• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يك سيستم مديريت محتوا به نام Pivot

viraf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه سيستم مديريت محتواي خيلي خوب هست به نام <a href='http://www.mijnkopthee.nl/pivot/download/pivot.zip' target='_blank'>Pivot</a> كه همه جور امكاناتي داره:
خودش سيستم نظر سنجي داره. مثل ام تي براي هر تيكه اش يه تمپليت جدا داره. مثل PHP Nuke از سه قسمت ستون چپ، وسط و راست تشكيل شده. مثل b2 ميتونه يوزر رجيستر كنه. ميشه گروهي نوشتش. ميشه هر چند تا وبلاگ كه بخواين توش درست كرد. ميتونه عكس و فايل آپلود كنه. حتي يه ابزاري داره كه مث ابزار Crop توي فتو شاپ يه قسمت از عكس رو براي درست كردن تامب نيل كراپ ميكنه! خلاصه كه خيلي توپه!
از همه مهمتر اينكه احتياجي به بانك اطلاعاتي نداره!!!! يعني خودش از يه سيستم خفني استفاده ميكنه كه ازش به عنوان بانك اطلاعاتي كمك ميگيره! يعني روي همين هوست هاي مجاني كه فقط PHP ساپورت ميكنن و MySQL ندارن هم ميشه نصبش كرد.

<span style='font-size:25pt;line-height:100%'>فقط يه نفر بايد زحمت فارسي كردنش رو بكشه!</span>

چون ظاهرا كامنت دوني اش با فارسي مشكل داره. اونم فقط توي صفحه كامنت ها. يعني اگه كامنت ها رو بياريم تو صفحه اصلي نمايش بديم درست نشون ميده. فقط تو صفحه كامنت ها نميتونه فارسي رو نمايش بده.

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممممممم . . .
از روی توضیحات که سیستم خفنیییییییییه !
اما بعید می دونم این جماعت دست از سر موییل تایپ بردارند . . .
بریییم ببینیم چیه !

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اوووووووووووووووووف
خيلي توپه بابا
كامي حتما ميتونه فارسيش كنه :D

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
مواظب باشين مثل pmachine اگر خواستين فارسي سازيش كنيد .. سرش دعوا و اينا نشه و مشكلات پيش نياد.. لايسنس رو يه نگاهي بندازيد.. برم ببينم چيه.. ضمنا اينكه بانك اطلاعاتي استفاده نميكنه به احتمال زياد سرعت اين سيستم رو پايين مياره.. البته حدس ميزنم و دقيق نمي دونم.. ;)

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممكنه سرعت پايين بياد اما من فكر مي كنم خيلي هم سرعت رو كاهش نميده و در عوض از امكانات فوق العادش ميشه استفاده هاي خووووبي كرد . . .
به هر حال من پيگير اين قضيه هستم ولي سوادم نميكشه كه فارسيش كنم . . . !!!!

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
سر و شکل تمیز و مرتبی داره، امکان ساختن و پاک template ها توش راحت و دم دست نیست..و این خیلی بده! مثل اينکه اصلا container tag نداره و به جاش از template استفاده کرده.. مثلا اون قالب blogentry رو ببنيد، این جوری به نظرم خوب نیست که تگ های container رو کم کنيم و به جاش محتوای يک تگ container رو بريزیم توی یک template !!! آرشیو استاتیک هم که داره و خوب دمش گرم! امکانات کنترلش روی اینکه هر user چه کار بکنه و نکنه خيلی کمه و در حد بلاگر هستش.. trackback نداره، يه امکان خوبش اینه که میشه از داخل خودش فايل هایی رو که فرستادی مدیریت و حذف کنی.. قابليت stat داخلیش چیز خوبیه، اديتور wysiwyg داره.. برای وبلاگ باید چیز خوبی باشه، به نظر من ام تی به خاطر تگ های زیادی که داره یک سیستم ایده آل هست و اوج تواناییش توی tag هاش بروز میکنه، این سیستم های دیگه هم باید متمرکز بشن روی تگ ها.. توی ام تی هرچیزی رو میشه به کمک این تگ ها کنترل کرد و ظاهر کرد.. تگ های شرطی حتا داره، اینه که میشه باهاش مجله بسازی! و الا stat داخلی داشته باشه یا نه این مدیریت محتوا نیست اسمش!. بازهای زمانی بیشتری برای ارشیو داره در مقایسه با ام تی .. ضمنا توی documentation خودش راجع به تگ هاش زياد توضيح نداده..

البته من هول هولکی باهاش کار کردم.. شاید اشتباه کرده باشم..

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
اوووووووووووووووووف
خيلي توپه بابا
كامي حتما ميتونه فارسيش كنه &nbsp;:D
ببينم چه طوريه.
اگه شد حتما. روي چشمم. ;)

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
آقا يكي به من بگه چخ طوري ميشه توش لاگين كرد؟
هر كاري كردم نشد كه نشد.
ترو به خدا بگيد.

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
آقا يكي به من بگه چخ طوري ميشه توش لاگين كرد؟ &nbsp;
هر كاري كردم نشد كه نشد.
ترو به خدا بگيد.
سلام. اين قضيه حل شد ولي به نظر من الان نمي صرفه روش كار بشه بذاريد نسخه كاملش بياد بعد. خيلي مشكل داره.
;)

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
چيز بدي به نظر نمي رسه !

viraf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا شرمنده! اون لينك بالا عوض شده و اگه روش كليك كنين قديمي ترين ورژن رو دانلود ميكنه!!! لطفا برين به اين لينك: <a href='http://www.mijnkopthee.nl/pivot' target='_blank'>http://www.mijnkopthee.nl/pivot</a> و آخرين ورژن رو دانلود كنين.

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
سلام. تا دو سه روز ديگه فايل زبان فارسيش آماده ميشه!

بالا