Asef
Registered User
- نوشتهها
- 1,228
- لایکها
- 21
از چه سايتي چند تا رفر داشتين! و آخرين بار كي بوده. چيز جالبي بايد باشه
امروز به ذهنم رسيد براي اينكه يه آمار اينچنيني داشته باشم يه كد بنويسم. حالا شما هم اگه دوست دارين ازش استفاده كنين.
نحوه نصب!
1-اين فايل ها رو دانلود كنين و در قسمتي كه صفحات اصلي سايتتون قرار داره آپلود كنين. (به جز فايل sql)
2-يك فقره ديتابيس بسازيد با نام referer
3- همچنين يك يوزر به نام referer_user و همچنين پسورد كه فعلا من 123 رو قرار دادم. و يوزر رو به ديتابس معرفي كنيد (نكته!: اين اسم ها رو ميتونيد دلخواه قرار بديد فقط يادتون نره كه در فايل referer_db.php اين اطلاعات يكسان باشند)
4- از طريق phpMyAdmin و مراجعه به ديتابيسي كه ساختين (referer) اين تيبل رو از طريق قسمت query بسازيد.
5- در صفحه سايتتون از اين كد استفاده كنين:
لذت ببريد!
يكم با جزييات توضيح دادم و گرنه اساتيد كه خودشون يه سره نصبش ميكنن
با مراجعه به صفحه referer_viewer.php?pass=mypass ميتونين نتيجه كار رو مشاهده كنين. (از پسورد استفاده كردم به اين جهت كه هركي از راه رسيد اطلاعاتتون رو نخونه
فقط اگه خواستين تغييرش بديد به فايل referer_viewer.php بريد و پسورد خودتون رو بنويسد.)
اينم نتيجش بعد از نصب روي سايت خودم: (همين چند دقيقه پيش) //عكس ديروز//
اگه نياز بود چيزاي ديگه هم ميشه بهش اضافه كرد. دوستان حرفه اي تر هم نظر انتقادي بدن بلكه بيشتر ياد بگيريم
---->اديت شد.
قسمت veiwer كلي جالب تر شد. سورت بر اساس تعداد رفر و تاريخ و نام URL + نمايش داخل تيبيل + نمايش رفر هاي هر دامنه
توضيحات نسخه جديد
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=349739#post349739
امروز به ذهنم رسيد براي اينكه يه آمار اينچنيني داشته باشم يه كد بنويسم. حالا شما هم اگه دوست دارين ازش استفاده كنين.
نحوه نصب!
1-اين فايل ها رو دانلود كنين و در قسمتي كه صفحات اصلي سايتتون قرار داره آپلود كنين. (به جز فايل sql)
2-يك فقره ديتابيس بسازيد با نام referer
3- همچنين يك يوزر به نام referer_user و همچنين پسورد كه فعلا من 123 رو قرار دادم. و يوزر رو به ديتابس معرفي كنيد (نكته!: اين اسم ها رو ميتونيد دلخواه قرار بديد فقط يادتون نره كه در فايل referer_db.php اين اطلاعات يكسان باشند)
4- از طريق phpMyAdmin و مراجعه به ديتابيسي كه ساختين (referer) اين تيبل رو از طريق قسمت query بسازيد.
PHP:
CREATE TABLE `main` (
`uid` INT( 10 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
`name` VARCHAR( 50 ) NOT NULL ,
`url` VARCHAR( 200 ) NOT NULL ,
`url_count` INT( 10 ) NOT NULL ,
`last_visit` DATE NOT NULL ,
PRIMARY KEY ( `uid` )
);
PHP:
<? include "referer.php"; ?>
لذت ببريد!
يكم با جزييات توضيح دادم و گرنه اساتيد كه خودشون يه سره نصبش ميكنن
با مراجعه به صفحه referer_viewer.php?pass=mypass ميتونين نتيجه كار رو مشاهده كنين. (از پسورد استفاده كردم به اين جهت كه هركي از راه رسيد اطلاعاتتون رو نخونه
اينم نتيجش بعد از نصب روي سايت خودم: (همين چند دقيقه پيش) //عكس ديروز//

اگه نياز بود چيزاي ديگه هم ميشه بهش اضافه كرد. دوستان حرفه اي تر هم نظر انتقادي بدن بلكه بيشتر ياد بگيريم
---->اديت شد.
قسمت veiwer كلي جالب تر شد. سورت بر اساس تعداد رفر و تاريخ و نام URL + نمايش داخل تيبيل + نمايش رفر هاي هر دامنه

توضيحات نسخه جديد
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=349739#post349739