يك عكس چند بار ديده شده؟

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
18 فوریه 2003
نوشته‌ها
3,366
لایک‌ها
3
محل سکونت
wp-config.php
يه سوال ! :?:
بچه ها فرض كنيد من يه عكس رو اپلود كردم و يه لينك بهش توي وبلاگ دادم ! مثلا اين :
<a href='http://members.lycos.co.uk/azemat/Screen-email-effect.jpg' target='_blank'>http://members.lycos.co.uk/azemat/Screen-e...mail-effect.jpg</a>
چه جوري مي تونم بفهمم اين عكس توسط ويزيتور ها چند بار ديده شده ؟
البته قبلا ( آلفا بود يا آقاي والي نژاد) دقيق يادم نيست ، يه سايتي رو معرفي كرده بود كه از اون سايت كمك مي گرفتي و يه ادرس رو قبل از لينكت مي ذاشتي و بعدا از طريق اون سايت مي توني بفهمي چند بار ديده شده ! البته آقا رضا توي پنجره پشتي فكر كنم از يه همچين سيستمي استفاده مي كنه ! اره؟
راه ديگه ايي وجود نداره ؟
روشي كه مستق باشه و به سايت ديگه ايي وابسته نباشه ؟ 8)
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
برخي سايتهاي ارائه دهنده فضا host این سرویس رو می دن که نشون می ده هر کدوم از فایلهات تا حالا چند بار ویزیت شده. فرقی هم نمی کنه که این فایلها عکس باشه یا متن یا صدا.

ولی فکر نکنم سایتهای مجانی این سرویس رو بدن.
اگه بخوای از سایتهای مجانی استفاده کنی. باید یه برنامه بنویسی.
یعنی من با php بلدم که این کار رو بکنم بقیه زبونها رو نمی دونم.

تازه اون هم مستلزم اینه که سایتت php رو support کنه.
 

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
18 فوریه 2003
نوشته‌ها
3,366
لایک‌ها
3
محل سکونت
wp-config.php
سلام خيلي ممنو ن كه جواب دادي
يعني براي سايت هاي رايگان هيچ راهي نداره !
البته تا اونجا كه من مي دونم Lycos از php پشتيباني مي كنه ! (اگه اشتباه مي كنم ، بگيد !)
مي شه روشش رو با phpبگي تست مي كنم !
كسي راه ديگه اي نمي دونه
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
این روش میگه که عکست چقدر hit داشته !

فرض بر این است که سایتت هم php و هم mysql رو پشتیبانی می کنه.

اول یه فایل درست می کنی به اسم مثلا : test.php با محتوای زیر

[code:1]

&#60;?

$mysql = mysql_connect&#40;&#34;HOSTetton&#34;, &#34;Mysql Username&#34;, &#34;mysqlpassword&#34;&#41;;

mysql_select_db&#40;&#34;databasename&#34;&#41;;

$query = &#34; select hit from counter &#34;&#59;

$result = mysql_query&#40;$query&#41;&#59;

$name = mysql_fetch_array&#40;$result&#41;;

$newhit = $name&#91;'hit'&#93;&#59;

$newhit = $newhit + 1&#59;



$query = &#34;update counter set hit = $newhit&#34;&#59;



if &#40;mysql_query&#40;$query&#41;&#41; &#123;



readfile &#40;&#34;test.jpg&#34;&#41;;



&#125;



?&#62;

[/code:1]

که بجای test.jpg باید اسم عکست رو بگذاری.

درون database هم یک table به نام counter می سازی و درون اون یک فیلد به اسم hit و یک فیلد به اسم Id که Id در واقع همون primary key هست.
بعدش عم یک insert row می کنی. و مقدار hit رو صفر می دی.

حالا اگه صفحه test.php رو لینک بدی عکست میاد. و درون دیتابیس هم hit میخوره .
حتی اکه می تونی از دستور img src = "test.php" هم استفاده کنی.

