• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك سيستم خيلي خيلي جالب براي كسب درآمد

h2030n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مي خواهم يك سيستم جالب براي كسب درآمد معرفي كنم سايتي كه در ازاي كليك بر روي تبليغات خودش در سايت شما پول مي ده ونكته خيلي خيلي جالبش اينه كه به سايت هاي فارسي هم تبليغ مي ده اگر شما سايت يا وبلاگ نداريد هيچ نگران نباشيد مي تونيد توي يك سايت كه فضاي رايگان مي ده ثبت نام كنيد بعد كد html را كه سايت در اختيار شما قرار مي ده را با notepadبه يك فايل با پسوند html ذخيره كنيد و روي سايت رفته و آدرسه صفحه اي كه ساختيد و روي اينترنت گذاشتيد رو مي ديد حالا براي اينكه من و شما مطمئن بشيم كه اين سايت پول مي ده يا نه به آدرسه http://b.1asphost.com/hnoktedan/hamed.htm برويد و روي يكي از تبليغات كليك كنيد و من چند ساعت ديگه حسابم رو چك مي كنم اگه درست بود تمام جزئيات اين سايت رو همين جا مي گم فقط خواهشي كه از شما دارم اينه كه اگر اين كار رو كرديد يه pm به ياهو آيدي من hnoktedan بفرستيد يا اينكه اينجا يه نظري چيري بديد مثلا بنويسيد من اين كار رو كردم تا من ببينم اين سايت مشكلي نداشته باشه و چند ساعت ديگه من مي يام چك مي كنم چند نفر اين كار رو كردن بعد كه مطمعن شدم همه چيز رو همين جا مي گم
در ظمن شما مي دونيد كه كمتر سايتي هست كه به سايت هاي فارسي تبليغ مي ده

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
اين سايت گويا پول ميده و مشكلي نداره و نيازي به كليك روي تبليغات شما نيست

بالا