nexpay

يه كمك فوري از شما

شروع موضوع توسط elecit ‏13 مارس 2006 در انجمن PHP

  1. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    آقا من مي خوام يه كاري بكنم كه عكس رو از يه فايل PHP بخونه و بذاره تو صفحه مثل اين :

    اينو توي فايل HTML نوشتم :

    PHP:
    <img border="0" src="pic.php?pic=1">


    خب حالا توي فايل pic.php چي بايد بنويسم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :( :( :( :( :( تا عمل كنه ؟
     
  2. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    PHP:
     
    <?php 
    include(addslashes($_GET['pic']) . ".jpg");
    ?>
     
     
  3. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    باید اول عکست رو با fopen باز کنی بعد با هدر بفرستیش به مرورگر
    بستگی به نوع عکست داره
    fopen که کاری نداره
    اگ عکسته jpg بود با این هدر برفست :
    PHP:
    header("Content-type: image/jpeg");
    اگه png هم بود این :
    PHP:
    header("Content-type: image/png");
    و...


    بعد زیرش عکس رو echo کن :D
    (...:D)
     
  4. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    امتحان کردی اینو ؟
    هدر نمی خواد ؟
    این خیلی بهتره
    ولی کش هم میشه
     
  5. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    آقا مي شه كامل بگين ... من كه گيج شدم.
     
  6. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    PHP:
    <?php  
    include(addslashes($_GET['pic']) . ".jpg"); 
    ?> 
    آقا اين درسته و كار ميكنه ... البته فقط براي عكس

    براي فايل فلش چيكار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟ :f34r: :f34r: :f34r:
     
  7. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    مي گم كسي نيست جواب بده ؟؟
     
  8. gavbandy

    gavbandy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 فوریه 2005
    نوشته ها:
    364
    تشکر شده:
    3
    PHP:
    <?
    $pic_file addslashes($_GET['pic']);//$_GET['pic'] such as "mygif.gif"
    $pic_file_a explode("."$pic_file);
    $pic_pasvand end($pic_file_a);
    $pic_file_b str_replace('.'.$pic_pasvand.''''$pic_file);
    switch (
    $pic_pasvand) { 
    case(
    "gif"):
    include(
    "$pic_file");
    break;
    case(
    "jpg"):
    include(
    "$pic_file");
    break;
    case(
    "jpeg"):
    include(
    "$pic_file");
    break;
    case(
    "png"):
    include(
    "$pic_file");
    break;
    }
    ?>
     
  9. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    خب اي يعني چه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آقا اين ديگه چي بيد ؟؟؟ ----------------->>>>>>>>>> من مي گم يه چيزي بگين براي فلش كار كنه .....
     
  10. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    من نمي دونم سالار و پدرام كجا هستند ------ پرسا جان شما كه هستي جواب بده .
     
  11. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    آقا جون هر كي دوست دارين جواب بدين ديگه : --------------------------------------
     
  12. Moein

    Moein Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    1,149
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    تهران - شهرک غرب
    خب باید توی صفحه اصلی به جای کدی که توی پست اول دادی اینو بزاری:
    HTML:
    <OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" WIDTH="430" HEIGHT="73" align="center">
    								<PARAM NAME="movie" VALUE="swf.php?swf=1">
    								<PARAM NAME="quality" VALUE="High">
    								<PARAM NAME="bgcolor" VALUE="#ffffff">
    								<param name="menu" value="false">
    								<param name="wmode" value="transparent">
    								<EMBED src="swf.php?swf=1" quality="High" bgcolor="#ffffff" WIDTH="430" HEIGHT="73"
    									TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"
    									menu="false" wmode="transparent"></EMBED></OBJECT>
    
    اینم کد فایل swf.php :
    PHP:
    <?php
    include(addslashes($_GET['swf']) . ".swf");  
    ?>
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    عزیزم اینجا اگه کسی بلد باشه جواب میده
    لازم نیست تند تند پست بدی که چرا جواب نمیدین[​IMG]
     
  15. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    باشه حالا چرا ناراحت مي شي ميلاد خان :)
     
  16. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10


    دستت درد نكنه جواب داد .:D :D :D .. ممنونم ...در ضمن نمي شه بر روي فايل swf لينك گذاشت ؟؟؟؟ يعني وقتي روش كليك كنند و بيان تو سايت بفهمم از كجا اومده توي سايت ؟؟ مثل بنر هاي تبليغاتي ...

    توضيح كامل :
    ببينيد يه فايل 1.swf روي سرور هست بعد من اون كد بالا رو مي ذارم توي سايتي كه مي خوام تبليغات كنم ... حالا مي خوام وقتي فايل فلش روي هر سايت اومد بالا يه متغير داشته باشه .. مثلا اسم اون سايت كه وقتي روش كليك كنند و بيان توي سايت من بفهمم كه از فلان سايت اومدن :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r: :f34r:
     
  17. Mehdi

    Mehdi مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    5,569
    تشکر شده:
    48
    محل سکونت:
    Anywhere
    PHP:
    $site$_server['HTTP_REFERER'];
    به کدبالایی اضافه کن
     
  18. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    به كجا اضافه كنم ؟؟؟؟ به همون فايلي كه فلشم رو لينك دادم ؟
     
  19. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann


    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  20. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    باشه حالا چرا ناراحت مي شي ميلاد خان
    ببخشين اشتباه شد ...

    در ضمن كد بالا درست است ولي با حروف بزرگ نه كوچيك ...

    درست ------------->>>>>>>>>>>>
    PHP:
    $site$_SERVER['HTTP_REFERER'];
    ولي اين كار نمي كنه -------------->>>>>>>>>
    PHP:
    $site$_server['HTTP_REFERER'];
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal