Dead_Man
Registered User
سلام خدمت همه عزيزان
من تازه عضو سايت شدم :blush: و مي خواستم مطئن شم كه اين سايت هنوز هم فعال هست
چون چند تا سايت عضو بودم كه فهميدم اصلا تمام فعاليت هاش قطع شده و كاملا خوابيده
به خاطر همين تجربه مي خواستم اول مطمئن شم
البته من خيلي وقته كه عشق اين جور كارتون ها رو دارم
ولي خيلي گيرم نمي آيد كه بتونم ببينم
يكي از كسايي كه به من بعضي وقت ها كارتون مي داد دوست يكي از دوستام بود
كه دير به دير مي ديدمش ولي شمارشو داشتم كه هر وقت قرار شد بياد برام يه كارتون هم بياره خلاصه يارو حتي جايي كه ازش اين كارتون هارو هم مي خريد گفت و منم اونجا رفتم ولي خوب انگار نتونست به من اطمينان كنه و بده
و من از اون موقع تا حالا سر خورده شده بودم كه گفتم شايد تو اينترنت يه چاره اي پيدا كنم كه دقيقا بعد 4 روز گشتن ! بله 4 روز به اين جا رسيدم .
به نظر كه براي من يه رويا بود ولي مي خواستم بدونم واقعي است يعني هنوز فعال هست يا دير رسيدم يا اصلا براي تهران هم كسي داريد يا نه كه منم شروع كنم
البته هر چي كارتون دوبله بوده و يه چندتايي هم از كارتون هايي كه البته خودتون تو ليست داشتيد (خوب تازه كارم ديگه) رو ديدم و اگه بشه مي خواستم ببينم براي تهران چه طوري مي تونم سفارش بدم
نمي دونيد چقدر منتظر جواب هستم
من تازه عضو سايت شدم :blush: و مي خواستم مطئن شم كه اين سايت هنوز هم فعال هست
البته من خيلي وقته كه عشق اين جور كارتون ها رو دارم
به نظر كه براي من يه رويا بود ولي مي خواستم بدونم واقعي است يعني هنوز فعال هست يا دير رسيدم يا اصلا براي تهران هم كسي داريد يا نه كه منم شروع كنم
البته هر چي كارتون دوبله بوده و يه چندتايي هم از كارتون هايي كه البته خودتون تو ليست داشتيد (خوب تازه كارم ديگه) رو ديدم و اگه بشه مي خواستم ببينم براي تهران چه طوري مي تونم سفارش بدم
نمي دونيد چقدر منتظر جواب هستم