• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه سوال براي اطمينان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
سلام خدمت همه عزيزان
من تازه عضو سايت شدم :blush: و مي خواستم مطئن شم كه اين سايت هنوز هم فعال هست :p چون چند تا سايت عضو بودم كه فهميدم اصلا تمام فعاليت هاش قطع شده و كاملا خوابيده :( به خاطر همين تجربه مي خواستم اول مطمئن شم:)
البته من خيلي وقته كه عشق اين جور كارتون ها رو دارم ;) ولي خيلي گيرم نمي آيد كه بتونم ببينم :( يكي از كسايي كه به من بعضي وقت ها كارتون مي داد دوست يكي از دوستام بود :eek: كه دير به دير مي ديدمش ولي شمارشو داشتم كه هر وقت قرار شد بياد برام يه كارتون هم بياره خلاصه يارو حتي جايي كه ازش اين كارتون هارو هم مي خريد گفت و منم اونجا رفتم ولي خوب انگار نتونست به من اطمينان كنه و بده :eek: و من از اون موقع تا حالا سر خورده شده بودم كه گفتم شايد تو اينترنت يه چاره اي پيدا كنم كه دقيقا بعد 4 روز گشتن ! بله 4 روز به اين جا رسيدم .
به نظر كه براي من يه رويا بود ولي مي خواستم بدونم واقعي است يعني هنوز فعال هست يا دير رسيدم يا اصلا براي تهران هم كسي داريد يا نه كه منم شروع كنم
البته هر چي كارتون دوبله بوده و يه چندتايي هم از كارتون هايي كه البته خودتون تو ليست داشتيد (‌خوب تازه كارم ديگه) رو ديدم و اگه بشه مي خواستم ببينم براي تهران چه طوري مي تونم سفارش بدم
نمي دونيد چقدر منتظر جواب هستم :D

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
سلام خدمت همه عزيزان
من تازه عضو سايت شدم :blush: و مي خواستم مطئن شم كه اين سايت هنوز هم فعال هست :p چون چند تا سايت عضو بودم كه فهميدم اصلا تمام فعاليت هاش قطع شده و كاملا خوابيده :( به خاطر همين تجربه مي خواستم اول مطمئن شم:)
البته من خيلي وقته كه عشق اين جور كارتون ها رو دارم ;) ولي خيلي گيرم نمي آيد كه بتونم ببينم :( يكي از كسايي كه به من بعضي وقت ها كارتون مي داد دوست يكي از دوستام بود :eek: كه دير به دير مي ديدمش ولي شمارشو داشتم كه هر وقت قرار شد بياد برام يه كارتون هم بياره خلاصه يارو حتي جايي كه ازش اين كارتون هارو هم مي خريد گفت و منم اونجا رفتم ولي خوب انگار نتونست به من اطمينان كنه و بده :eek: و من از اون موقع تا حالا سر خورده شده بودم كه گفتم شايد تو اينترنت يه چاره اي پيدا كنم كه دقيقا بعد 4 روز گشتن ! بله 4 روز به اين جا رسيدم .
به نظر كه براي من يه رويا بود ولي مي خواستم بدونم واقعي است يعني هنوز فعال هست يا دير رسيدم يا اصلا براي تهران هم كسي داريد يا نه كه منم شروع كنم
البته هر چي كارتون دوبله بوده و يه چندتايي هم از كارتون هايي كه البته خودتون تو ليست داشتيد (‌خوب تازه كارم ديگه) رو ديدم و اگه بشه مي خواستم ببينم براي تهران چه طوري مي تونم سفارش بدم

حیف شد .. اینجا یه دو سالی هست که دیگه خوابیده ... چه روزهای خوشی بود ...
258.gif

یادش بخیر ملکه انیمیشن ها ... دنیل عزیز ... و کلی دوستان دیگه ... جوونی کجایی ؟ ...
178.gif

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
سلام خدمت همه عزيزان

سلام دوست عزیز

اولا خیلی خوش اومدید :happy: ثانیا ای کاش اول به تاپیک راهنمایی بخش یه سری میزدید;)

در مورد فعالیت هم این بخش یکی از فعالترین بخش های PT هستش:cool:

فعلا

حیف شد .. اینجا یه دو سالی هست که دیگه خوابیده ... چه روزهای خوشی بود ...
258.gif

یادش بخیر ملکه انیمیشن ها ... دنیل عزیز ... و کلی دوستان دیگه ... جوونی کجایی ؟ ...
178.gif

جریان چیه برادر خواشان؟:blink: :blink: :wacko:

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
راستي يه چيزي كه براش اومدم ديدن كارتون بود مي خواستم بدونم حالا براي تهران هم مي شه گرفت چون به نظر مي آيد كه اين 2 نفر كه گفتيد فيلم ها رو مي دن تو شهرستان هستن
و در ضمن هنوز هم مي شه به اونا چيزي سفارش داد؟؟

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
راستي يه چيزي كه براش اومدم ديدن كارتون بود مي خواستم بدونم حالا براي تهران هم مي شه گرفت چون به نظر مي آيد كه اين 2 نفر كه گفتيد فيلم ها رو مي دن تو شهرستان هستن
و در ضمن هنوز هم مي شه به اونا چيزي سفارش داد؟؟

ببین دوست عزیز ظاهرا شما پستهای تاپیک راهنما رو کامل نخوندید;) جواب هر دو سوال شما اونجا هست:cool:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
با سلام خدمت دوست عزيزم

اولاً که خوش اومدين اميدوارم بمونين و لذت هم ببرين:happy:.

بعدش ميخواستم ازتون خواهش کنم که از زدن تاپيک هايی که ربطی به موضوع انيميشن نداره خودداری کنين. شما ميتونستين سوال تون رو در تاپيک نظرات ، پيشنهادات و حل مشکلات بخش انيميشن مطرح کنين يا اگه تاپيک راهنمای بخش انيميشن رو ميخوندين اصلاً ديگه نيازی به سوال نبود:rolleyes:. به هر جهت اگه با دقت ميخوندين ميدونستين که برای تهران برادر دنيل مسئول پخش هستن و پخش هم با شرايط هست. اگه دوست داشتين اطلاعات تون رو با ما تقسيم بکنين تاپيک معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا بهترين جا هست.:)

چون اين تاپيک ربطی به موضوع اين بخش نداره، من ميبندمش. اميدوارم شاهد فعاليت شما تو ديگر تاپيک های اين بخش باشيم.:rolleyes:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا