آژانس هواپیمایی
pop up

يه سوال ساده جاوا اسكريپت

شروع موضوع توسط anathema ‏6 ژانویه 2004 در انجمن HTML

  1. anathema

    anathema کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    270
    تشکر شده:
    0
    سلام
    من يه سوال دارم .
    اونم اينه كه من يه فرم دارم و ميخواهم توي اون فورم به صورت default فارسي تايپ كنم.
    فايل جاوا اسكريپتشم دارم ولي نميدونم چي جوري بايد كد بدم كه درست شه.
    در ضمن اين رو هم در نظر داشته باشين كه نميخوام اين كار براي كل صفحه بشه بلكه فقط براي يه نعداد از فرمها (چون چهار پنج تا فرم تو صفحه است و بعضي هاش بايد انگليسي باشن)
     
  2. thomson762

    thomson762 مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏19 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    2,083
    تشکر شده:
    9
    از iframe استفاده كن اگه برا كل صفحه ات نمي خواهي
     
  3. anathema

    anathema کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    270
    تشکر شده:
    0
    :confused: :confused: :confused:
     
  4. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    ببين نمي دونم دقيقا كد جاوات چيه . ولي براي معرفي كد جاوا كه اسم فانكشن اون farsi براي يه فيلد به اين صورت كلي مي توني اون فيلد رو فارسي كني ( در واقعه منضورم اون object)
    1- در ابتدا صفحه كد رو وارد ميكني

    کد:
    <script language="javascript">
    function convert(myfield,e)
    
    {
    var key;
    if (window.event)
       
    key = window.event.keyCode;
    
    else 
    if (e)
       
    key = e.which;
    
    if (key>31)
    
    	if (key<128)
    		
    {
    		
    if (window.event)
        
    window.event.keyCode=' !"#$%،گ)(×+و-./0123456789:ك,=.؟@ِذ}ىُىلآ÷ـ،/’د×؛َءٍف‘{ًْإ~جژچ^_پشذزيثبلاهتنمئدخحضقسفعرصطغظ<|>ّ'.charCodeAt(key-32);
    			else 
    		if (e)
       e.which=' !"#$%،گ)(×+و-./0123456789:ك,=.؟@ِذ}ىُىلآ÷ـ،/’د×؛َءٍف‘{ًْإ~جژچ^_پشذزيثبلاهتنمئدخحضقسفعرصطغظ<|>ّ'.charCodeAt(key-32);
    		}
    		return true;
    }
    </script>
    
    2- روي هر فيلد كه مي خواي فارسي بشه
    کد:
     
    [LEFT]onkeypress="return convert(name,event)"[/LEFT]
    راستي كد فارسي رو از همين persintools برداشتم بگم . نگيد كپي كرده