حالا اگه درست شد و کار کرد. من این رو عمومی می کنم و فایلهاش رو می نویسم که بشه یک پکیج و قابل نصب بشه.
در اون صورت لازم نیست برای هر عکس یک دونه فایل php بسازی بلکه ، از یک فایل استفاده می کنی و با یک متغیر تمام عکسها رو می بینی. مثلا : test.php?image=email.jpg
 

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
18 فوریه 2003
نوشته‌ها
3,366
لایک‌ها
3
محل سکونت
wp-config.php
سلام خيلي خيلي ممنون.
مي رم امتحان كن
البته بعضي چيز هاشو نفهميدم
ولي باهاش ور مي رم و جوابشو مي گم
 

alpha

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
334
لایک‌ها
1
ساده ترين راه همون استفاده از خدمات سايت
<a href='http://urllog.com' target='_blank'>http://urllog.com</a>
هست . به اين صورت كه اونجا ثبت نام مي كنين و به اول آدرس عكس يا هر چيزي . اين آدرس رو اضافه مي كنين :
[code:1]http&#58;//urllog.com/ur_account[/code:1]
براي مثال اگه اكانتي كه گرفتين مثلا alpha باشه . اينطور مي شه :
[code:1]http&#58;//urllog.com/alpha/http&#58;//aks-address/aks-name.passwand[/code:1]
 

knowhow

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2002
نوشته‌ها
3,479
لایک‌ها
21
اين راه استفاده از يك سايت ديگه يه بدي داره و اونم اينه كه عكسهاي شما هميشه وابسته به يك سايت ديگه است.

ضمن اينكه روش كارشون هم دقيقا همينه.
 

alpha

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
334
لایک‌ها
1
بعله . تنها عيبش اينه كه معلوم نيست . اين سايت تا چند وقته ديگه . پا برجاست .
البته اين عيب تو همه جا هست . مثل بلاگر . پرشين بلاگ و ...
ولي به نظر من براي چند مورد استفاده كه لازم نيست زحمت زيادي بكشي و مي شه با خيال راحت از اين يرويش ها استفاده كرد .
براي كارهاي چند ساله . شايد اين نگراني وجود داشته باشه .
 

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
18 فوریه 2003
نوشته‌ها
3,366
لایک‌ها
3
محل سکونت
wp-config.php
الفا خيلي ممنون از جوابت
فكر كنم حق باتو
براي كار هاي تكي از همين سايت استفاده كنيم ! بهتره !
 

badjens

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
20 دسامبر 2002
نوشته‌ها
318
لایک‌ها
0
محل سکونت
تهران
این روش میگه که عکست چقدر hit داشته !

فرض بر این است که سایتت هم php و هم mysql رو پشتیبانی می کنه.

اول یه فایل درست می کنی به اسم مثلا : test.php با محتوای زیر

[code:1]

&#60;?

$mysql = mysql_connect&#40;&#34;HOSTetton&#34;, &#34;Mysql Username&#34;, &#34;mysqlpassword&#34;&#41;;

mysql_select_db&#40;&#34;databasename&#34;&#41;;

$query = &#34; select hit from counter &#34;&#59;

$result = mysql_query&#40;$query&#41;&#59;

$name = mysql_fetch_array&#40;$result&#41;;

$newhit = $name&#91;'hit'&#93;&#59;

$newhit = $newhit + 1&#59;



$query = &#34;update counter set hit = $newhit&#34;&#59;



if &#40;mysql_query&#40;$query&#41;&#41; &#123;



readfile &#40;&#34;test.jpg&#34;&#41;;



&#125;



?&#62;

[/code:1]

که بجای test.jpg باید اسم عکست رو بگذاری.

درون database هم یک table به نام counter می سازی و درون اون یک فیلد به اسم hit و یک فیلد به اسم Id که Id در واقع همون primary key هست.
بعدش عم یک insert row می کنی. و مقدار hit رو صفر می دی.

حالا اگه صفحه test.php رو لینک بدی عکست میاد. و درون دیتابیس هم hit میخوره . &nbsp;
حتی اکه می تونی از دستور img src = "test.php" هم استفاده کنی.

حالا اگه درست شد و کار کرد. من این رو عمومی می کنم و فایلهاش رو می نویسم که بشه یک پکیج و قابل نصب بشه. &nbsp;
در اون صورت لازم نیست برای هر عکس یک دونه فایل php بسازی بلکه ، از یک فایل استفاده می کنی و با یک متغیر تمام عکسها رو می بینی. مثلا : test.php?image=email.jpg
محمد رضا جان مي توني اينو دقيقتر توضيح بدي و يا راه حل بهتري براش بنويسي :?: شديدآ نيازمند اين مورد هستم.
 
بالا