سایت قبلا پول می داد الان داره جمع می کنه نه یکی از فیشهای من مال ماه قبل وبقیه مال ماه هایقبل تر .اما دوست عزیز این اطلاعات جمع شدن سایت را شما از کجا اوردید این سایت را خوب مطالعه کنید داره با پید تو کلیک درامد عالی کسب می کنه خوب کسی نمی یاد یه مغازه سودده را جمع کنه راستی شاید شما ادمین سایت باشید البته شوخی .بچه های ایرانی زیادی تو این سایت عضو هستند قربان همگی شما خواستید عضو شوید
از اینجا

reza1350

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه دوست عزيز من 5 ماه كار نكردم بلكه در هر ماه فقط 2 روز يك روز اوايل ماه كه ساين اپ هاي زيادي ميده و يك روز هم روز آخر ماه كه بازم ساين اپ داره وهر بار كار كردن من به 1 ساعت جمعا با ايميل خوندن و پيد تو كليك نرسيده
پس مي شه ماهي دو ساعت و جمعا 10 ساعت و اينقدر گرفتم من ادعا نكردم اين كسب درامد است بلكه فقط يه سرگرمي و يك راهي براي اينكه بتوني چند تا ايگولد داشته باشي تا كاراي ديگه بكني اما بهتون بگم بعضي هااز اين سايت درامد كلان بدست مي اورند مثلا تو سايت شريك مي شند و چند واحد شراكت مي خرند شما مي تونيد ليست اين افراد و تعداد خريداري شده شراكت را در قسمت partnerوvirtual سایت ببینید برای سرمایه گذاری خیلی عالی است در واقع شما با سرمایه ای که می گدارید قیمت ایمیلها تون را افزایش می دهید سری به صفحه اول سایت واون قسمت ها که گفتم بزنید و یا فک و ترم سایت را مطالعه کنید.اطلاعات بیشتری از نحوه سود دهی وسرمایه گذاری خواستید من بهتون بدم دوستی گفته بود که این سایت قبلا پول می داد الان داره جمع می کنه نه یکی از فیشهای من مال ماه قبل وبقیه مال ماه هایقبل تر .اما دوست عزیز این اطلاعات جمع شدن سایت را شما از کجا اوردید این سایت را خوب مطالعه کنید داره با پید تو کلیک درامد عالی کسب می کنه خوب کسی نمی یاد یه مغازه سودده را جمع کنه راستی شاید شما ادمین سایت باشید البته شوخی .بچه های ایرانی زیادی تو این سایت عضو هستند قربان همگی شما خواستید عضو شوید
از اینجا

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
فکر نکنم هیچ سایتی به پای StormOfCash برسه .. نزدیک 3 سال هست که پرداخت داره بدون وقفه و اسکریپت مخصوص به خودش رو داره ..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا