• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

يه سيستم جالب براي نمايش Referer بر اساس تعداد ويزيت

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
از چه سايتي چند تا رفر داشتين! و آخرين بار كي بوده. چيز جالبي بايد باشه :D
امروز به ذهنم رسيد براي اينكه يه آمار اينچنيني داشته باشم يه كد بنويسم. حالا شما هم اگه دوست دارين ازش استفاده كنين.

نحوه نصب!
1-اين فايل ها رو دانلود كنين و در قسمتي كه صفحات اصلي سايتتون قرار داره آپلود كنين. (به جز فايل sql)
2-يك فقره ديتابيس بسازيد با نام referer
3- همچنين يك يوزر به نام referer_user و همچنين پسورد كه فعلا من 123 رو قرار دادم. و يوزر رو به ديتابس معرفي كنيد (نكته!: اين اسم ها رو ميتونيد دلخواه قرار بديد فقط يادتون نره كه در فايل referer_db.php اين اطلاعات يكسان باشند)
4- از طريق phpMyAdmin و مراجعه به ديتابيسي كه ساختين (referer) اين تيبل رو از طريق قسمت query بسازيد.
PHP:
CREATE TABLE `main` (
`uid` INT( 10 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
`name` VARCHAR( 50 ) NOT NULL ,
`url` VARCHAR( 200 ) NOT NULL ,
`url_count` INT( 10 ) NOT NULL ,
`last_visit` DATE NOT NULL ,
PRIMARY KEY ( `uid` ) 
);
5- در صفحه سايتتون از اين كد استفاده كنين:
PHP:
<? include "referer.php"; ?>

لذت ببريد!
يكم با جزييات توضيح دادم و گرنه اساتيد كه خودشون يه سره نصبش ميكنن :D

با مراجعه به صفحه referer_viewer.php?pass=mypass ميتونين نتيجه كار رو مشاهده كنين. (از پسورد استفاده كردم به اين جهت كه هركي از راه رسيد اطلاعاتتون رو نخونه :D فقط اگه خواستين تغييرش بديد به فايل referer_viewer.php بريد و پسورد خودتون رو بنويسد.)

اينم نتيجش بعد از نصب روي سايت خودم: (همين چند دقيقه پيش) //عكس ديروز//
ref.jpg

اگه نياز بود چيزاي ديگه هم ميشه بهش اضافه كرد. دوستان حرفه اي تر هم نظر انتقادي بدن بلكه بيشتر ياد بگيريم :)

---->اديت شد.
قسمت veiwer كلي جالب تر شد. سورت بر اساس تعداد رفر و تاريخ و نام URL + نمايش داخل تيبيل + نمايش رفر هاي هر دامنه
ref2.jpg

توضيحات نسخه جديد
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=349739#post349739

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
عاليه ! تبريك ! ( من نصب شده ش رو هم ديدم ... خوب كار ميكرد ! )

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
الان داشتم با آصف حرف ميزدم ... يه پيشنهاد هايي دادم بهش ... گفت اينجا بنويس كه همه ببينن و كمك كنن

گفتم اگه بشه اين برنامه اينطوري بشه كه كاربر بتونه نحوه نمايش لينك هارو خودش تنظيم كنه ، خيلي خوب ميشه !

مثلا اگه ميخواد لينك اينطوري نشون داده بشه :

اينطوري بنويسه :

HTML:
<a href="$url" title="$h refer from $d.$e">$w.$d.$e ( $h )</a>

كه اين متغير ها هر كدوم يه چيزي اين لينك هست ... مثلا h$ تعداد refer يا d$ اسم دامين ( بدون www و پسوند )

حالا اين كه من گفتم يه مثال بود كه ميتونه خيلي بهتر با متغير هاي به درد بخور و كاربردي تر انجام بشه !

به طور كلي فكر كنم اگه رو اين چيزاش كار بشه ، ميتونه جاي خوبي تو اين برنامه هاي refer موجود تو نت پيدا كنه !

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از شايان :
الان داشتم با آصف حرف ميزدم ... يه پيشنهاد هايي دادم بهش ... گفت اينجا بنويس كه همه ببينن و كمك كنن

گفتم اگه بشه اين برنامه اينطوري بشه كه كاربر بتونه نحوه نمايش لينك هارو خودش تنظيم كنه ، خيلي خوب ميشه !

مثلا اگه ميخواد لينك اينطوري نشون داده بشه :

اينطوري بنويسه :

HTML:
<a href="$url" title="$h refer from $d.$e">$w.$d.$e ( $h )</a>

كه اين متغير ها هر كدوم يه چيزي اين لينك هست ... مثلا h$ تعداد refer يا d$ اسم دامين ( بدون www و پسوند )

حالا اين كه من گفتم يه مثال بود كه ميتونه خيلي بهتر با متغير هاي به درد بخور و كاربردي تر انجام بشه !

به طور كلي فكر كنم اگه رو اين چيزاش كار بشه ، ميتونه جاي خوبي تو اين برنامه هاي refer موجود تو نت پيدا كنه !
:)
ممنون شايان جان
اينو هم در نظر ميگيرم. البته من فعلا قصدم اينه كه نمايش فقط براي خودم (مدير سايت!) باشه. حالا براي توسعه اش ميشه خروجي براي نمايش به كاربر ها هم در نظر گرفت.

اين رو هم ميخوام اضافه كنم كه بر اساس دومين نتيجه رو هم نشون بده. فقط نميدونم براش توي PHP تابعي هست يا اينكه بايد خودمون بنويسيمش (ميلاد جان كمك!)

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
راستي من فيلد name رو هم براي همين در نظر گرفتم كه براي سايت ها بشه نام در نظر گرفت و لينك كامل رو نشون نده. فقط فعلا ازش استفاده نكردم تا ببينم چه كار هايي قراره براي سيستمش انجام بشه و بعدا كامل ترش كنيم.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
asef جان من منظورم اين كارها براي ويزيتور نبود ها ! اين كار هارو مدير بتونه انجام بده ! براي نشون دادن تو هر صفحه اي كه ميخواد !

neo2

Registered User
لایک‌ها
184
جالبه. تبريك ميگم. ولي سيستم هاي پيشرفته تري هم وجود دارن. مثل

http://webstat.net/

اما اينكه خودت نوشتيش خيلي عالي هست. :) اگه كاري كني كه مرورگر افراد رو هم نشون بده عالي تر ميشه.

موفق باشي.

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
آصف جان هوار تا دنيا دمت گرم !
ميگم كلمات كليدي رو چجوري ميشه در اورد؟

mamalionline

Registered User
لایک‌ها
0
دمت گرم !
برنامه ی خوبی بود
موفق باشی

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
ممنون از اظهار لطف دوستان. بيشتر هدفم اين بود كه خودم بنويسم وگرنه هر كدي كه بخواي تو نت پيدا ميشه :D

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از Shahedr :
آصف جان هوار تا دنيا دمت گرم !
ميگم كلمات كليدي رو چجوري ميشه در اورد؟
يكي جواب مارو بده !

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Asef :
ممنون از اظهار لطف دوستان. بيشتر هدفم اين بود كه خودم بنويسم وگرنه هر كدي كه بخواي تو نت پيدا ميشه :D
البته ما در زوپس (ع) یه ماژول داریم که هم رفرنس رو نشون میده و مرور گر و ...
ولی فکر کنم چیزی که به کارت بخوره اینه که بر اساس ای پی میاد و کشور طرف رو هم نشون میده! ببین اینو میتونی بهش اضافه کنی؟

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از mehrdad1355 :
البته ما در زوپس (ع) یه ماژول داریم که هم رفرنس رو نشون میده و مرور گر و ...
ولی فکر کنم چیزی که به کارت بخوره اینه که بر اساس ای پی میاد و کشور طرف رو هم نشون میده! ببین اینو میتونی بهش اضافه کنی؟
والا هدف اینه که گفتم من نیازی نمی بینم چیز های دیگه رو هم ثبت کنه چون کارش فقط ثبت تعداد رفر از هر سایت هستش
راستی
---->اديت شد. :rolleyes:
قسمت veiwer كلي جالب تر شد. سورت بر اساس تعداد رفر و تاريخ و نام URL + نمايش داخل تيبيل + نمايش رفر هاي هر دامنه
ref2.jpg

شاهد جان من سوالتو متوجه نشدم دقيق. دوستان ديگه كمك كنن :)

ضمنا اوضاع اينترنت شديد خرابه و سرعت پايين (اين پست قرار بود بعد از پست قبليم باشه و ببينين چقدر طول كشيد!)

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از Asef :
والا هدف اینه که گفتم من نیازی نمی بینم چیز های دیگه رو هم ثبت کنه چون کارش فقط ثبت تعداد رفر از هر سایت هستش
راستی
---->اديت شد. :rolleyes:
ref2.jpg

ضمنا اوضاع اينترنت شديد خرابه و سرعت پايين (اين پست قرار بود بعد از پست قبليم باشه و ببينين چقدر طول كشيد!)
ولی فکر کنم برا مصرف کننده جالب باشه که یوزر از کدوم کشور اومده

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
فرض كن ميري تو گوگل و يه كلمه رو سرچ ميكيني ! و از طريق اون جست و جو وارد سايت ميشي !

حالا اون كلمه رو ميخوايم ما در بياريم !

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از Shahedr :
فرض كن ميري تو گوگل و يه كلمه رو سرچ ميكيني ! و از طريق اون جست و جو وارد سايت ميشي !

آره! همون كاري كه نداستت هم مي‌كنه

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از Shahedr :

راه مستقيمي كه فكر نكنم داشته باشه (شايدم باشه!) ولي خب ميتوني همون رفري كه داري رو خودت تجزيش كني و كلماتشو بكشي بيرون.

راستي ميلاد جان يه نگاهي به سورس بنداز راهنمايي بيشتري بكن در مورد نحوه كد نويسي و ... خوشحال ميشم. قراره از هم چيز ياد بگيريم ديگه :)

kasra_kh

Registered User
لایک‌ها
4
ایول!
خیلی بدرد بخوره!

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از mehrdad1355 :
ولی فکر کنم برا مصرف کننده جالب باشه که یوزر از کدوم کشور اومده
آي پي رو ميشه بدست آورد ولي تطبيقش با كشور چي؟

بالا