nexpay

يه خطاي غير طبيعي

شروع موضوع توسط elecit ‏15 مارس 2006 در انجمن PHP

  1. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    آقا من اين كد رونوشتم :

    PHP:
    <?
    if(isset(
    $_SERVER['HTTP_REFERER']) & isset($_GET['ads'])){
    include
    "date.php";
    $date=jdate("Y/m/d");
    $fp fopen("click.htm""a+");
    $site$date."       ------------      "$_SERVER['HTTP_REFERER'] . "       -----------       " $_GET['ads'] . "<br>";
    if(
    fputs($fp$site)) $ret='true';
    fclose($fp);  }
    if (
    $ret) echo'hello'; else echo'bye';
    //header("location: http://www.argoman.com");
    ?>
    حالا برين توي آدرس هاي زير :
    اگه هر دو تا متغير $_GET['ads'] و $_SERVER['HTTP_REFERER'] مقدار دهي شده باشند . مي گه hello و الا مي گه bye

    آدرس 1 : (روي فايل فلش كليك كنيد .)

    http://www.pelk-zarrin.com/index.htm

    آدرس 2 :

    http://www.pelk-zarrin.com/index2.htm

    آدرس شماره 2 كار ميكنه ولي فلش كار نميكنه :( :( :( :( :( :( :( :( يعني در فايل فلش وقتي كليك ميكنيد متغير $_SERVER['HTTP_REFERER'] مقدار دهي نمي شود .
    چرا ؟:f34r:
     
  2. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
  3. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    نخير توي اون تاپيك يه بحث ديگه بود كه حل شد و ادامش به اينجا منتقل ميشه ...:f34r: :f34r: ;) ;)
     
  4. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    يعني ايول ... من بيشتر از يك روز هست اين تاپيك رو زدم ولي هيچ كش جواب نداد ... همگي خسته نباشيد .
    فقط نگين كه ياد نداشتين .
     
  5. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    اين تاپيك اينجا كپك زد كسي جواب نداد ........ منتظرم ببينم آقا مرتضي چي مي گه ؟؟؟
     
  6. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    فلش فرق فوکوله ! :D
    با این کد کاری نمی تونی بکنی
    تا نیم ساعت دیگه کد جدید رو میزارم اینجا
     
  7. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
  8. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    ممنونم مرتضي ..
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal