آژانس هواپیماییexchanging

يك عبارت منظم

شروع موضوع توسط shiva_mov ‏29 سپتامبر 2003 در انجمن PHP

  1. shiva_mov

    shiva_mov کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من میخوام که برای کنترل یک textbox یک عبارت منظم بنویسم که:
    1- یا فقط از حروف انگلیسی تشکیل بشه
    2-یا فقط از حروف فارسی تشکیل بشه
    3- یا اگر ترکیبی از حروف و اعداد هست اول حرف باشه

    میشه راهنماییم کنید؟
    ممنون
     
  2. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    منظورت رو اصلا متوجه نشدم !
     
  3. shiva_mov

    shiva_mov کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    من چيزي رو اشتباه گفتم؟!!!
     
  4. shiva_mov

    shiva_mov کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    با سلام دوباره
    ببخشيد اگه منظورم رو نتونستم برسونم...
    خودم تونستم بنويسمش...
    ممنون
     
  5. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,477
    تشکر شده:
    19
    خدا رو شكر !!!!
     
  6. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    اگه مشكلت و جوابش رو بنويسي
    شايد ما هم يچيزي ياد بگيريم
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. hamid

    hamid Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    29
    تشکر شده:
    1
    سلام
    راستش من كه اصلا تو Regular Expressions وارد نیستم ...
    حالا که خودت جوابشو پیدا کردی (خسته نباشید!) لطف کن اینجا بنویس تا ما هم یاد بگیریم ...
    مخصوصا اینکه کد شما فرق بین فارسی و انگلیسی رو هم تشخیص میده و این میتونه جالب باشه :)
     
  9. shiva_mov

    shiva_mov کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    سلام ..
    من نتونستم كه دقيقا اون چيزي رو كه مي خواستم در بيارم..( يعني فارسي رو نتونستم)
    ولي در مورد بقيه موارد اين Regular Expressions برای کار من مناسبه ...
    (['' ''] | [9-0] |[ a-z] )^
    حالت فارسيش به دردم نخورد ... يعني كار نكرد...راه حلي هم براش ندارم
    :rolleyes:
     
  10. 30yavash

    30yavash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    451
    تشکر شده:
    16
    فكر نكنم اصلا براي فارسي بشه قاعده اي رو پيدا كرد چون يكي اينكه اصلا حروفش پشت سر هم نيست و ديگه اينكه توي عبارات منظم نمي‌شه نوشت [آ-ي] يا حد اقل اينكه من تاحالا هيچ جا نديدم ؟
     
  11. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    من پي اچ پي كار نيستم ولي معمولا توي زبوناي برنامه نويسي توابع sort داخلي كه وجود داره با اتكا به جدول اسكي اين كار رو انجام ميده تابلوترين مشكل در مورد فارسي اينه كه اون چهار تا حرف پ گ ژ چ رفتن اخر الفبا! و كد اسكيشون از همه بيشتره به جز اون درمورد تمام حروفي كه بيش از يك شكل دارن مشكلاتي هست مثلا چ يا ح كه هر كدوم چهار حالت دارن و كد اين چهار تا فرق داره با هم و اگر فرضا حرف سوم يك كلمه اي چ باشه و اخرين حرف هم همون باشه و كلمه مورد مقايسه چهار حرفي باشه حرف سوم اين دوتا كلمه از دو حالت مختلف حرف چ استفاده ميكنه و اين كار رو ميريزه به هم ...

    يه نفر بايد بشينه يه كد مستقل براي اين كار بنويسه كه مثل اينكه كسي حس و حالشو نداره..
     
  12. shiva_mov

    shiva_mov کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    35
    تشکر شده:
    0
    براي مرتب سازي فارسي پيشنهاد مي كنم كه يك نگاهي به اين كد بندازيد... اميدوارم كه مفيد باشه
    <a href='http://www.iranphp.net/modules/sections/index.php?op=viewarticle&artid=20' target='_blank'>http://www.iranphp.net/modules/sections/in...rticle&artid=20</a>
     
  13. 30yavash

    30yavash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    451
    تشکر شده:
    16
    چه ربطي به عبارات منظم داشت :?:
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. aaber_piade

    aaber_piade Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,662
    تشکر شده:
    28
    محل سکونت:
    Tehran
    من پست هاي اولي رو كه خوندم كل قضيه رو اشتباه فهميده بودم..

    شيوا ممنون از لينك ;)