nexpay

يه كد كه صفحه رو هر چند ثانيه و يا دقيقه ريفرش كنه

شروع موضوع توسط internet1 ‏30 ژوئن 2005 در انجمن JavaScript , VBScript

  1. internet1

    internet1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2005
    نوشته ها:
    186
    تشکر شده:
    0
    با سلام
    يه كد جاوا اسكريپت توپ مي خوام كه كل صفحه رو هر يكي دو دقيقه يك بار رفرش كنه يعني آپديت كنه
    منتظرم
    با تشكر
    پيمان از شيراز
     
  2. aarash

    aarash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,318
    تشکر شده:
    100
    محل سکونت:
    شیراز
    بفرما آقا پيمان
    PHP:
    <META HTTP-EQUIV="Refresh" CONTENT="5; URL=index.php"
    اين صفحه رو 5 ثانيه بعد رفرش ميکنه ( اگه همون صفحه باشه چند بار رفرش ميشه )
    به جاي Index.php ميتوانيد نام صفحه خود را بذاريد
    و 5 هم ثانيه هست
     
  3. internet1

    internet1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2005
    نوشته ها:
    186
    تشکر شده:
    0
    با سلام
    اين کدي که شما گذاشتين خوب هست ولي من مي خوام هر چند ثانيه دوباره هم اين کار رو بکنه يعني مرتب
    ولي اين کد فقط بار اول اين کار رو کرد
    با تشکر
    پيمان از شيراز
     
  4. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,503
    محل سکونت:
    Internet
    این همونیه که میگی:
    به هزارم ثانیه خواهد بود. مثلا این هر دقیقه یک بار صفحه رو ریفرش میکنه.

    کد:
    <SCRIPT> 
      function refreshPeriodic() { 
        location.reload(); 
        timerID = setTimeout("refreshPeriodic()",60000); 
     } 
     timerID = setTimeout("refreshPeriodic()",60000); 
     </SCRIPT>
     
    saeid70 از این نوشته تشکر کرده است.
  5. internet1

    internet1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 مارس 2005
    نوشته ها:
    186
    تشکر شده:
    0
    با تشکر
    پيمان از شيراز
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal