• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك سوال در مورد نصب ويندوز ؟؟؟

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
من ميخوام ويندوز 98 خودم رو پاك كنم و مجددا اون رو نصب كنم ولي ميخوام يك طوري باشه كه مجددا مجبور نشم ويندوز XP رو هم از اول نصب كنم همينطور كه ميدونيد وقتي دو ويندوز در سيستم نصب باشه هر وقت ويندوز زيرين يعني مثلا 98 پاك بشه ويندوز بالاتر مثلا xp يا 2000 ديگه بالا نمياد و مجبوريم مجددا اونها رو هم نصب كنيم :weird:
من از يكي از دوستان پرسيدم اون گفتش كه اين كار رو ميشه كرد كه نصب مجددا ويندوز پايين تر روي ويندوز بالاتر تاثير
نگذاره حالا ميشه لطف كنيد راهنماييم كنيد چه كار كنم كه نصب مجدد ويندور 98 رو xp تاثير نزاره ؟ :upsided:
پيشاپي ار كمكهاي شما دوستان عزيز كمال تشكر رو دارم :cap:
با تشكر موفق باشيد :thumbsup:

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
من در اين زمينه يه استراتژی :blink: دارم كه به نظرم خيلي خوبه:
1- از برنامه system commander استفاده می کنم. با این برنامه می توانید 10 سیستم عامل مختلف داشته باشید.
2- هر سیستم عامل و تمام برنامه های نصب شده روی آن را در یک درایو نصب می کنم. با این کار سیستم عاملها کاملا از هم مجزا خواهند بود و شما حتی می توانید درایو مربوطه را فرمت کنید و سیستم عامل را از نو نصب کنید.
3- درایو c را 2 گیگابایت در نظر می گیرم و روی آن هیچ سیستم عاملی نصب نمی کنم. خالی بودن c در سرعت سیستم تاثیر زیادی دارد.
4- اگر بخواهم xp را روی سیستم ntfs نصب کنم، آنرا در آخرین درایو نصب می کنم. چون 98 و میلینیم، NTFS را نمیشناسند، اینکار باعث می شود نام سایر درایوها در همه ویندوزها یکی باشد.
من خودم برای سه تا سیستم عامل پیشبینی کرده ام: مثلا برای یک هارد 60 تقسیم بندی تقریبی بصورت ذیل است:
درایو c: به اندازه 2GB فقط system commander و nc و . . .
درایو d: به اندازه 6GB برای سیستم عامل اول و تمام برنامه های نصب شده روی آن
درایو e: به اندازه 6GB برای سیستم عامل دوم و تمام برنامه های نصب شده روی آن
درایو f: به اندازه 30GB یا بیشتر برای آرشیو موسیقی، فیلم، برنامه های نصب نشده، فایلهای شخصی و . . .
درایو g: به اندازه 8GB برای سیستم عامل سوم(ویندوز ایکس پی)و تمام برنامه های نصب شده روی آن

به نظرم یکبار این کار را انجام بده یک عمر راحت زندگی کن! :)

johnsss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خالی بودن درايو c به سرعت چجوری ربط داره؟ اين رو با دليل علمی ميگی يا عملی؟
(جدّا اين يکی رو اصلا نميدونستم!)

asa2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Saeid110 :
من ميخوام ويندوز 98 خودم رو پاك كنم و مجددا اون رو نصب كنم ولي ميخوام يك طوري باشه كه مجددا مجبور نشم ويندوز XP رو هم از اول نصب كنم همينطور كه ميدونيد وقتي دو ويندوز در سيستم نصب باشه هر وقت ويندوز زيرين يعني مثلا 98 پاك بشه ويندوز بالاتر مثلا xp يا 2000 ديگه بالا نمياد و مجبوريم مجددا اونها رو هم نصب كنيم :weird:
من از يكي از دوستان پرسيدم اون گفتش كه اين كار رو ميشه كرد كه نصب مجددا ويندوز پايين تر روي ويندوز بالاتر تاثير
نگذاره حالا ميشه لطف كنيد راهنماييم كنيد چه كار كنم كه نصب مجدد ويندور 98 رو xp تاثير نزاره ؟ :upsided:
پيشاپي ار كمكهاي شما دوستان عزيز كمال تشكر رو دارم :cap:
با تشكر موفق باشيد :thumbsup:
روش ساده :
اول فايل BOOT.INI واقع در روت درايو C رو بردار و كپي كن تو ديسكت يا هر جاي ديگه .
بعد درايو سي رو فرمت كن و شروع به نصب 98 كن .
بعد از اينكه ويندوز 98 نصب شد از داخل آن شروع به نصب ايكس پي كن .
در اولين ريستارت سيستم رو با سي دي بوت بالا بيار و فايلي رو كه برداشته بودي كپي كن تو درايو سي .
يك ريستارت و تموم .

ولي دوست من به نظر من Partition Magic , Boot Magic بهترين ابزار براي نصب چندين سيستم عامل ميباشد . حتما از اون استفاده كن .
موفق باشي

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
به نقل از johnsss :
خالی بودن درايو c به سرعت چجوری ربط داره؟ اين رو با دليل علمی ميگی يا عملی؟
(جدّا اين يکی رو اصلا نميدونستم!)
من تا حالا رو خيلي سيستمها ويندوز نصب كردم. در كل به اين نتيجه رسيدم كه ويندوز رو نبايد در درايو c نصب کرد. همچنین درایو c که پر بشه performance سیستم کاهش پیدا میکنه. اینو از رو تجربه می گم. من دلیل علمی ندارم.(شاید داشته باشه)
اما اون قضیه: هر سیستم عامل و تمام برنامه های نصب شده روی آن در یک درایو رو جدی بگیرید.

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
از تمامي دوستان كه پاسخ دادن كمال تشكر رو دارم
موفق باشيد

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
يه راه خيلي سريعتر و آسونترم هست!
اينكه بعد از نصب مجدد 98 با سي دي XP بوت کنی و وارد سیستم recovery بشی و اونجا تایپ کنی: FIXMBR
اینجوری به صورت خودکار همه ی تنظیمات بوت رو درست می کنه :)

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
به نقل از irgamer :
يه راه خيلي سريعتر و آسونترم هست!
اينكه بعد از نصب مجدد 98 با سي دي XP بوت کنی و وارد سیستم recovery بشی و اونجا تایپ کنی: FIXMBR
اینجوری به صورت خودکار همه ی تنظیمات بوت رو درست می کنه :)

تشكر .

بالا